Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

mes naudojom kol lt buvom hugies sauskelnias,o pampers firmos man labai nepatiko-nei tamposi krasteliai,ir brangus
Atsakyti
mes naudojam tik Maximos,jei nebuna perkam huggies(labai retai).Maximos ir pampersai geri ir visada nuolaida gauni pirkdamas su ačiū kortele thumbup.gif
Atsakyti
Seniau naudodavom Libero,dabar Bambo. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(KristinaP12 @ 2008 02 22, 13:57)
Sveikos, mūsų pačios geriausios sauskelnės "Bambo" tarsi dingsta iš apyvartos. Pirkdavome "Iki", "Senukuose". Gal kas dar  jas matė pirkti ir perka? Kokiam kitam prekybos centre??? Neišsivaizduoju ką reiks be jų daryti, nes nuo jų užkaliukas visada idealus būdavo, o nuo kitų beria  verysad.gif

Mes Rimi visuomet randam Bambo
Atsakyti
Tai ar kas nors dar bande OPTIMA, ar as viena? g.gif
Atsakyti
Geros ekologiškos Moltex thumbup.gif Nebalintos, be visokių lasijonų ir kvepalų smile.gif Nu jų neberia.
Atsakyti
Mes naudojam Huggies,nuo Pampers beria uzpakaliuka o kotokiu ir nebandem.
Atsakyti
Aš per beveik pusantrų metų sūnui esu išbandžiusi beveik visas įmanomas sauskelnes - pirmaisiais mėnesiais naudojom HUGGIES, o po to jau eksperimentavom smile.gif Nuo PAMPERS mums tuoj pat iššusdavo uodegytė. O dabar jau gal gerus 8-9 mėn. naudojam OPTIMA LINIJA sauskelnes, nes jos mums labiausiai tinka - nei drėgna su jomis, nei į išorę persisunkia (kaip pampers). Nors jos ir yra pačios pigiausios, bet man jos pačios geriausios. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tečius-pečius @ 2008 03 16, 15:25)
mes naudojam tik Maximos,jei nebuna perkam huggies(labai retai).Maximos ir pampersai geri ir visada nuolaida gauni pirkdamas su ačiū kortele thumbup.gif

Na, nusipirkau ir aš tų Maximinių. Bet negalėčiau pasakyt, kad kuo nors ypatingos. Man jos kažkaip nekvepia, ta prasme, kad kažkokiais dažais smirda... Ir kaina ne tokia jau maža išeina. Tada jau daug geresnės Wolkchen.1 vnt. kaina 61 ct., ir šiaip kažkokios geresnės.
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2008 03 16, 15:10)
Tai ar kas nors dar bande OPTIMA, ar as viena? g.gif

Mes jau perkam antra pakuote, pasirodo dar ir belgijoje gamina, visai neblogos sauskelnes. thumbup.gif
Atsakyti
nuo pat pradzios su pampers, nusislundimu neturim ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 03 16, 21:35)
Mes jau perkam antra pakuote, pasirodo dar ir belgijoje gamina, visai neblogos sauskelnes. thumbup.gif

Aciu Die,k kazkas pritaria. O tai jau maniu, pagalvosit, kad del kainos zemos perkam. Ale net nezinau, ar cia papigiai jie iseina... Po 0.5lt, tai gal ir pigu.. g.gif Bet kokybes tai negadina tikrai.
Atsakyti
Mes is pradziu iki kokiu 2men naudojom Hugies geras variantas naujagimiam(tie tamprus krasteliai ir nugarytes pusej),veliau pradejom Pampers buvo viskas thumbup.gif kol nepabandem Maximos,po ju nuo Pampers bert pradejo susti uzpakaliukas tai gryzom prie maximiniu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perlute: 17 kovo 2008 - 13:13