Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Pampers thumbup.gif anksciau Huggies naudojom, ir visai geri buvo thumbup.gif tik kai panele paaugo, kazkas sualergizavo, teko gryst prie pamiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi visada naudojom tik Pampers, nors ir kitas išbandžiau tik arba man nepatikdavo kad jos storos, arba vaikui subiniukas iššusdavo, tai ir likom prie Pampersų, dar dabar spintoj likučiai stovi paskutinio dydžio tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
O mums nuo PAMPERS alergija buvo doh.gif ,tai naudojom MAXIMA ax.gif Ir nieko,tiko thumbup.gif
Atsakyti
Mes su Pampers užaugom, o dabar Huggies naudojam. Ir vienais ir kitais esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Mums PAMPERS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tik pampers kažkaip nuo gimimo naudojam ir mum tinka bandžiau ir kitų firmų bet mum schmoll.gif
Atsakyti
Mes huggies naudojam ax.gif Pampers alergizuoja,teko girdet geru atsiliepimu apie maksimos sauskelnes,bet bandyt dar neteko schmoll.gif Sako kad jos i huggies labai panasios (kokybe) g.gif
Atsakyti
is pradziu naudojom pampers,paskui huggies,bet dabar vel sugryzom prie pampers ax.gif todel ,kad jie plonesni daug...
Atsakyti
tik pampers, bandziau ir kitas saukelnes segti, bet man jos nepatiko, nes aisku visas skystis guzais susoka, o man rodos ir per klineli tokios placios, as uz PAMPERS drinks_cheers.gif
Atsakyti
anksčiau pirkdavom pampers,o dabar perkam maximos sauskelnes,ir kaip ne keista būtu ,mums jos tinka. tongue.gif
Atsakyti
kaži kur tas maxima sauskelnes gamina? g.gif
Atsakyti
Visą laiką vartojom Huggies, Pampers tik pabandę buvom-netiko. Čia idividualu, kaip ir vaiko odelė. wub.gif
Atsakyti