o mes tai ivairiai, vis pakaitaliojam, db turim ir Huggies ir Pampers boy
Gal kas naudojat libero every day sauskelnes,čia,kur dabar eurovaistinėse akcija yra? Įdomūs atsiliepimai Mes visada naudojam tik huggies sauskelnes arba kelnaites
QUOTE(Darling @ 2009 02 03, 14:31)
Gal kas naudojat libero every day sauskelnes,čia,kur dabar eurovaistinėse akcija yra? Įdomūs atsiliepimai Mes visada naudojam tik huggies sauskelnes arba kelnaites
as esu bandzius libero viena kart, bet tik kelis vnt ne visa poka, tai nzn nieko ypatingo man atrodo soniukai nera su tampra gumele
Mes išbandėm daug rūšių sauskelnių, visos tiko, bet labiausiai patiko Hugies ir pampers, tai jas ir perkam
labiausiai nepatiko Happy, nes praleisdavo pro šoną
labiausiai nepatiko Happy, nes praleisdavo pro šoną
Sveikutes,
Nesuprantu kodėl niekas nenaudoja Happy sauskelnių. Juk jos tokios geros!!! Pasiūliau jas besilaukiančiai draugei, tai liko labai patenkinta ir kokybe ir kaina. Nei beria, nei šunta ir patogu.
Dabar ruošiuosi gimdyti pati, tad tikrai nedvejodama rinksiuos šias sauskelnes. Dar taip pat Happy drėgnos servetėlės yra labai geros, net labai alergiškiems tiks.
Naujagimiams pritaikytos, turi iškirpimą ties bambute, na vienu žodžiu man jos puikiausios.
O gal kas mano kitaip, ar buvo problemų?
Nesuprantu kodėl niekas nenaudoja Happy sauskelnių. Juk jos tokios geros!!! Pasiūliau jas besilaukiančiai draugei, tai liko labai patenkinta ir kokybe ir kaina. Nei beria, nei šunta ir patogu.
Dabar ruošiuosi gimdyti pati, tad tikrai nedvejodama rinksiuos šias sauskelnes. Dar taip pat Happy drėgnos servetėlės yra labai geros, net labai alergiškiems tiks.
Naujagimiams pritaikytos, turi iškirpimą ties bambute, na vienu žodžiu man jos puikiausios.
O gal kas mano kitaip, ar buvo problemų?
Mes naudojome ir pampers sauskelnes ir kelnytes, taip pat ir Hugies, bet dabar naudojam tik Libero kelnytes. Jos tikrai geriausios is musu naudotu, labai gerai sugeria slapima, ne karto neprabego ir nesijaucia dregmes, net ir is po nakties atsikelus, beje taip pat ir isbere nebuvo ne karto. Sitos sauskelnes Svedu gamybos, jos tikrai geros kokybes. Siulau ir jums, galiu parupinti pigiau.
QUOTE(redyte @ 2009 02 04, 16:35)
Mes naudojome ir pampers sauskelnes ir kelnytes, taip pat ir Hugies, bet dabar naudojam tik Libero kelnytes. Jos tikrai geriausios is musu naudotu, labai gerai sugeria slapima, ne karto neprabego ir nesijaucia dregmes, net ir is po nakties atsikelus, beje taip pat ir isbere nebuvo ne karto. Sitos sauskelnes Svedu gamybos, jos tikrai geros kokybes. Siulau ir jums, galiu parupinti pigiau.
O kiek tas pigiau? Galima ir į AŽ
O čia kalbat apie tas akcijines? Nes tų libero yra nemažai variantų
QUOTE(Darling @ 2009 02 04, 18:23)
O kiek tas pigiau? Galima ir į AŽ
Labuka ,
aha ir mane domina kiek uz vieneta tas pigiau? ir ar Eurovaistines akcijines? Gal kuri zinot kiek gaunasi vienetas Eurovaistines akcijines?
mes ir visokiausias esam isbande,geriausios zinoma - Pampers bet dar visai neblogos ir Happy, Absorbers (berods taip vadinasi)