Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Mes isbandeme daugybe firmu pampersu ir dabar pasilikome prie pampers, nes man jos tuo patiko, kad musiskiui nesuspaudzia kirksniu kaip hagi. labai nepatiko maximos, nes man jie toki kieti kaip uzdedavau taip ir nuimdavau tokia pacia forma. Pampers perku su alijosiumi jie toki minksti ir smagus. o serveteles tinka bet kokios, bet pagrindas naudoju pampers jos be kvapo ir tikrai pakankamai dregnos nei kitos. smile.gif
Atsakyti
Mum nuo Pampers berė.Seniau naudojom Libero ir Bambo,bet kadangi dabar retai randam savo dydžio pirkt,tai naudojam Huggies. thumbup.gif
Atsakyti
Pacios pirmos, buvo Pampers, 2 nr netiko, pradejo bert, perįjom prie Hugiesu, bet jie man nelabai aptiko, kad kieti. o aki atsirado pampers su kirmelyte, pabandem, labai patiko, ir likom prie ju thumbup.gif
Atsakyti
mus 7 menesiukai ir mums geriausi pampers...visokius bandem, labai kitais nusivylėme...neberdavo nuo kitų , nieko baisaus nebuvo, bet...pampers kokybei niekas neprilygdavo...pampers plonyčiai, gerai sugeria....o kas iš tų storų, jei pridėjus ranką jaučiasi šlapia, tai nieko jie ten ensugeria, tai ir vaikui nemalonu pastoviai jaustis šlapiam... tik už pampers thumbup.gif
Atsakyti
musu pirmieji pamperiai Huggies buvo user posted image poto mano tetis man is vokietijos parvezdavo visokiu, tai kokybe labaiu patiko 4u.gif bandem ir PAMPERS , bet dabao vel Huggies naudojame, kol sulauksime is senelio dovanu mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
mes dabar pamegom Hugies pamperisu kelnaites thumbup.gif
Atsakyti
Kol Pampers'ai buvo be visokių balzamų su alijošiais naudojom juos ir viskas buvo gerai. Paskui atsirado "pagerinimai" ir vaiką pradėjo bert mad.gif
Nuo to laiko perku Huggies, kol kas tikrai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2008 06 25, 10:47)
Kol Pampers'ai buvo be visokių balzamų su alijošiais naudojom juos ir viskas buvo gerai. Paskui atsirado "pagerinimai" ir vaiką pradėjo bert mad.gif
Nuo to laiko perku Huggies, kol kas tikrai patenkinta.

galima pamperus pirkti ne parduotuveje, o pas tuos kas veza is vokietijos,tie be jokiu priedu ir nealergizuoja mirksiukas.gif ir pygiau bigsmile.gif

patys naudojome,bet jau perejome prie kelnaiciu
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 06 25, 10:02)
galima pamperus pirkti ne parduotuveje, o pas tuos kas veza is vokietijos,tie be jokiu priedu ir nealergizuoja mirksiukas.gif ir pygiau bigsmile.gif

O kur
Atsakyti
Mes naudojame tik Huggies tas storąsiais sauskelnes. Anksčiau naudojom Libero irgi labai neblogos, bet vat kaip bandem Pamper (prieš porą metų) - tai jie su labai stipriu dažų kvapu budavo doh.gif , tai nuo to laiko jų daugiau nebeperku, nors gal dabar jos nebe tokios smirdančios rolleyes.gif
Atsakyti
mes isbandem visokius ir hagius ir maxima bet geriausi vis tiek yra PAMPERS .jie mums labiausiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 06 26, 23:51)

Skelbiu lt. dažnai matau prekiauja. mirksiukas.gif
Atsakyti