Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

o mes tai ivairiai, vis pakaitaliojam, db turim ir Huggies ir Pampers boy 4u.gif
Atsakyti
Mes naudojam tik Huggies, mums jos pacios geriausios.
Atsakyti
Bandem:

pampers
hugies
maximos biggrin.gif

tiko visos, siek tiek bėre nuio hugies

optimaliausias variantas visigi liko maximos sauskelnes thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat libero every day sauskelnes,čia,kur dabar eurovaistinėse akcija yra? Įdomūs atsiliepimai g.gif Mes visada naudojam tik huggies sauskelnes arba kelnaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 02 03, 14:31)
Gal kas naudojat libero every day sauskelnes,čia,kur dabar eurovaistinėse akcija yra? Įdomūs atsiliepimai g.gif  Mes visada naudojam tik huggies sauskelnes arba kelnaites ax.gif

as esu bandzius libero viena kart, bet tik kelis vnt ne visa poka, tai nzn nieko ypatingo schmoll.gif man atrodo soniukai nera su tampra gumele rolleyes.gif
Atsakyti
Mes išbandėm daug rūšių sauskelnių, visos tiko, bet labiausiai patiko Hugies ir pampers, tai jas ir perkam 4u.gif
labiausiai nepatiko Happy, nes praleisdavo pro šoną doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Nesuprantu kodėl niekas nenaudoja Happy sauskelnių. g.gif Juk jos tokios geros!!! Pasiūliau jas besilaukiančiai draugei, tai liko labai patenkinta ir kokybe ir kaina. Nei beria, nei šunta ir patogu.
Dabar ruošiuosi gimdyti pati, tad tikrai nedvejodama rinksiuos šias sauskelnes. Dar taip pat Happy drėgnos servetėlės yra labai geros, net labai alergiškiems tiks.
Naujagimiams pritaikytos, turi iškirpimą ties bambute, na vienu žodžiu man jos puikiausios. 4u.gif
O gal kas mano kitaip, ar buvo problemų?
Atsakyti
Mes naudojome ir pampers sauskelnes ir kelnytes, taip pat ir Hugies, bet dabar naudojam tik Libero kelnytes. Jos tikrai geriausios is musu naudotu, labai gerai sugeria slapima, ne karto neprabego ir nesijaucia dregmes, net ir is po nakties atsikelus, beje taip pat ir isbere nebuvo ne karto. Sitos sauskelnes Svedu gamybos, jos tikrai geros kokybes. Siulau ir jums, galiu parupinti pigiau.
Atsakyti
QUOTE(redyte @ 2009 02 04, 16:35)
Mes naudojome ir pampers sauskelnes ir kelnytes, taip pat ir Hugies, bet dabar naudojam tik Libero kelnytes. Jos tikrai geriausios is musu naudotu, labai gerai sugeria slapima, ne karto neprabego ir nesijaucia dregmes, net ir is po nakties atsikelus, beje taip pat ir isbere nebuvo ne karto. Sitos sauskelnes Svedu gamybos, jos tikrai geros kokybes. Siulau ir jums, galiu parupinti pigiau.

O kiek tas pigiau? g.gif Galima ir į AŽ
O čia kalbat apie tas akcijines? g.gif Nes tų libero yra nemažai variantų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 02 04, 18:23)
O kiek tas pigiau? g.gif Galima ir į AŽ
O čia kalbat apie tas akcijines? g.gif Nes tų libero yra nemažai variantų g.gif

Labuka 4u.gif ,
aha ir mane domina kiek uz vieneta tas pigiau? ir ar Eurovaistines akcijines? Gal kuri zinot kiek gaunasi vienetas Eurovaistines akcijines?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hasta: 04 vasario 2009 - 19:01
mes ir visokiausias esam isbande,geriausios zinoma - Pampers thumbup.gif bet dar visai neblogos ir Happy, Absorbers (berods taip vadinasi) 4u.gif
Atsakyti
user posted image
O as nerizikuoju savo vaiko uzpakaliuku ir iskart pradejom naudot pampers ir net nezadu keisti i kitus pampersus rolleyes.gif lb geros ir patogios sauskelnes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti