nuo pat gimimo naudojame Pampers, super , o per šonus teka kai dydis per mažas tampa
Kad gimdymo namuose būtų patogu, pirkau Pampers o šiaip nesirengiu naudoti vienkartinių namie, turiu tam jau nupirkusi daugkartines skalbiamas ir prisiuvusi palučių ir marliukų....
Iš pirmo vaiko auginimo patirties galiu pasakyti, kad Maximos ir Pampers sauskelnės vienos geriausių...bet tada dar nežinojau apie daugkartines....
Iš pirmo vaiko auginimo patirties galiu pasakyti, kad Maximos ir Pampers sauskelnės vienos geriausių...bet tada dar nežinojau apie daugkartines....
Naudojame Huggies Iš pradžių naudojome Pampers, bet nuo jų gavosi alergija , tai apsistojome ties Huggies.
Pampers mums labiausiai tinka, bet vasarą namučiuose jokių nesimaunam, nes išmokom ant puoduko laiku padaryti. Užsimaunam kai kur nors važiuojam .
as labai patenkinta Maximos pampersais
na as dar tik laukiuos,bet nusipirkau Pampers pakuote,maziau nusiskundimu jomis
Tikiuosi labai neišgąsdinsiu tų kurios laukiasi
Aš irgi kažkada pasitikėjau pampers, bet man pirmasis mano leliaus mėnesis su jomis buvo panašus į gyvenimą baloj
Per dieną praleisdavo pro šalį po kokius penkis kartus
Buvo dienų, kad patalynės nebebuvo, nes visa šlapia O ir didesnės niekom nepadėjo, bandėm visokius dydžius
Tai jeigu laukiatės berniuko, tai dar kitokių dėl viso pikto rekomenduočiau nusipirkti
Po to visokias bandėm, likom prie vienkartinių bambo arba moltex, o dažniausiai daugkartines naudojam
Tai va šitos visos nepraleidžia, chemijos mažiausiai...
Aš irgi kažkada pasitikėjau pampers, bet man pirmasis mano leliaus mėnesis su jomis buvo panašus į gyvenimą baloj
Buvo dienų, kad patalynės nebebuvo, nes visa šlapia O ir didesnės niekom nepadėjo, bandėm visokius dydžius
Tai jeigu laukiatės berniuko, tai dar kitokių dėl viso pikto rekomenduočiau nusipirkti
Po to visokias bandėm, likom prie vienkartinių bambo arba moltex, o dažniausiai daugkartines naudojam
QUOTE(Karolytė @ 2008 08 06, 15:58)
Tikiuosi labai neišgąsdinsiu tų kurios laukiasi
Va va, ir mums panasi patirtis su Pampers buvo. Jau rasiau cia anksciau, kad sios sauskelnes praleisdavo pro soniukus, ypac tos kurios su netampriom juostelem.
Va va, ir mums panasi patirtis su Pampers buvo. Jau rasiau cia anksciau, kad sios sauskelnes praleisdavo pro soniukus, ypac tos kurios su netampriom juostelem.
mes naudojam pampers ir labai liux dar geri libero
pasiliekam prie pampers, nes bandžiau kitokių tai visai nieko gero, man kažkaip atrodo kad sugeria jos prasčiau bent jau mano mažiui
Pradziai nusipirkau poka Bambo ir poka Moltex