mes tik uz PAMPERS nuo pat gimimo naudojam
Pacios geriausios daugiakartines sauskelnes ,ir tik retkarciais naudojam pampersus
QUOTE(dipladenija @ 2008 03 05, 00:00)
Pacios geriausios daugiakartines sauskelnes ,ir tik retkarciais naudojam pampersus
gal as visai kvaila...o kas yra daugkartines?
mes naudoja maximos pampersus jie tikrai mum lb geri nes pampersai mum netiko pradejo bert ir kas dar man pampersuose napatiko tai kad ta dalis kur dedam uzpakaliuka beveik permatoma jai prisikakoja ciut ne kiauriai bega ir dar prikvepinti nu jau ne jie man nepatinka o moket tik uz varda tokius pinigus ir nera geros kokybes nesamone pasiemus maximos tai tikrai kaiuriai nepersisviecia ir nebega per krastus jie mum lb tika
viena karta sveciuose pritrukom, tai maximoj nusipirkom Optimos pamperiu. Pampers uz juos net prastesni.
Brrrrrr...Tik ne Pampers...Mažutei taip užpakaliuką nuo jų buvo išbėrę
HUGGIES
HUGGIES
mes nuo pat gimimo naudojam pampers ir esam labai patenkinti
QUOTE(jurgutee @ 2008 03 05, 09:55)
mes naudoja maximos pampersus jie tikrai mum lb geri nes pampersai mum netiko pradejo bert ir kas dar man pampersuose napatiko tai kad ta dalis kur dedam uzpakaliuka beveik permatoma jai prisikakoja ciut ne kiauriai bega ir dar prikvepinti nu jau ne jie man nepatinka o moket tik uz varda tokius pinigus ir nera geros kokybes nesamone pasiemus maximos tai tikrai kaiuriai nepersisviecia ir nebega per krastus jie mum lb tika
kažkaip mums taip neatsitinka,nieks nebėga.
QUOTE(ciaramashka @ 2008 03 05, 13:12)
viena karta sveciuose pritrukom, tai maximoj nusipirkom Optimos pamperiu. Pampers uz juos net prastesni.
išbandėm daug sauskelnių,maximinės tai mums kažkokios kietos pasirodė,o pampers
Visada naudodavom Pampers, bet neseniai (nakciai) nupirkom Absorbers (IKI bbuna), 22 vnt kainoja 12 ar 13 lt. Mum visai patiko.
Dieną naudojam daugkartines, nakčiai Bambo.
Pampers netiko - išbėrė, Maximos - nepatiko, kietos tokios
Papildyta:
Tiesa, dar Hugies bandėm, raudonas, tai nepatiko nes be gumytės nugaroje ir apsikakodavo iki pažastų
Pampers netiko - išbėrė, Maximos - nepatiko, kietos tokios
Papildyta:
Tiesa, dar Hugies bandėm, raudonas, tai nepatiko nes be gumytės nugaroje ir apsikakodavo iki pažastų
Jei reiktu balsuoti, tai 1-oj vietoj butu Hugges, 2- Optima..
QUOTE(ciaramashka @ 2008 03 04, 23:02)
gal as visai kvaila...o kas yra daugkartines?
http://www.filabel.d...ebleer_217.aspx
va tokios yra daugiakartines,,jos yra medziagines