Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Kai sveciavausi LT tai teko isbandyti maxisos sauskelnes, man jos patiko, o ir sunui tiko thumbup.gif
Atsakyti
Gyvenu uzsienyje,tai naudoju paparas tas sauskelnes,kurios maximos sauskelnem prilygt galetu
Atsakyti
pampers thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2008 03 13, 18:06)
Dieną naudojam Pampers, o nakčiai Maximos, nes kai dar vis geria vandenuką naktį, tai kažkaip su Maximos užpakaliukas ne toks šlapias būna. Gal kad jie storesni?  g.gif

O mes atvirksciai nakciai pampers sauskelnes dedames, o diena naudojam maxsimos. Kartais su maxsimos nakti atsikeliam slapios, o su pampers nakti saugios bigsmile.gif
Atsakyti
Mano abu pipiriukai naudojo ir naudoja PAMPERS sauskelnes thumbup.gif Mums jos pačios geriausios 4u.gif Gal pripratom, bet kitų net nebadom g.gif
Atsakyti
Nu mes nuo gimimo tik pampers,bet bandziusi ir huggies,mums tai nelabai,nakti pabusdavo slapia doh.gif
Atsakyti
Mes irgi PAMPERS naudojam ir HUGIES kai kada smile.gif
Atsakyti
Mes Huggies naudojam thumbup.gif bandem ir Pampers, ir Libero, ir Maximos, bet kazkaip ties Huggies apsistojom ax.gif
Atsakyti
As naudojau Libero ir Pampers bet is ju mano vaikui geriausiai tiko Pampers Active Baby
Atsakyti
Pampers sauskelnes pacios geriausios! thumbup.gif
Atsakyti
Pampers naudojome ir manėme , kad geriausios, kol neišbandėme HUGIES...skirtumas didižiulis...Pampers didesnei visada naktį praleidavo, o Hugies thumbup.gif niekada nepraleisdavo...Aš tik už Hugies
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2008 03 15, 23:01)
Pampers naudojome ir manėme , kad geriausios, kol neišbandėme HUGIES...skirtumas didižiulis...Pampers didesnei visada naktį praleidavo, o Hugies  thumbup.gif niekada nepraleisdavo...Aš tik už Hugies

O mums atvriksciai doh.gif Pampers nepraleidzia,o HUggies -preleidzia doh.gif
Atsakyti