Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

Na zinote visada buvau tik uz pampers thumbup.gif ,bet drauge pasake kad ji savo vaikuciui naudodavo happy,ir jai patiko nu ka mums pamperso reikia tik nakciai ir i laukuti tad nusipirkau happy ir as pabandyti ir zinote esu tikrai nenusivylus jos man patiko
user posted image
Atsakyti
as naudojau pamperes iki suėjo mėnuo vaikiui, bet poto pagalvojom kad gerai ir maximos pampersai ir db as jais lb patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(bumbuliene @ 2008 01 28, 15:31)
as naudojau pamperes iki  suėjo mėnuo vaikiui, bet poto pagalvojom kad gerai ir maximos pampersai ir db as jais lb patenkinta.

Na zinai ir as bandziau maxsimos pampersus,tai jie man tokie kietoki ir prasti(tu nepyk as cia tik savo nuomone parasiau)o kai drauge pasiule pabandyti happy man jie patiko jie tokie lankstus ir minksti ir dar prie pampersu ideti maisiukai ismesti pampersus nu tikrai jie man patiko ir tiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 01 29, 10:24)
Na zinai ir as bandziau maxsimos pampersus,tai jie man tokie kietoki ir prasti(tu nepyk as cia tik savo nuomone parasiau)o kai drauge pasiule pabandyti happy man jie patiko jie tokie lankstus ir minksti ir dar prie pampersu ideti maisiukai ismesti pampersus nu tikrai jie man patiko ir tiko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

man irgi teko naudoti happy, bet jos turi toki specifinį kvapą. svarbiausia kad butų gerai vaikui,o mums tiko kolkas visos sauskelnes kurias naudojom ir apsistojom ties maximos visvien visos i siuksliu deze iskeliauja
Atsakyti
mes tik pampers
Atsakyti
Atradau Maximos sauskelnes. Labai geros ir pigesnes, nei kitos thumbup.gif Pries tai naudojome Pampers, truputeli Huggies, Bellos Happy. Pastarosios l. geros, taciau labai brangios
Atsakyti
daznaiusiai naudojam pampers firmos sauskelnes smile.gif . paskaiciau mamyciu komentarus, pabandem maximos.vaikui kilo ziauri alergija (tikrai nelaikiau vaikucio nepervystyto).mano drauges,kurios bande jas naudoti savo vaikams) taip pat nera susizavejusios siomis sauskelnemis.nepykit mamytes, kuriu leliukams jos tinka , bet kazkodel pagalvojau kad liaupsinancius komentarus siam gaminiui raso maximu darbuotojos :blink:gal ir nuolaidele kartais kokia gauna biggrin.gif rasau savo nuomone.
mums tas pigumas kainavo brangiau.bandem hugy- visai nieko.
Atsakyti
Naudojom ir pampers, ir hugius. Dažniausiai pirkdavau ( ir dabar perku ) maximines.
Atsakyti
Na zinote ir as bandziau ir maxsimines ir visokius kitus pampersus bet jau maxsiminiu tikrai niekada nepirkciau daugiau nes kietos ir seip tokios nepatogios fui ismeciau puse poko,tad naudoju arba pampers arba happy,,,nes mums ju galima sakyti nereikia tik nakciai mirksiukas.gif
Atsakyti
nu as nebanziau tu maximiniu, bet ir nebandysiu schmoll.gif naudoju nuo pat gimimo pampersus ir tuo labai patenkinta thumbup.gif , gavom dovanu hagius, tai vaikas su raudonu uzpakaliuku po keliu sauskelniu pasidare doh.gif tai jau daba tik pampersai musus geriausi draugai thumbup.gif o siaip tai puse dienos is vis be pampersu buna bigsmile.gif
Atsakyti
mes tik pampers
Atsakyti
pampers
Atsakyti