Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 16, 03:28)
O mums atvriksciai doh.gif Pampers nepraleidzia,o HUggies -preleidzia doh.gif

Mano vaikas naudoja tik Pampers mirksiukas.gif o Huggies praleidžia ir dar rausta užpakaliukas.
Atsakyti
abu vaikiukai naudoja Huggies thumbup.gif ,Pampers man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
mes nuo gimimo naudojam Maximos sauskelnes ir pigu, ir jokių priekaištų thumbup.gif o kai važiuojam kur ilgiau tai dedu tuos Pampers triusikėlius ax.gif
Atsakyti
mes happy bellos, nuo pampersu sunta, dar huggies patinka, yik kad palyginus trumpokos jos, bet nieko mum tinka smile.gif
Atsakyti
Esam išbandę hugies ,libero , pampers . Geriausios mums pampers .
Atsakyti
o mums su pampersais,kai "dideli" daro,tai viskas per virsu.mums huggies thumbup.gif super sauskelnes
Atsakyti
Vakar pabandymui nupirkau is IKI Absorbers, tai siaubingai prasti, bereikalingai ismeciau pinigus ir smirda kaip doh.gif Kazkas rase , kad tiko, tai prasom uz sokolada atiduosiu 9-18kg. tinkami.
Atsakyti
Tik pampers mums tinka,nuo kitu suntam rolleyes.gif
Atsakyti
naudojam Pampers su tampriais krašteliais thumbup.gif labai jos mums patiko ir esame joms ištikimi biggrin.gif
Atsakyti
Pampers.5 dydi.
Atsakyti
mes nuo pat gimimo naudojam Pampers, man jos geriausios ir mazyliui tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2008 03 18, 17:20)
Pampers.5 dydi.

drinks_cheers.gif ir mes ta pati,pas mus pampers firmos visi pampersai su tampriais krasteliais,o LT kai buvau sausio menesi tokiu dar nebuvo...Dar kartais nesiojame Pampers Active baby uzmaunamas kelnaites irgi labai geros,lb svelnutes tik gaila dideliais pakais negamina cool.gif
Atsakyti