Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

QUOTE(Perlute @ 2008 08 27, 15:14)
Mes naudojom maximos,dabar nusipirkau pakuote ta pati bet pagerinti is paziuros panasus i Pampers(tik neprikvepinti kaip cia kazkas jau minejo),ryskus piesinukai,gale gumyte kaip Hugies,man visai patiko  smile.gif

mums irgi jie tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
ar nėra sauskelnių būtent alergiškiems g.gif Happy kakokie atsivėpę doh.gif viskas pro šoną išėjo doh.gif
Atsakyti
vyresneliui Hagies o jauneliui Pampers.kiekvinam vaikui skirtingai odele reaguoja i sauskelnias
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 09 17, 09:17)
ar nėra sauskelnių būtent alergiškiems  g.gif  Happy kakokie atsivėpę  doh.gif  viskas pro šoną išėjo  doh.gif

Happy tai jo nieko gero schmoll.gif

O kaip tau Huggies žali g.gif Jie šiaip yra jautresnę odelę turintiems vaikučiams.
Mus nuo Pampers bėrė, tai huggies iki 8 mėn naudojom (dabar jau ir Pamperiai gerai, bet tik strech active baby), bet būtent žalius, o ne mėlynus. 4u.gif Jokių bėdelių nebuvo thumbup.gif
O šiaip gal tos BAMBO sauskelnės, bent jau skelbia, kad padės išvengt alergijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2008 09 18, 17:18)
Happy tai jo nieko gero schmoll.gif

O kaip tau Huggies žali g.gif Jie šiaip yra jautresnę odelę turintiems vaikučiams.
Mus nuo Pampers bėrė, tai huggies iki 8 mėn naudojom (dabar jau ir Pamperiai gerai, bet tik strech active baby), bet būtent žalius, o ne mėlynus. 4u.gif Jokių bėdelių nebuvo thumbup.gif
O šiaip gal tos BAMBO sauskelnės, bent jau skelbia, kad padės išvengt alergijos g.gif

Buvo Huges geri, bet va pabėrė doh.gif na šiandien jau iš gydytojo, tai pasakė kad ne pamperiai čia kalti, ir sake nereikia keist, mergytės odytė labai sausa ir jautri, tai išbėrę nuo rugštaus šlapimo. Išrašė tepaliuką, gydysimės. Gavom Moltex pampius jau, tai bandysim vis vien su jais, jei tas pats tada grįšim prie huges mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudojam Maximos sauskelnes, esam visokiu isbande, tinka mums bet kokios, ta prasme odyte nera isranki, o kadangi kokybe visai neprastesne, o uz kai kurias netgi geresne, o kaina labai thumbup.gif tai ir perkam jas.
Atsakyti
Mes naudojam Bambo, labai patenkinti. Neberia, gerai sugeria. Pro šoną prabėga tik tada, kai per dideli, blogai uždėti, arba ilgai nekeista ir vaikas ant šono gulėjo. Huggies labai nepatiko, nes visąlaik prabėgdavo pro šoną. Nors iš pažiūros jie man patiko, tokie minkšti, mieli.
Atsakyti
Kai reikejo [pries 2 metus] naudojom is pradziu Pampers paprastus, paskui kazkur nuo puses metu Maximos, dar veliau-Optima linijos... Aisku, sunui reikejo tik iki 1.5 metu, o vyresnelei beveik iki 3 doh.gif
Atsakyti
Mno kaip tik nuo pampers bere, o Huges thumbup.gif
Dar libero thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Sveikutės mamytės, pasisakysiu ir aš - mes nuo dukrelės gimimo vat šias "Huggies" naudojam ir tikrai jokių priekaištų neturim thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RASICKA79: 25 rugsėjo 2008 - 12:12
QUOTE(pupux @ 2007 09 26, 19:50)
Sveikos, kokias sauskelnes naudojate savo mazyliams? As is pradziu naudojau PAmpers sauskelnes.KAi pabandziau HUggies, mano dukryte pabere.Tik va, nezinau, ar nuo siu sauskelniu, ar tai tik sutapimas g.gif

Tik pampers, man geriausi thumbup.gif . Na dar hugies tie kur brangesni, pokas kur žalias su mėlynu.
Atsakyti
Naudojam Pampers pakolkas , kai paaugsim ,reiks pabandyt ir kitokias saukelnes.
Sūnui pirkdavau Huges mėlynus pokus, jos man neblogos būdavo.
Atsakyti