Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

mes naudojam "pampers" ir mum thumbup.gif "huggies" kazkodel mum vis praleisdavo tai daugiau nebeperkam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(erlin @ 2008 03 06, 16:07)
mes naudojam "pampers" ir mum  thumbup.gif "huggies" kazkodel mum vis praleisdavo tai daugiau nebeperkam schmoll.gif

o mums pampers karts nuo karto praleidzia blink.gif bet cia gal kad kartais blogai uzdedu ar kas g.gif vistiek i kitus nekeisiu - nes nuo pampersu bent neberia, kaip nuo huggies pasitaike , be to ploni ir kvepiantys lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes naudojame Huggies firmos sauskelnes vadinamas kelnaites, galima pataisyti užsegimą, pritaikyti prie vaikučio apimties, mano mažajai labai patinka. Ir tarp kojičių nesusidaro gumulas kai "reikaliuką" padaro, išlieka minkštos. Tai gi mielos mamos pasidalinkime nuomone apie sauskelnes, kurios patinka, kurios ne, juk kiekviena turim šiuo klausimu savo nuomone biggrin.gif
Atsakyti
prie prekiu vaikams yra tokia tema wink.gif
o jei atsakyt - mes libero ilga laika naudojom, nes pigiau gaut galiu. bet pabandziau pampers su tampriu juosmeniu ir tik juos dabar ir naudojam smile.gif
Atsakyti
Ir pirmai, ir antrai tik Pampers. Buvo senelis kazkada lenkisku kazkokiu nupirkes - iskart uzpakaliukas paraudonavo. Libero dar esu bandzius, bet Pampers labiau patiko. Ir piesinukai grazesni biggrin.gif Ir jokiu nepatogumu del raudono uzpakaliuko thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam Pampers arba Sleep and Play seriją, arba Active Baby. Kaip kada kokius randam parduotuvėj. Esam bandę Libero, Huggies, bet vis tiek patys geriausi- Pampers thumbup.gif Jie plonesni, siauresni tarp kojyčių, nors ir nesugeria tiek kaip Libero ar Huggies (bet ne ati svarbiausia, nes vis tiek keičiam pakankamai dažnai).
Atsakyti
mes pampers thumbup.gif
Atsakyti
Pampers sauskelnes,man jos pačios pačiausios biggrin.gif

Naudojus pabandymui kitų ,bet man nei vienos nepatiko unsure.gif
Atsakyti
Naudoju Pampers tampriais krašteliais, bandžiau kitas, bet šios labiausiai patiko, todėl esam ištikimi tik šioms rolleyes.gif
Atsakyti
pradzioje kai gime mazoji,naudojome Pampers firmos sauskelnes,taciau drauge rekomendavo mums pabandyti Maximos pampersus.Na mes juos pabandeme ir jie mums patiko,tai dabar naudojama juos.Bet jau pats laikas butu ismokti draugauti su puoduku.
Atsakyti
pampers
Atsakyti
iki metuku naudojom pampers,o dabar maximos ax.gif
Atsakyti