ir pirmam ir antram vaikui Pampers nors pies devynis metus jos toli grazu tokios tobulos nebuvi, bet vistiek buvo geriausios
Mes taip pat pampers naudojam, uzmaunamas...
Anksciau happy naudojom, ir visai tiko...
Anksciau happy naudojom, ir visai tiko...
pampers su tais strečais...
ziuriu dauguma mamyciu renkasi pampers
Abu uzaugo su Pampers sauskelnemis
Bambo arba Libero Everyday.Abu su jais užaugo ir auga toliau
o mes naudojam happy,man jos geriausios,nes neistyzta taip kaip pampers ar kokios kitos,kai prisisioja,ir atrodo kad jos patogiausios(nors ne man sprest,juk as nenesioju ju )
o as visom keturiom uz pampers mums jos pacios geriausios, lietuvisku pampersu nenaudojau tai nezinau ar kuom nors skiriasi, nes naudojam tik vokiskus pampers
svarbiausia manau gerai dydi pasirinkti.Mes naudojom ivairius,nuo Bella buvo baisi alergija,Hugies patiko tik mazi,ilgai naudojam Maxima,jie man super,bet deja jie jau dinksta is apyvartos.Tai manau eisim prie pampersu,jie ploniausi is visu ir jei butu pigesni,tai tik juos ir naudotume.
QUOTE(zzuzza @ 2008 03 23, 22:38)
svarbiausia manau gerai dydi pasirinkti.Mes naudojom ivairius,nuo Bella buvo baisi alergija,Hugies patiko tik mazi,ilgai naudojam Maxima,jie man super,bet deja jie jau dinksta is apyvartos.Tai manau eisim prie pampersu,jie ploniausi is visu ir jei butu pigesni,tai tik juos ir naudotume.
visiskai pritariu kad maximos pampersai tikrai geri,mes irgi isbandem daugybe,bet dar ir neapsistojom ties vienu
mes irgi naudojam pampers(tisliau dabar tik kaip einam miegucio)Ir as tik uz juos nesu pirkusi tu pigiu ,o tiksliau kitu firmu,nes buvau daug gavusi ligonineje pabandymui,atvirai pasakius net nebandzia nes ju vidus jau man nepatiko.taip pampers yra gal ir brangensni nei kitu firmu,bet mano vaiko subinyte man dar brangesne.mes naudojam irgi vokiskus,bet kaip buvom sveciuose pas mociute lietuvoj,blogai apskaiciavau ir mum ju pritruko(nes buvom atsiveze is vokieciu),tai teko pirkti lietuvoi,bet atvirai pasakius didelio skirtumo nepastebejau,gal tik ,kad vidui zalsva spalva(JEI GERAI PAMENU)