Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Jau savaitę naudojam pampers triusikėlius mergaitėms.Viskas thumbup.gif gan patogūs,neberia.Mano merginai patinka,kad pati gali užsitempti ant užpakaliuko biggrin.gif
Atsakyti
man tai pampers tiek baisiai priparfumuotos, l. nepatiko ir plonytes tokios, susisuka.
Atsakyti
Is per dukrytes gyvavimo menesi isbandziau Huggies, Pampers ir Libero. Huggies man pasirode patogiausios ir galbut naturaliausios rolleyes.gif Nors nezinau, gal taip tik atrodo, tiesiog ju "medziaga" kitokia, svelnesne negu kitu g.gif
Atsakyti
mes tai pampers naudojam nuo gimimo,jau turetumem nebenesiot greit,db su tais vadinamais pampers triusikeliais smile.gif
Atsakyti
Esam bandę huggies - nepatiko, bambo - labai kieti... mums nea schmoll.gif
QUOTE(smiltupe @ 2009 03 05, 20:19)
Jau savaitę naudojam pampers triusikėlius mergaitėms.Viskas  thumbup.gif gan patogūs,neberia.Mano merginai patinka,kad pati gali užsitempti ant užpakaliuko  biggrin.gif
drinks_cheers.gif
mums tinka ir patinka pampers ax.gif jau naudojam pampers triusikėlius berniukams bigsmile.gif labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
Naudojam nuo gimimo Pampers good.gif , bet paskutini karta nusipirkom pabandyti Huggies, sitai taip pat visai nieko thumbup.gif
Atsakyti
pampers triusikelius berniukams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurka* @ 2009 03 06, 18:45)
man tai pampers tiek baisiai priparfumuotos, l. nepatiko

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

huggies premium thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tik pampers,dar hugges bandem,bet nepatiko... smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat pampers sauskelnes naudojam smile.gif Nors išbandėm beveik visas rūšis, kol apsistojom ties jomis. Man jos thumbup.gif
Atsakyti
pampers nuo gymimo,kai akcija buvo libero,o dabar hugges...smile.gif
Atsakyti
iki pusės metų Libero,kartais Pampers, o dabar tik Maxima sauskelnės
Atsakyti