Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(trr @ 2008 07 14, 22:25)
gerai, kad jo greita reakcija, o tai ir būč nušovus.  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
peipaliojuosi po narkozės (po gimdymo gimdą valė)... tokia apsvaigusi apsvaigusi, daktras dar kažką tvarko "ten" (matyt siūna), aš tokia visa smagiai nusiteikusi anesteziologei sakau "kooookia aš apsvaigusi, gerai jums daktarams, nereikia nei gerti, visokių vaistukų turit, apsvaigsti kaip nuo ekstazy", o anesteziologė "ar jūs bandėt ekstazy?", o aš, taip sakant sąžiningai apsinešusi visą tiesą kloju "nea, tik žolės rūkiau" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhani @ 2008 07 15, 13:39)
peipaliojuosi po narkozės (po gimdymo gimdą valė)... tokia apsvaigusi apsvaigusi, daktras dar kažką tvarko "ten" (matyt siūna), aš tokia visa smagiai nusiteikusi anesteziologei sakau "kooookia aš apsvaigusi, gerai jums daktarams, nereikia nei gerti, visokių vaistukų turit, apsvaigsti kaip nuo ekstazy", o anesteziologė "ar jūs bandėt ekstazy?", o aš, taip sakant sąžiningai apsinešusi visą tiesą kloju "nea, tik žolės rūkiau"  doh.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
KAi gimdžiau pirmą, tai vyras iš gimdyklos į tualetą nešiojo. Aš sakau: kaku noriu, akušerė sako: tu gimdai. O aš vistiek savo. Nuneša vyras į tualetą, akušerė iš paskos, aš pasėdžiu, pasėdžiu - ir vėl gimdyklon. Nepamenu 3 ar 4 kartus ekskursija į tualetą buvo. O grįštant, akušerė vis burba: juk sakau, kad gimdai. Paskutinį kartą tiesiai ant stalo.... ir sūnelis, o ne...
Atsakyti
oi merginos negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot vitamino C prisigaminau ir vis dar gaminuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai puiki tema! thumbup.gif
Tiek prisijuokiau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 07 14, 20:25)
aš vienoj temoj jau pasakojau, bet sakė ir čia tiks  blush2.gif
jau po vaiko gimimo nežinau ar aš taip stanginausi ar ten jau iš inercijos viskas ėjo, bet placenta man tiesiog iššovė, jaučiau kaip staigiai ji kliurktelėjo ir pamačiau kaip gydytojas ją pagavo - kaip koks vartininkas, pilvu pagavęs kamuolį, ir iš netikėtumo net pats aiktelėjo  lotuliukas.gif  tuo metu pamenu tai visus patalpoje prajuokino (svarbiausia mane pačia biggrin.gif ). gerai, kad jo greita reakcija, o tai ir būč nušovus.  rolleyes.gif

Atsakyti
Super tema 4u.gif visom pazystamom nesciosioms rekomendavau!!!!
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif supper temele!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Laukiam naujų juokingų istorijų... 4u.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
*Buvau susiruosusi papietauti iki vaziuojant i GN, bet staigiai saremiai pradejo kartotis kas 5 min., todel nebelaukiau ir nepietavus isvaziavau... O gimdykloj, kai kaklelis buvo atsidares jau 6,5 ar daugiau cm, sakau akuserei: "valgyt noriu! Kokia pica visai tiktu..." doh.gif Veliau, kai saremiai dar sustiprejo ir padaznejo pamirsau apie alki... blink.gif
* Stumu stumu, daktaras sako: "o, mafijozas gimsta!" Sakau: "kodel taip sakot?"
-Tai kad plikas!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Po kiek laiko: "vis delto sviesus, o ne plikas..." smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 27, 14:15)
mano gimdymas buvo neilgas ir sklandus
labai kokių juokų nebuvo
tik prisimenu kai gimė sūnelis, buvau tokia išvargus kad pamiršau jog po vaiko gimimo turi ateit laikas ir placentai plius dar tai pirmas gimdymas
buvo tik kelios minutės kaip gimė vaikutis ir į gimdyklą įbėga kita akušerė klausdama personalo "mergaitės, ar gimdykla tuoj bus laisva?", o aš taip mandagiai jau beveik ruošdamasi atsikelti sakau "tai jau viskas, mums reikia eiti..". įsivaizdavau kad pašoksiu ir jau be sunkaus pilvo nuplazdėsiu. mano akušerė kad užriko "kur tu eisi???"  doh.gif  gimdykloj praleidau dar kelias valandas kol siuvo ir pan.  ax.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif As irgi galvojau, kad pagimdzius i palata pati nueisiu, nes saremiu metu labai daug vaiksciojau, kad greiciau viskas butu...
Atsakyti
QUOTE(Zhani @ 2008 07 15, 11:39)
peipaliojuosi po narkozės (po gimdymo gimdą valė)... tokia apsvaigusi apsvaigusi, daktras dar kažką tvarko "ten" (matyt siūna), aš tokia visa smagiai nusiteikusi anesteziologei sakau "kooookia aš apsvaigusi, gerai jums daktarams, nereikia nei gerti, visokių vaistukų turit, apsvaigsti kaip nuo ekstazy", o anesteziologė "ar jūs bandėt ekstazy?", o aš, taip sakant sąžiningai apsinešusi visą tiesą kloju "nea, tik žolės rūkiau"  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti