Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Mes Pampers ax.gif labai geros su tampriais krašteliais thumbup.gif bet jau vasarą atsisakysim sauskelnių smile.gif aš tikiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
ir pirmam ir antram vaikui Pampers nors pies devynis metus jos toli grazu tokios tobulos nebuvi, bet vistiek buvo geriausios smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat pampers naudojam, uzmaunamas... smile.gif
Anksciau happy naudojom, ir visai tiko... smile.gif
Atsakyti
pampers su tais strečais... wub.gif
Atsakyti
ziuriu dauguma mamyciu renkasi pampers 4u.gif
Atsakyti
Abu uzaugo su Pampers sauskelnemis smile.gif
Atsakyti
Bambo arba Libero Everyday.Abu su jais užaugo ir auga toliau mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
o mes naudojam happy,man jos geriausios,nes neistyzta taip kaip pampers ar kokios kitos,kai prisisioja,ir atrodo kad jos patogiausios(nors ne man sprest,juk as nenesioju ju lotuliukas.gif )
Atsakyti
o as visom keturiom uz pampers thumbup.gif mums jos pacios geriausios, lietuvisku pampersu nenaudojau tai nezinau ar kuom nors skiriasi, nes naudojam tik vokiskus pampers thumbup.gif
Atsakyti
svarbiausia manau gerai dydi pasirinkti.Mes naudojom ivairius,nuo Bella buvo baisi alergija,Hugies patiko tik mazi,ilgai naudojam Maxima,jie man super,bet deja jie jau dinksta is apyvartos.Tai manau eisim prie pampersu,jie ploniausi is visu ir jei butu pigesni,tai tik juos ir naudotume. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 03 23, 22:38)
svarbiausia manau gerai dydi pasirinkti.Mes naudojom ivairius,nuo Bella buvo baisi alergija,Hugies patiko tik mazi,ilgai naudojam Maxima,jie man super,bet deja jie jau dinksta is apyvartos.Tai manau eisim prie pampersu,jie ploniausi is visu ir jei butu pigesni,tai tik juos ir naudotume. 4u.gif

4u.gif visiskai pritariu kad maximos pampersai tikrai geri,mes irgi isbandem daugybe,bet dar ir neapsistojom ties vienu g.gif
Atsakyti
mes irgi naudojam pampers(tisliau dabar tik kaip einam miegucio)Ir as tik uz juos thumbup.gif nesu pirkusi tu pigiu ,o tiksliau kitu firmu,nes buvau daug gavusi ligonineje pabandymui,atvirai pasakius net nebandzia nes ju vidus jau man nepatiko.taip pampers yra gal ir brangensni nei kitu firmu,bet mano vaiko subinyte man dar brangesne.mes naudojam irgi vokiskus,bet kaip buvom sveciuose pas mociute lietuvoj,blogai apskaiciavau ir mum ju pritruko(nes buvom atsiveze is vokieciu),tai teko pirkti lietuvoi,bet atvirai pasakius didelio skirtumo nepastebejau,gal tik ,kad vidui zalsva spalva(JEI GERAI PAMENU)
Atsakyti