Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

As naudoju Optima linija pampersus - ir ne brangu ir gerai laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valldute @ 2008 01 15, 12:45)
siulyciau pabandyti MAXIMOS sauskelnes super  thumbup.gif , lygiai tokios pacios kokybes kaip PAMPERS, tik kaina vos ne per puse pigiau  thumbup.gif

Maximos labiau uznesha i Huggies nes ir gamina visas Cekijoj.

Sunui naudojam Pampers su tampomais krastais.
Dukrai naudojam Huggies Premium.
Atsakyti
Pampers - gana geri, bet kazko mum daznai kakuti praleidzia pro nugaryte. NAudojam ir Huggies. Isbandem Maximos, Happy ( pastarosios gana didokos- vos ne iki pazastu biggrin.gif - nors pirkom pg musu svori). Neaosistoju ties vienomis, daznai kaitalioju. Beje, pirkom ir Libero- man jos nepatiko- kazko storos ir praleisdavo pro soniuka g.gif
Atsakyti
Mes naudejam Huggies raudona poka arba maziuka poka skirta mergaitems ir berniukams yra atskirai maciau.aisku gal brangoka ,bet kolkas patenkinti .Bet pirkau Huggies ne kelnytes o paprastus zaliam poke lygtais ,tai tie man nepatiko .Arba perkam Pampersus.Mes jau didesnes tai perkam ir tu ir tu, kaip kelnytes tie pamperiai.Kiti man nelabai patiko.
Atsakyti
Pampers good.gif
Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2008 01 24, 01:05)

drinks_cheers.gif ypač su tampriais krašteliais thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam Huggies, dažniusiai žaliame pakelyje. Dar pabandėm ekologiškus Bambo, geri visai. Bet nuliūdau pamačius, kad ekologiškumas pasireiškia tik tuo, kad be chemikalų, o ne tuo, kad lengvai ir ekologiškai suyra...
Atsakyti
buvau vaistinej visu po kelis pabandyt nusipirkus tai po eksperimento pasitvirtino kad pamers geriausios thumbup.gif ieškojau diedesnių ir patogesnių nes mano mažylis labai potlutis rolleyes.gif
Atsakyti
Pampers su tampriais šoneliais thumbup.gif
kiti nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(myma @ 2008 01 25, 16:37)
Pampers su tampriais šoneliais  thumbup.gif
kiti nepatiko  schmoll.gif

tiktai už šitas sauskelnes drinks_cheers.gif
kažkada buvom svečiuose ir pamiršau iš namų pasiimti sauskelnių,tai nusipirkau iš vaistinės kelis vnt. paprastų Pampersų,tai tikrai labai skiriasi,nebemokėjau net užsegt normaliai,taip pripratus prie tų tamprių kraštelių biggrin.gif
Atsakyti
as ir uz pampers tampriais krasteliais, na man jos geriausios, ir neisunta dukryte, o hugies tai bere, na bent mums tai netiko.
Atsakyti
Mano vaikui jau senai nebereikia pampersu,bet dar si ta ismanau apie juos(nes dirbu kudikiu grupej),tai manau geriausi yra pampers su tampriais krasteliais! Daugiau jookie nepatinka
Atsakyti