As naudoju Optima linija pampersus - ir ne brangu ir gerai laiko
QUOTE(valldute @ 2008 01 15, 12:45)
siulyciau pabandyti MAXIMOS sauskelnes super , lygiai tokios pacios kokybes kaip PAMPERS, tik kaina vos ne per puse pigiau
Maximos labiau uznesha i Huggies nes ir gamina visas Cekijoj.
Sunui naudojam Pampers su tampomais krastais.
Dukrai naudojam Huggies Premium.
Pampers - gana geri, bet kazko mum daznai kakuti praleidzia pro nugaryte. NAudojam ir Huggies. Isbandem Maximos, Happy ( pastarosios gana didokos- vos ne iki pazastu - nors pirkom pg musu svori). Neaosistoju ties vienomis, daznai kaitalioju. Beje, pirkom ir Libero- man jos nepatiko- kazko storos ir praleisdavo pro soniuka
Mes naudejam Huggies raudona poka arba maziuka poka skirta mergaitems ir berniukams yra atskirai maciau.aisku gal brangoka ,bet kolkas patenkinti .Bet pirkau Huggies ne kelnytes o paprastus zaliam poke lygtais ,tai tie man nepatiko .Arba perkam Pampersus.Mes jau didesnes tai perkam ir tu ir tu, kaip kelnytes tie pamperiai.Kiti man nelabai patiko.
Pampers
Mes naudojam Huggies, dažniusiai žaliame pakelyje. Dar pabandėm ekologiškus Bambo, geri visai. Bet nuliūdau pamačius, kad ekologiškumas pasireiškia tik tuo, kad be chemikalų, o ne tuo, kad lengvai ir ekologiškai suyra...
buvau vaistinej visu po kelis pabandyt nusipirkus tai po eksperimento pasitvirtino kad pamers geriausios ieškojau diedesnių ir patogesnių nes mano mažylis labai potlutis
Pampers su tampriais šoneliais
kiti nepatiko
kiti nepatiko
QUOTE(myma @ 2008 01 25, 16:37)
tiktai už šitas sauskelnes
kažkada buvom svečiuose ir pamiršau iš namų pasiimti sauskelnių,tai nusipirkau iš vaistinės kelis vnt. paprastų Pampersų,tai tikrai labai skiriasi,nebemokėjau net užsegt normaliai,taip pripratus prie tų tamprių kraštelių
as ir uz pampers tampriais krasteliais, na man jos geriausios, ir neisunta dukryte, o hugies tai bere, na bent mums tai netiko.
Mano vaikui jau senai nebereikia pampersu,bet dar si ta ismanau apie juos(nes dirbu kudikiu grupej),tai manau geriausi yra pampers su tampriais krasteliais! Daugiau jookie nepatinka