Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

mes naudojam Pampers, o kitu net nebandem, iskart tiko, tai ir neeeksperimentavom smile.gif
Atsakyti
O ka galvojat apie Bambo, ar bandet kas nors?
Atsakyti
mes naudojam Huggies.
Pampers man spalva tokia zalsva nepatinka..... blush2.gif lotuliukas.gif
o siaip tai bet kurie is ju milijona kartu geriau nei palutes naktimis keisti ax.gif
Atsakyti
mums labiausiai patiko Pampers - gerai sugeria, plonos, patogios. Labiausiai patiko su tampriais krašteliais, tik jų nelengva gauti.... bandėm ir tos pačios firmos užmaunamas, bet kaina didelė, o jos šiek tiek storesnės, todėl gryžom prie standartinių.
Libero irgi nelabai patogios, Hagis susigrūzdavo į gumulus.

Bet kiekvienam mažyliui savaip,draugės sūnelį nuo Pampersų beria
Atsakyti
Mes Pampers pradėjom naudoti nuo gimimo ir nenusivylėm, bandėm Bambolinos sauskelnes, bet jos sušokdavo į gumbus. Ir drėgnas servetėles naudojam tik Pampers, nes jos man geriausiai slysta ir valo, dar gimgymo namuose turėjom kelių rūšių servetėlė, tai seselė patarė naudoti Pampers. thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojame huggies smile.gif bandziau kol kas tik pampers - nemalonus sintetinis kvapas man nuo ju, tai nebenaudojam schmoll.gif ir bambo, bet mums 2 dydzio dar dideli... bet atrodo neblogos...
sakykit kur buna pasirinkimas normalus sauskelniu naujagimiams ir maziems leliukams? perkames daznaius rimi, tai ten tik pampers ir hudies mazo dydzio kitu nerasta schmoll.gif o noris isbandyt visas ir issirinkt geriausia varianta...
Atsakyti
Mes naudojame Pampers firmos sauskelnes. Pradėjom nuo šių, patiko ir kitų firmų nebandom lotuliukas.gif
Atsakyti
Pampers pacios geriausios mums thumbup.gif
Atsakyti
Noriu padekoti visoms mamoms uz atsakymus, uz isakyta savo nuomone, tikiuosi kam nors si tema dave naudos, dar karta aciu thumbup.gif
Atsakyti
Mes ką tik gimę naudoj Huggies, po to Maxima, kai nebeliko tinkamo dydžio vėl grįžom prie Huggies, nes mums jie patys pačiausi. Bandėm dar berods Happy, Pampers iš draugės buvau gavus, bet mums schmoll.gif
Atsakyti
naudojom HAPPY tai labai patiko ir tiko, nuo LIBERO tai išbėrė, kad teko ligoninėj pagulėt, dabar naudojam PAMPERS smile.gif tinka ir patinka wink.gif
Atsakyti
Abiem vaikams naudoju (naudojau) PAMPERS, nors bandem ir huggies, ir happy, ir bambolina, ir libero 4u.gif Pasirinkau todel, kad jos minstesnes ir plonesnes uz daugeli kitu sauskelniu thumbup.gif
Atsakyti