Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

man Pampers nepatiko schmoll.gif visada naudojam tik Hugies thumbup.gif
Atsakyti
Mes savajam nupirkom BAMBOO ir girdejom ir skaitem daug geru atsiliepimu apie jas... Kai isbandysim dar butinai pasisakysiu 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi uz HUGIES, nes tikrai geros tongue.gif
Atsakyti
Mums irgi Pampers nepatinka. Naudojam maximos arba Hugies.
Atsakyti
Mums nei Hugies nei Maximos netiko, tad tik Pampers naudojam.
Atsakyti
Naudojom Pampers - netiko. Pabandėm Hugies - super thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam Pampers, o dabar labai patiko naujos Pampers oranžiniame poke -labai gerai sugeria thumbup.gif . Kokybė normali, nors ir pigesnės.
Atsakyti
Iki puses metu naudojau tik Huggies. Po to perejau prie pampersu. Dabar vaikui tuoj bus du metukai. Drauge pasiule maxima. Pabandziau, bet mums labai netiko. Visada isberdavo. Tai grisim atgal prie pampersu arba Libero smile.gif JUos pabandziau, kokybe nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
Mes nuo pat gimimo naudojom pampers,nė karto kitų nebandėm.Ir nė karto nebuvo net paraudęs užpakaliukas.Neseniai susigundėm oranžiniais pampersais,tai nusivylėm - po pirmo naudojimo iššutom .Grįžom ir vėl prie žalių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaika78: 27 spalio 2008 - 20:07
QUOTE(Laumėnė @ 2008 09 26, 22:01)
Labai patiko Moltex  bigsmile.gif  wub.gif  užsisakysim ir daugiau, gaila kad nėra jų parduotuvėse  verysad.gif  Vien už pristatymą 15 Lt sumoki  doh.gif

Jų yra parduotuvėje Stepono g. 10...niu atrodo, kad tos pačios...

Mes dabar naudojam BAMBO, esu labai patenkinta, bet pereinam prie skalbiamų, tai šitų kiekis mažėja...kokius 7 mėnesius naudojom pampers, buvo irgi gerai. dar esu bandžius fixies, irgi labai patiko, tiek kad brangios...
Atsakyti
mes tai naudojam Pampers triusikelius-sauskelnes, kai buvo mazesne bandem Huggies, bet nuo ju bere mazaja, dar buvom parsiveze is uzsienio Molfix tai jos mums labiausiai patiko, bet cia nera pirkti
Atsakyti
mes naudojam Huggies, kol buvo mažesnis tai Pampers new born ir 1 numerį naudojom. smile.gif
Atsakyti