Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

mes nuo pat gimimo naudojam tik pampers thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(redyte @ 2009 02 04, 16:35)
Mes naudojome ir pampers sauskelnes ir kelnytes, taip pat ir Hugies, bet dabar naudojam tik Libero kelnytes. Jos tikrai geriausios is musu naudotu, labai gerai sugeria slapima, ne karto neprabego ir nesijaucia dregmes, net ir is po nakties atsikelus, beje taip pat ir isbere nebuvo ne karto. Sitos sauskelnes Svedu gamybos, jos tikrai geros kokybes. Siulau ir jums, galiu parupinti pigiau.

Mane irgi domintų, kiek pigiau, gal galima į až?

Aš vaikams perku tik Libero. Vien pačiupinėjus Pampers ir Libero sauskelnes galima pajusti skirtumą - Pampers labai šiurkščios, Libero daug švelnesnės... Kiek žinau, jos lyg labiau iš natūralesnių medžiagų pagamintos. Nors, gal ir klystu...
Atsakyti
Mums dar gimdymo namuose pasake, jog Pampers yra geriausi, tai nuo to laiko tik juos ir naudojam.
Atsakyti
Tik pampers thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hasta @ 2009 02 04, 20:59)
Labuka  4u.gif ,
aha ir mane domina kiek uz vieneta tas pigiau? ir ar Eurovaistines akcijines? Gal kuri zinot kiek gaunasi vienetas Eurovaistines akcijines?

Akcija Eurovaistinej- 2 pokus perki 3 nemokamai. Tai tikrai gerokai pigiau iseina.
Merginos imkit ir pasiskaiciuokite kiek iseina: 2 poku kaina padalinkis is 3 poku sauskelniu kiekio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(imbir @ 2009 02 13, 21:42)
Akcija Eurovaistinej- 2 pokus perki 3 nemokamai. Tai tikrai gerokai pigiau iseina.
Merginos imkit  ir pasiskaiciuokite kiek iseina: 2 poku kaina padalinkis is 3 poku sauskelniu kiekio smile.gif

Oho bigsmile.gif , koks isamus paaiskinimas..., bet tema ne apie tai.
Mes naudojam Huggies, jie mums patys paciausi thumbup.gif
Atsakyti
naudojam pampers thumbup.gif
pora kartu bandziau nupirkt hugies, man jos labai grazios, bet vis nenutaikydavau dydzio jos kazkokios pamazintos...
Atsakyti
Sveikutes mamytes. Turiu pasiulyma del sauskelniu. Ju reikia daug, o kainuoja ganetinai brangiai. Jei noretumete sutaupyti ir nusipirkti pigiau, parasykite i meila voveriuke20@yahoo.com Parasykite kokias naudojate ir as jums parasysiu uz kiek siulau. ax.gif
Atsakyti
Huggies ir Bambo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva95 @ 2009 02 04, 15:03)
Sveikutes,
Nesuprantu kodėl niekas nenaudoja Happy sauskelnių.  g.gif  Juk jos tokios geros!!! Pasiūliau jas besilaukiančiai draugei, tai liko labai patenkinta ir kokybe ir kaina. Nei beria, nei šunta ir patogu.
Dabar ruošiuosi gimdyti pati, tad tikrai nedvejodama rinksiuos šias sauskelnes. Dar taip pat Happy drėgnos servetėlės yra labai geros, net labai alergiškiems tiks.
Naujagimiams pritaikytos, turi iškirpimą ties bambute, na vienu žodžiu man jos puikiausios. 4u.gif
O gal kas mano kitaip, ar buvo problemų?

Aš jau šioje temoje rašiau, bet galiu ir pasikartoti, mum tai iš visų bandytų sauskelnių nepatiko Hapyy, jos praleisdavo per šoną, o ypač kai uždėdavau nakčiai jau po keleto valandų vaikas budavo šlapias.Iš pradžių galvojau kad gal blogai uždėjau, gal per laisvai, bet bandžiau visaip uždėti ir vis tiek tas pats-per šoną prabėgdavo sisiukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2009 02 18, 12:28)
Aš jau šioje temoje rašiau, bet galiu ir pasikartoti, mum tai iš visų bandytų sauskelnių nepatiko Hapyy, jos praleisdavo per šoną, o ypač kai uždėdavau nakčiai jau po keleto valandų vaikas budavo šlapias.Iš pradžių galvojau kad gal blogai uždėjau, gal per laisvai, bet bandžiau visaip uždėti ir vis tiek tas pats-per šoną prabėgdavo sisiukas doh.gif

Geriausios yra huggies disney, nes turi specialu lipduka nugaroje, kad sisiukas neisbegtu thumbup.gif Susidomejote? rasykite voveriuke20@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2009 02 18, 15:28)

hmmm keista g.gif mums tokiu problemu nebuvo, gal netinkama dydi pasirinkot?
Atsakyti