Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Naudojom tik Pampers, bet neseniai pabandem Bambo ir Quik, tai jos irgi patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 05 22, 12:09)

Dabar jau Libero gerųjų sauskelnių ir UP&GO kelnyčių vėl yra pirkti LT  thumbup.gif Pati mačiau Norfoje - Šiaurės miestelyje  4u.gif

bigsmile.gif kas cia per kelnytes g.gif kaip jos atrodo unsure.gif

QUOTE(Laimonduxe @ 2008 05 27, 10:58)
Mes tai huggies naudojam - tai nebuvo nei isbere, nei praleidzia.

drinks_cheers.gif man jos ir tinka ir patinka ,o nuo pampers kelnyciu sikniukas labai rausta doh.gif
Atsakyti
anksciau naudojom pampers bet jos schmoll.gif nekaip.dabar naudojam huggies ir patenkinti thumbup.gif .nuo siol as tik ir pirksim.
Atsakyti
Mes irgi "Huggies" naudojam, tiek sauskelnes, tiek serveteles, kai prireikia. "Pampers" sauskelnes man pasirode kietos, dar tie iki begalybes issitempiantys lipdukai... doh.gif, o "Pampers" serveteles su alaviju man smirda ax.gif
Atsakyti
O mums tiko ir tinka visų firmų sauskelnės biggrin.gif , renkamės pagal galimybes mirksiukas.gif
Atsakyti
mes tik haggies, tiek sauskelnes, tiek ir serveteles. tik galiu pastebeti, jog i baseina ant skirtu sauskelniu parasyta, kad vaiko uzpakaliukas nesuslampa - bet tikrai tai ne tiesa. bet juk vis tiek i vandeneli einame:). o nuo Pampers tai mus berdavo, ir aisku kaip tycia, visi dovanojo Pampers, tai teko ir jas sunaudot
Atsakyti
Mes vis naudojom pampers,bet dabar nupirkom haggies,ir tos ir tos man visai gerai,nerausta uzpakaliukas ir patogu uzdeti
Atsakyti
Mes naudojam pampers sauskelnes ir labai patenkinti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mums taip pat tinka visos sauskelnes bet naudojam maxima
Atsakyti
Bandėm ir Pampers, bet dabar naudojam tik Huggies thumbup.gif servetėles irgi
Atsakyti
Naudojam ekologiškas thumbup.gif

Medžiagines skalbiamas Popolini ir tots bots, o kai reikia vienkartinių, anksčiau dėjom Bambo, bet dabar išbandėm ir labiau patiko Moltex biggrin.gif
Atsakyti
mes naudojam pampers, na mums tai jos geros wink.gif bandem ir kitokiu, pvz, huggies, bet pasilikom prie pampers..
Atsakyti