Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

nuo pat gimimo naudojame Pampers, super thumbup.gif , o per šonus teka kai dydis per mažas tampa
Atsakyti
Kad gimdymo namuose būtų patogu, pirkau Pampers smile.gif o šiaip nesirengiu naudoti vienkartinių namie, turiu tam jau nupirkusi daugkartines skalbiamas ir prisiuvusi palučių ir marliukų....

Iš pirmo vaiko auginimo patirties galiu pasakyti, kad Maximos ir Pampers sauskelnės vienos geriausių...bet tada dar nežinojau apie daugkartines.... blush2.gif
Atsakyti
Naudojame Huggies thumbup.gif Iš pradžių naudojome Pampers, bet nuo jų gavosi alergija unsure.gif , tai apsistojome ties Huggies. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Pampers mums labiausiai tinka, bet vasarą namučiuose jokių nesimaunam, nes išmokom ant puoduko laiku padaryti. Užsimaunam kai kur nors važiuojam thumbup.gif .
Atsakyti
as labai patenkinta Maximos pampersais thumbup.gif
Atsakyti
na as dar tik laukiuos,bet nusipirkau Pampers pakuote,maziau nusiskundimu jomis smile.gif
Atsakyti
Tikiuosi labai neišgąsdinsiu tų kurios laukiasi ax.gif

Aš irgi kažkada pasitikėjau pampers, bet man pirmasis mano leliaus mėnesis su jomis buvo panašus į gyvenimą baloj doh.gif

Per dieną praleisdavo pro šalį po kokius penkis kartus blink.gif

Buvo dienų, kad patalynės nebebuvo, nes visa šlapia blink.gif O ir didesnės niekom nepadėjo, bandėm visokius dydžius doh.gif

Tai jeigu laukiatės berniuko, tai dar kitokių dėl viso pikto rekomenduočiau nusipirkti mirksiukas.gif

Po to visokias bandėm, likom prie vienkartinių bambo arba moltex, o dažniausiai daugkartines naudojam thumbup.gif

Tai va šitos visos nepraleidžia, chemijos mažiausiai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolytė @ 2008 08 06, 15:58)
Tikiuosi labai neišgąsdinsiu tų kurios laukiasi ax.gif

Aš irgi kažkada pasitikėjau pampers, bet man pirmasis mano leliaus mėnesis su jomis buvo panašus į gyvenimą baloj doh.gif

Per dieną praleisdavo pro šalį po kokius penkis kartus  blink.gif

Buvo dienų, kad patalynės nebebuvo, nes visa šlapia blink.gif O ir didesnės niekom nepadėjo, bandėm visokius dydžius doh.gif

Tai jeigu laukiatės berniuko, tai dar kitokių dėl viso pikto rekomenduočiau nusipirkti mirksiukas.gif

Po to visokias bandėm, likom prie vienkartinių bambo arba moltex, o dažniausiai daugkartines naudojam thumbup.gif

Tai va šitos visos nepraleidžia, chemijos mažiausiai... rolleyes.gif

Va va, ir mums panasi patirtis su Pampers buvo. Jau rasiau cia anksciau, kad sios sauskelnes praleisdavo pro soniukus, ypac tos kurios su netampriom juostelem.

Atsakyti
Mes uz Huggies 4u.gif Kai jautresne odele, tik nuo ir nebere, nes su tikom doh.gif
Atsakyti
mes naudojam pampers ir labai liux thumbup.gif dar geri libero smile.gif
Atsakyti
pasiliekam prie pampers, nes bandžiau kitokių tai visai nieko gero, man kažkaip atrodo kad sugeria jos prasčiau g.gif bent jau mano mažiui
Atsakyti
Pradziai nusipirkau poka Bambo ir poka Moltex smile.gif
Atsakyti