Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

Prisiminiau ištraukėle:

nežinau kaip Lietuvoj, bet pas mus reikia tokias anketas pildyti, ten klausimų milijonas doh.gif Žodžiu. Pildom su vyru tą anketą, perskaitau klausimą, išverčiu į lietuvių kalbą jam ir taip pildom. Ir čia klausimas:"Ar jūsų partneris nori dalyvauti gimdyme?" Aš ir klausiu:
- Ar dalyvausi gimdyme?
O jis man:
- O tu?
Mano atsakymas buvo konkretus:
- Ne, aš už durų pastovėsiu.

Dar ir dabar vis prisimine pasijuokiam, kad gimdyvė nesutinka dalyvauti gimdyme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2008 06 19, 19:20)
Prisiminiau ištraukėle:

nežinau kaip Lietuvoj, bet pas mus reikia tokias anketas pildyti, ten klausimų milijonas doh.gif Žodžiu. Pildom su vyru tą anketą, perskaitau klausimą, išverčiu į lietuvių kalbą jam ir taip pildom. Ir čia klausimas:"Ar jūsų partneris nori dalyvauti gimdyme?" Aš ir klausiu:
- Ar dalyvausi gimdyme?
O jis man:
- O tu?

Dar ir dabar vis prisimine pasijuokiam, kad gimdyvė nesutinka dalyvauti gimdyme lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2008 04 25, 17:06)
Na mano gimdymas nebuvo labai linksmas, bet iskart po jo ir as sugebejau bajeri suskelti blush2.gif  Kai ant krutines padejo dukryte, as iskart paziurejau i tarpukoji(nors daktarai sake, jog 99% mergaite). Na ir ka, kazkaip susisviete, jog yra pimpaliukas doh.gif  Tai as is tos nuostabos pradejau SB saukt ''ziurek, ziurek, berniukas!!!!'' doh.gif  MB ziuri i mane susirupines ir sako, jog ne - mergaite doh.gif Pasiziuriu dar karta - rimtai mergaite blush2.gif  Tai gerai, kad daktarai buvo anglai ir nieko nesuprato...  Bet uztat kiek strioko ivariau savo vyriskiui... Sake is tikro pagalvojo, jog per tokius skausmus nuo proto nusokau... biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2008 06 19, 17:20)
Prisiminiau ištraukėle:

- Ar dalyvausi gimdyme?
O jis man:
- O tu?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2008 06 19, 19:20)

Nerealiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Liuks tema lotuliukas.gif
Gaila, kad tik dabar ja atradau, doh.gif sedziu darbe ir balsu zvengiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif varau, paskaitysiu pirmaja temele bigsmile.gif
Atsakyti
Nu mamulkos pavarot, as tik puse senos temos perskaiciau, sedziu darbe dar ir viskas as jau myyyyzu i kelnes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei butu didesnis nestumas tai turbut jau buciau iskracius... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai kad uz keliu min namo... istorijos fatastiskai juokingos:super Didelis ACIU mamulem kurios nepasididziavo ir pasidalino savo linskmom istorijom su mumis bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes.as sissiplesiu, nes gimdziau jau 2 kartus, o ir papasakoti turiu ka. tik ar tai labai juokinga - skonio reikalas 4u.gif

pirmas gimdymas. 38 sav ir 3 dienos

21val vakaro. vakarienei lenkiskos desreles su bulviu kose.
03val ryto. suka pilva blink.gif noriu i tualeta bet nieko neiseina, ir taip kelis kartus.
05val ryto sugalvoju paskaiciuoti kas kiek laiko man ta pilva suka. pasirodo kas 6 min doh.gif
06 val ryto. skambinu mamai, klausiu ka daryti? sako vaziuok i ligonine doh.gif
06val ryto. zadinu MB. sakau varom gimdyt, lb jau skauda. sako issikviesk greitaja kad nuo skausmo vaistu suleistu umn.gif
06:10 ryto. atsikelia MB visas piktas, pusryciauja. na, pamaniau, jam juk ligoninej valgyt neduos, tegul pavalgo...
06:25 MB sugalvoja pasidaryti antra puodeli kavos!!! na, man truko kantrybe - sakau nematai kad gimdau, davai vaziuojam i ligonine, o tai pats gimdyma priimsi. biggrin.gif (mums iki ligonines 1 val kelio, o 08:38 jau supau savo mazyli wub.gif )

antras gimdymas.40 sav ir 4 dienos.

21 val vakaro. einu i vonia, nes lb pavargau per diena ir noriu praustis.
22 val einu miegot, ko tai nesimiega protest.gif
23 val pradeda pilva skaudenti, nejaugi jau? fear.gif
24 val zadinu MB sakau vaziuojam , turbut jau g.gif o jis sako, arba kviesk greitaja, arba lauk iki ryto ir vaziuok su autobusu box.gif
24val paskambinau mamai, sakau vaziuok su vyresneliu pabuk, vaziuojam jam broli pirkti. sako kaip? vidury nakties nei viena parde nedirba doh.gif uzsimiegojusi buvo biski biggrin.gif
02 val jau buvom ligoninej
03:30 val atsidarymas 7 cm, nuleidzia vandenis. vaikstau dantis sukandus, akusere po kiek laiko sako po vandenu nuleidimo gali skausmas pastipreti - sakau jau pastebejau aggressive.gif
03:45 val nebegalejau vaiksciot, priguliau. akuserei sakau nebegaliu, gimdau. sako negali buti, bet pakviesiu daktare, man gi nesunku (kokia gerute ax.gif )
03:50 val daktare: o Dieve, gimdom, lipk ant "samalioto". sakau negaliu, vaikas lenda, laikau uzspaudus lotuliukas.gif sako palaukim biski. na palaukem, biski praejo, tai uzlipau ant "samalioto"
04:00 val jau supau antra sunu. (pirmajam buvo 1m ir 2men)

nezinau cia juokinga ar ne, bet kai gime sunus tik spejau pamatyti laaabai didelius kiausiukus, tai klausiau ar jam viskas gerai, ir paskui kai ligoninej 3d gulejom, kasdien vis kita vaiku daktare vizituodavo ir vis prasydavau po pampersu paziureti, ar tikrai taip turi but, sakau mano berniuko metuku laiko kiausiukai mazesni unsure.gif tai visos daktares juokesi, sako jus dar dideliu nematet blink.gif

stai taip smile.gif
Atsakyti
Visai netyčia radau šią temą ir negaliu atsidžiaugti, nes ryte nuotaika buvo labai bloga, o dabar ašaros nuo juoko negali nustoti bėgti. thumbup.gif

Prisimenu ir aš kelis juokingus epizodus iš savo pirmo gimdymo:

* dar kai buvau nestuke.gif ir planavom eiti su vyriuku klausytis paskaitų apie gimdymą. Tą dieną turėjo būti rodomi filmukai apie gimdymus. MB pasakė, kad neeis žiūrėti kaip svetimos moteriškės gimdo, nes vakar per Discovery matė kaip gimdo kumelė, todėl viską jau žino doh.gif

* atvedė mane į gimdyklą 12 val. ryto. Atsidarymas 3 cm. Jaučiuosi puikiai, nieko neskauda ir aš nusprendžiau, kad būsiu pirmoji, kuri pagimdys be skausmo. Todėl išsiunčiau vyriuką nupikrti paskaityti man kokių žurnaliukų, kad laikas neprailgtų. Po valandos grįžta vyriukas ir sako, kad aplink ligoninę jokio kiosko ir parduotuvės nėra, o mano akys jau iš skausmo buvo blink.gif . Vyriukas nusprendė, kad čia iš pykčio, kad nerado žurnalo ir pažadėjo nuvažiuoti į centrą.

* Apie 22 val. kai jau buvau supykusi ant viso pasaulio, o labiausiai ant savo šeimos, nes jei kas valandą skambino į MB mobilų klausti, ar dar ne. Iš visų likusių jėgų užriaumojau ant savo MB, kad išjungtų tą telefoną. Kai mano brangioji šeima negalėjo prisiskambinti į mobilų, nusprendė paskambinti į gimdyklos stacionarų telefoną. Telefoną pakėlė akušerė ir atėjus pas mane į gimdyklą pasakė: Jums skambina, eikit pakalbėti doh.gif

* kai jau netoli buvo pats leliuko užgimimas į gimdyklą sugužėjo daug žmonių (neonatologas, anastezeologas, akušerės, gydytojai ir dar velnias žino kas) jie pradėjo tarpusavyje labai tyliai kalbėtis. O mane suėmė nervas, kad aš per savo kvėpavimą nieko negirdžiu, tai kai užrėkiau: "Kalbėkit garsiau, nes aš nieko negirdžiu"

* kadangi gimdžiau natūraliai (nes esu alergiška), atėjus laikui siūti buvo suleista pilna narkozė. Atsibudau po kažkiek laiko ir matau aplink mane vaikšto kažkoks vyras. O aš kaip užsukta pradėjau klausimų tiradą "Kas tu toks, ko čia vaikštai, kas tu toks, ko čia tau reikia". Oi, ilgai mano vyrui reikėjo įtikinėt, kad jis mano vyras lotuliukas.gif Jis net daktarėlę buvo pasikvietęs tam reikalui doh.gif

* mano vyriuko prisiminimas apie gimdymą - nieko ten baisaus nebuvo, nes ji visai nerėkė doh.gif
Atsakyti
thumbup.gif liux temele thumbup.gif
iskart save prisimenu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 06 23, 13:22)

*  MB pasakė, kad neeis žiūrėti kaip svetimos moteriškės gimdo, nes vakar per Discovery matė kaip gimdo kumelė, todėl viską jau žino doh.gif

* "Kas tu toks, ko čia vaikštai, kas tu toks, ko čia tau reikia". Oi, ilgai mano vyrui reikėjo įtikinėt, kad jis mano vyras lotuliukas.gif

o cia tai thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, ilgai mano vyrui reikėjo įtikinėt, kad jis mano vyras Jis net daktarėlę buvo pasikvietęs tam reikalui
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tikrai labai faina temele,nuotaika iskart pakyla thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti