QUOTE(erlin @ 2008 03 06, 16:07)
mes naudojam "pampers" ir mum "huggies" kazkodel mum vis praleisdavo tai daugiau nebeperkam
o mums pampers karts nuo karto praleidzia bet cia gal kad kartais blogai uzdedu ar kas vistiek i kitus nekeisiu - nes nuo pampersu bent neberia, kaip nuo huggies pasitaike , be to ploni ir kvepiantys
Mes naudojame Huggies firmos sauskelnes vadinamas kelnaites, galima pataisyti užsegimą, pritaikyti prie vaikučio apimties, mano mažajai labai patinka. Ir tarp kojičių nesusidaro gumulas kai "reikaliuką" padaro, išlieka minkštos. Tai gi mielos mamos pasidalinkime nuomone apie sauskelnes, kurios patinka, kurios ne, juk kiekviena turim šiuo klausimu savo nuomone
Ir pirmai, ir antrai tik Pampers. Buvo senelis kazkada lenkisku kazkokiu nupirkes - iskart uzpakaliukas paraudonavo. Libero dar esu bandzius, bet Pampers labiau patiko. Ir piesinukai grazesni Ir jokiu nepatogumu del raudono uzpakaliuko
Mes naudojam Pampers arba Sleep and Play seriją, arba Active Baby. Kaip kada kokius randam parduotuvėj. Esam bandę Libero, Huggies, bet vis tiek patys geriausi- Pampers Jie plonesni, siauresni tarp kojyčių, nors ir nesugeria tiek kaip Libero ar Huggies (bet ne ati svarbiausia, nes vis tiek keičiam pakankamai dažnai).
mes pampers
Pampers sauskelnes,man jos pačios pačiausios
Naudojus pabandymui kitų ,bet man nei vienos nepatiko
Naudojus pabandymui kitų ,bet man nei vienos nepatiko
Naudoju Pampers tampriais krašteliais, bandžiau kitas, bet šios labiausiai patiko, todėl esam ištikimi tik šioms
pradzioje kai gime mazoji,naudojome Pampers firmos sauskelnes,taciau drauge rekomendavo mums pabandyti Maximos pampersus.Na mes juos pabandeme ir jie mums patiko,tai dabar naudojama juos.Bet jau pats laikas butu ismokti draugauti su puoduku.
iki metuku naudojom pampers,o dabar maximos