Kai sveciavausi LT tai teko isbandyti maxisos sauskelnes, man jos patiko, o ir sunui tiko
Gyvenu uzsienyje,tai naudoju paparas tas sauskelnes,kurios maximos sauskelnem prilygt galetu
pampers
QUOTE(polo @ 2008 03 13, 18:06)
Dieną naudojam Pampers, o nakčiai Maximos, nes kai dar vis geria vandenuką naktį, tai kažkaip su Maximos užpakaliukas ne toks šlapias būna. Gal kad jie storesni?
O mes atvirksciai nakciai pampers sauskelnes dedames, o diena naudojam maxsimos. Kartais su maxsimos nakti atsikeliam slapios, o su pampers nakti saugios
Mano abu pipiriukai naudojo ir naudoja PAMPERS sauskelnes Mums jos pačios geriausios Gal pripratom, bet kitų net nebadom
Nu mes nuo gimimo tik pampers,bet bandziusi ir huggies,mums tai nelabai,nakti pabusdavo slapia
Mes irgi PAMPERS naudojam ir HUGIES kai kada
Mes Huggies naudojam bandem ir Pampers, ir Libero, ir Maximos, bet kazkaip ties Huggies apsistojom
Pampers naudojome ir manėme , kad geriausios, kol neišbandėme HUGIES...skirtumas didižiulis...Pampers didesnei visada naktį praleidavo, o Hugies niekada nepraleisdavo...Aš tik už Hugies
QUOTE(ingere @ 2008 03 15, 23:01)
Pampers naudojome ir manėme , kad geriausios, kol neišbandėme HUGIES...skirtumas didižiulis...Pampers didesnei visada naktį praleidavo, o Hugies niekada nepraleisdavo...Aš tik už Hugies
O mums atvriksciai Pampers nepraleidzia,o HUggies -preleidzia