Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

mes tik uz PAMPERS nuo pat gimimo naudojam
Atsakyti
Pacios geriausios daugiakartines sauskelnes thumbup.gif ,ir tik retkarciais naudojam pampersus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dipladenija @ 2008 03 05, 00:00)
Pacios geriausios daugiakartines sauskelnes thumbup.gif ,ir tik retkarciais naudojam pampersus tongue.gif

gal as visai kvaila...o kas yra daugkartines?
Atsakyti
mes naudoja maximos pampersus jie tikrai mum lb geri nes pampersai mum netiko pradejo bert ir kas dar man pampersuose napatiko tai kad ta dalis kur dedam uzpakaliuka beveik permatoma jai prisikakoja ciut ne kiauriai bega blush2.gif ir dar prikvepinti nu jau ne jie man nepatinka schmoll.gif o moket tik uz varda tokius pinigus ir nera geros kokybes nesamone pasiemus maximos tai tikrai kaiuriai nepersisviecia ir nebega per krastus jie mum lb tika thumbup.gif
Atsakyti
viena karta sveciuose pritrukom, tai maximoj nusipirkom Optimos pamperiu. Pampers uz juos net prastesni.
Atsakyti
Brrrrrr...Tik ne Pampers...Mažutei taip užpakaliuką nuo jų buvo išbėrę verysad.gif
HUGGIES wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
mes nuo pat gimimo naudojam pampers ir esam labai patenkinti thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutee @ 2008 03 05, 09:55)
mes naudoja maximos pampersus jie tikrai mum lb geri nes pampersai mum netiko pradejo bert  ir kas dar man pampersuose napatiko tai kad ta dalis kur dedam uzpakaliuka beveik permatoma jai prisikakoja ciut ne kiauriai bega  blush2.gif  ir dar prikvepinti nu jau ne jie man nepatinka  schmoll.gif  o moket tik uz varda tokius pinigus ir nera geros kokybes nesamone  pasiemus maximos tai tikrai kaiuriai nepersisviecia ir nebega per krastus jie mum lb tika  thumbup.gif

g.gif kažkaip mums taip neatsitinka,nieks nebėga.
QUOTE(ciaramashka @ 2008 03 05, 13:12)
viena karta sveciuose pritrukom, tai maximoj nusipirkom Optimos pamperiu. Pampers uz juos net prastesni.

schmoll.gif išbandėm daug sauskelnių,maximinės tai mums kažkokios kietos pasirodė,o pampers thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visada naudodavom Pampers, bet neseniai (nakciai) nupirkom Absorbers (IKI bbuna), 22 vnt kainoja 12 ar 13 lt. Mum visai patiko.
Atsakyti
Dieną naudojam daugkartines, nakčiai Bambo.
Pampers netiko - išbėrė, Maximos - nepatiko, kietos tokios schmoll.gif
Papildyta:
Tiesa, dar Hugies bandėm, raudonas, tai nepatiko ax.gif nes be gumytės nugaroje ir apsikakodavo iki pažastų doh.gif
Atsakyti
Jei reiktu balsuoti, tai 1-oj vietoj butu Hugges, 2- Optima..
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2008 03 04, 23:02)
gal as visai kvaila...o kas yra daugkartines?

http://www.filabel.d...ebleer_217.aspx
va tokios yra daugiakartines,,jos yra medziagines smile.gif
Atsakyti