Na zinote visada buvau tik uz pampers ,bet drauge pasake kad ji savo vaikuciui naudodavo happy,ir jai patiko nu ka mums pamperso reikia tik nakciai ir i laukuti tad nusipirkau happy ir as pabandyti ir zinote esu tikrai nenusivylus jos man patiko
as naudojau pamperes iki suėjo mėnuo vaikiui, bet poto pagalvojom kad gerai ir maximos pampersai ir db as jais lb patenkinta.
QUOTE(bumbuliene @ 2008 01 28, 15:31)
as naudojau pamperes iki suėjo mėnuo vaikiui, bet poto pagalvojom kad gerai ir maximos pampersai ir db as jais lb patenkinta.
Na zinai ir as bandziau maxsimos pampersus,tai jie man tokie kietoki ir prasti(tu nepyk as cia tik savo nuomone parasiau)o kai drauge pasiule pabandyti happy man jie patiko jie tokie lankstus ir minksti ir dar prie pampersu ideti maisiukai ismesti pampersus nu tikrai jie man patiko ir tiko
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 01 29, 10:24)
Na zinai ir as bandziau maxsimos pampersus,tai jie man tokie kietoki ir prasti(tu nepyk as cia tik savo nuomone parasiau)o kai drauge pasiule pabandyti happy man jie patiko jie tokie lankstus ir minksti ir dar prie pampersu ideti maisiukai ismesti pampersus nu tikrai jie man patiko ir tiko
man irgi teko naudoti happy, bet jos turi toki specifinį kvapą. svarbiausia kad butų gerai vaikui,o mums tiko kolkas visos sauskelnes kurias naudojom ir apsistojom ties maximos visvien visos i siuksliu deze iskeliauja
mes tik pampers
Atradau Maximos sauskelnes. Labai geros ir pigesnes, nei kitos Pries tai naudojome Pampers, truputeli Huggies, Bellos Happy. Pastarosios l. geros, taciau labai brangios
daznaiusiai naudojam pampers firmos sauskelnes . paskaiciau mamyciu komentarus, pabandem maximos.vaikui kilo ziauri alergija (tikrai nelaikiau vaikucio nepervystyto).mano drauges,kurios bande jas naudoti savo vaikams) taip pat nera susizavejusios siomis sauskelnemis.nepykit mamytes, kuriu leliukams jos tinka , bet kazkodel pagalvojau kad liaupsinancius komentarus siam gaminiui raso maximu darbuotojos :blink:gal ir nuolaidele kartais kokia gauna rasau savo nuomone.
mums tas pigumas kainavo brangiau.bandem hugy- visai nieko.
mums tas pigumas kainavo brangiau.bandem hugy- visai nieko.
Naudojom ir pampers, ir hugius. Dažniausiai pirkdavau ( ir dabar perku ) maximines.
nu as nebanziau tu maximiniu, bet ir nebandysiu naudoju nuo pat gimimo pampersus ir tuo labai patenkinta , gavom dovanu hagius, tai vaikas su raudonu uzpakaliuku po keliu sauskelniu pasidare tai jau daba tik pampersai musus geriausi draugai o siaip tai puse dienos is vis be pampersu buna
pampers