Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

Skaičiau juokingus nutikimus, tai prisiminiau vieną istoriją, kurią skaičiau dar prieš gimstant pirmagimiui.
Moteris gimdykloje, laukia ateinant savo vyro. Vyras ateina su chalatėliu, pasiruošęs, sako: "Žinai vieną kepurę chaliavai gavau". Po kiek laiko įeina gydytojas ir sako vyrui: "Pone, nusiimkit nuo galvos tas tapkes". lotuliukas.gif
Tai skaičiau tą istoriją ir balsu juokiausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2008 05 26, 22:31)
Skaičiau juokingus nutikimus, tai prisiminiau vieną istoriją, kurią skaičiau dar prieš gimstant pirmagimiui.
Moteris gimdykloje, laukia ateinant savo vyro. Vyras ateina su chalatėliu, pasiruošęs, sako: "Žinai vieną kepurę chaliavai gavau". Po kiek  laiko įeina gydytojas ir sako vyrui: "Pone, nusiimkit nuo galvos tas tapkes".  lotuliukas.gif
Tai skaičiau tą istoriją ir balsu juokiausi  thumbup.gif

Gera istorija lotuliukas.gif Taip ir įsivaizduoju vyrą su tapkėm ant galvos lotuliukas.gif Iš to strioko vyriškis matyt nebelabai orientavosi situacijoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2008 05 26, 20:31)
Moteris gimdykloje, laukia ateinant savo vyro. Vyras ateina su chalatėliu, pasiruošęs, sako: "Žinai vieną kepurę chaliavai gavau". Po kiek  laiko įeina gydytojas ir sako vyrui: "Pone, nusiimkit nuo galvos tas tapkes".  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia tai geras!!!! thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2008 05 26, 21:31)

laugh.gif super thumbup.gif
Atsakyti
mano gimdymas buvo neilgas ir sklandus
labai kokių juokų nebuvo
tik prisimenu kai gimė sūnelis, buvau tokia išvargus kad pamiršau jog po vaiko gimimo turi ateit laikas ir placentai plius dar tai pirmas gimdymas
buvo tik kelios minutės kaip gimė vaikutis ir į gimdyklą įbėga kita akušerė klausdama personalo "mergaitės, ar gimdykla tuoj bus laisva?", o aš taip mandagiai jau beveik ruošdamasi atsikelti sakau "tai jau viskas, mums reikia eiti..". įsivaizdavau kad pašoksiu ir jau be sunkaus pilvo nuplazdėsiu. mano akušerė kad užriko "kur tu eisi???" doh.gif gimdykloj praleidau dar kelias valandas kol siuvo ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 27, 15:15)
labai kokių juokų nebuvo
tik prisimenu kai gimė sūnelis, buvau tokia išvargus kad pamiršau jog po vaiko gimimo turi ateit laikas ir placentai plius dar tai pirmas gimdymas
buvo tik kelios minutės kaip gimė vaikutis ir į gimdyklą įbėga kita akušerė klausdama personalo "mergaitės, ar gimdykla tuoj bus laisva?", o aš taip mandagiai jau beveik ruošdamasi atsikelti sakau "tai jau viskas, mums reikia eiti..". įsivaizdavau kad pašoksiu ir jau be sunkaus pilvo nuplazdėsiu. mano akušerė kad užriko "kur tu eisi???"  doh.gif  gimdykloj praleidau dar kelias valandas kol siuvo ir pan.  ax.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 27, 15:15)
labai kokių juokų nebuvo
buvo tik kelios minutės kaip gimė vaikutis ir į gimdyklą įbėga kita akušerė klausdama personalo "mergaitės, ar gimdykla tuoj bus laisva?", o aš taip mandagiai jau beveik ruošdamasi atsikelti sakau "tai jau viskas, mums reikia eiti..". įsivaizdavau kad pašoksiu ir jau be sunkaus pilvo nuplazdėsiu. mano akušerė kad užriko "kur tu eisi???"  doh.gif  gimdykloj praleidau dar kelias valandas kol siuvo ir pan.  ax.gif

koks draugiskumas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2008 05 26, 14:17)
O mano mamkos draugei dar "tais laikais" taip skaudėjo-taip skaudėjo, kad  palindo po stalu ir susirietė į kamuoliuką lotuliukas.gif ...Daktarui tik piktuoju pavyko ją iš ten "iškrapštyti", nes jokie gražūs įkalbinėjimai išlysti iš po stalo neveikė tongue.gif

QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 27, 13:15)
labai kokių juokų nebuvo

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, mano antrasis gimdymas buvo toks greitas ir sklandus, kad visokiems "juokams" nelabai ir buvo laiko. Prisimenu tik kelis epizodus:

*jau i "gala" saremiai pasidare vos iskenciami - tai ju metu, kartodavau "au au au...", o jau visai visai pabaigoj rekdavau - "iiiiiiiiiiiiiii....." Taciau tomis isganingomis minutemis tarp saremiu, dar sugebedavau is saves pasisaipyt: "nu ir gimdau - is pradziu lojau kaip suo, o dabar zviegiu kaip kiaule" smile.gif

*tarp stangu uzeidavo tokie ziaurus saremiai, kad jau kalbedavausi su anuo pasauliu. Po keliu tokiu saremiu, suemusi gydytojos ranka maldavau:"nu jau pjaukit blink.gif , daugiau nebegaliu...". Gydytoja nuramino "pjausim, pjausim....". taciau dar vienas purpt ir gime mano mazyte....

*po Visko, akusere kazkuo man patepe "ta Vieta", nes pradejo grauzt. O man "ta vieta" jau tiek buvo prisikentejusi nuo gimdymo, kad net uzejo tokia mintis "nu dar karta prisiliesk - nuspirsiu nuo vaizdo..." gerai kad daugiau ir nesiliete... blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Idomu kaip man bus - tikiuosi ir as bent su truputeliu juoko prisiminsiu pirmaji gimdyma biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2008 05 26, 22:31)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir as balsu juokiausi biggrin.gif
Liuks temute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridake @ 2008 04 22, 12:31)
Sveikutes mergikes,nu ir as noriu pasidalint vienu epizodu is savo gimdymo,kai gimdziau 3 dukra,nu jau paciam finale,kai jau stumiau lelka lauku tai laaabai laaabai skaudejo,as koja viena judinau taip inirtingai ir pirstus krutinau,o akusere prisiplojus prie tos mano kojos te kazka veike,ir sako man,gal galetum tu pirstu taip smarkiai nejudint,tu kaip tik tuos pirstus ma sukisus tiesiai i p.....e ir judini ma te labai gera vieta,o ma tai dirbt reikai,nu geras galvoju, rupi cia man kur ta mano koja randas,daba kai pagalvoju,tai da biski ir buciau moteriskei malonuma su koja sukelus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu parajuokinai smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti