Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

Nu sakes,kaip prisiverkiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Neatsimenu iš savo praktikos nieko lb juokingo,tik su pirma tai tik pagimdzius sakau:jezau,kaip valgyt noriu.. doh.gif Tai po siuvimo akuserė mane savo arbata su sumuštiniais pamaitino blush2.gif
O antra tik pagimdzius ,sako: mergaitė, oaš :kaip mergaitė,negali būt blink.gif
Atsakyti
Nežinau ar galima tai pavadinti nutikimais, tiesiog linksmi pokalbiai su gydytoju per mano antrąjį gimdymą:

*
Gydytojas manęs klausia prieš gimdymą:
- Ar alergiška kam nors?
Aš:
- Taip, skausmui biggrin.gif
Gydytojas balsu pradėjo juoktis.

**
Pilnas atsidarymas, o vaiko galvutė neįsistato. Po truputį noriu stumti, bet neleidžia, nes vaikas viršuje.
Aš vis gydytojo klausiu, "gal jau galima stumti?", "gal jau galima stumti?", ir taip pastoviai. Gydytojo nervai neatlaiko, sako:
- Kur jūs taip skubate?
Aš:
- Labai miego noriu lotuliukas.gif . Vis dėl to vidurnaktis buvo.

Pabaiga. Gydytojas siūna. Aš duodu suprasti, kad man čia gulėti nusibodo ir, kad labai ilgai jis čia krapštosi.
Gydytojas sako:
- Jau būčiau senai pabaigęs, bet brangūs siūlai, gaila išmesti, tai viską užsiūsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dar prisiminiau iš pirmojo gimdymo. Gydytojas tas pats smile.gif .
Prieš nuleidžiant vandenis, sakau "ar labai skaudės?"
Gydytojas:
- Labai, reikės narkozės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gritte: 20 gegužės 2008 - 07:09
QUOTE(gritte @ 2008 05 20, 09:09)
Nežinau ar galima tai pavadinti nutikimais, tiesiog linksmi pokalbiai su gydytoju per mano antrąjį gimdymą:

*
- Ar alergiška kam nors?
Aš:
- Taip, skausmui  biggrin.gif

**
Pilnas atsidarymas, o vaiko galvutė neįsistato. Po truputį noriu stumti, bet neleidžia, nes vaikas viršuje.
Aš vis gydytojo klausiu, "gal jau galima stumti?", "gal jau galima stumti?", ir taip pastoviai. Gydytojo nervai neatlaiko, sako:
- Kur jūs taip skubate?
Aš:
- Labai miego noriu  lotuliukas.gif . Vis dėl to vidurnaktis buvo.

Pabaiga. Gydytojas siūna. Aš duodu suprasti, kad man čia gulėti nusibodo ir, kad labai ilgai jis čia krapštosi.
Gydytojas sako:
- Jau būčiau senai pabaigęs, bet brangūs siūlai, gaila išmesti, tai viską užsiūsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dar prisiminiau iš pirmojo gimdymo. Gydytojas tas pats  smile.gif .
Gydytojas:
- Labai, reikės narkozės  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Noriu greičiau gimdyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2008 05 20, 06:09)

*
- Ar alergiška kam nors?
Aš:
- Taip, skausmui  biggrin.gif

**
- Kur jūs taip skubate?
Aš:
- Labai miego noriu  lotuliukas.gif . Vis dėl to vidurnaktis buvo.

Gydytojas sako:
- Jau būčiau senai pabaigęs, bet brangūs siūlai, gaila išmesti, tai viską užsiūsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dar prisiminiau iš pirmojo gimdymo. Gydytojas tas pats  smile.gif .
Gydytojas:
- Labai, reikės narkozės  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
man asmeniškai nieko juokingo nespėjo atsitikt, labai greit pagimdžiau... tik paskui kai jau gulėjau palatoj su mažąja girdžiu kažkas bumpt... kai būtų kas didelio nuvirtę... ir seselės puolė koridorium lakstyt, šaukdamos gal kas amoniako turit... paskui sesutė atėjus pasakojo, ka vienas naujai iškeptas tėvelis atėjo sveikint žmonos, užėjo į palatą ir iškart išėjo lauk ir išsitiesė kaip ilgas koridoriuje - sakė, gerai, kad gimdyme nedalyvavo, jei nualpo vaiką pamatęs doh.gif
ai ir dar anesteziologas liepė mano gydytojui žiūrėt, kad tikrai mergaitė būtų... nes anas buvo man daręs echo ir ant tos nuotraukos nupaišęs kur ten matosi, kad mergaitė, tai sakė žiūrėk, kad taip ir būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2008 05 20, 14:11)
man asmeniškai nieko juokingo nespėjo atsitikt, labai greit pagimdžiau... tik paskui kai jau gulėjau palatoj su mažąja girdžiu kažkas bumpt... kai būtų kas didelio nuvirtę... ir seselės puolė koridorium lakstyt, šaukdamos gal kas amoniako turit... paskui sesutė atėjus pasakojo, ka vienas naujai iškeptas tėvelis atėjo sveikint žmonos, užėjo į palatą ir iškart išėjo lauk ir išsitiesė kaip ilgas koridoriuje - sakė, gerai, kad gimdyme nedalyvavo, jei nualpo vaiką pamatęs doh.gif
ai ir dar anesteziologas liepė mano gydytojui žiūrėt, kad tikrai mergaitė būtų... nes anas buvo man daręs echo ir ant tos nuotraukos nupaišęs kur ten matosi, kad mergaitė, tai sakė žiūrėk, kad taip ir būtų lotuliukas.gif

Rimtas tėtis doh.gif
Ką žmona namie darys? Su amonjaku po namus lakstys? lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ka po gimdymo dar guliu ant stalo mane tvarko, jau akusere baigineja , o as jai sakau: nu dabar noriu kavos ir cepelinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 02 07, 15:35)
Man buvo planinis cezaris, atvežė į operacinę, suleido narkozę, paguldė ir laukia, kol ji suveiks ( dalinė nejautra). Jaučiu, kaip pilvą kažkuom tepa, kažkas barška, kažkas braška, širmą prieš akis užtraukė, visi pasilenkę kuičiasi apie mano pilvą, o aš dar gerai kojas jaučiu. Nu, galvoju, pradės pjaut nesuveikus narkozei  blink.gif . Ir ėmiau skėsčiot kojom į šonus ( išžergiu-suglaudžiu, pirštus krutinu) .Gydytojas  blink.gif  - ar kas negerai?? Tai sakau, aš dar jaučiu viską. Nuramino, kad dar nesiruošia operuoti.

drinks_cheers.gif ir man panašiai buvo doh.gif vis paranoja, kad pradės pjaut, o aš viską jausiu... tai irgi pirštus bandžiau judint lotuliukas.gif

dar vienu momentu man pasirodė, kad man oro trūksta ir aš dūstu, tai anesteziologei pasiskundžiau - tada labiau deguonį atsuko ir džiaugiausiu vėjeliu į nosį biggrin.gif

o prieš uždengiant širmą, pamačiau, kad į operacinę sugužėjo studentų armija blink.gif (nieko nepadarysi, gi pati varnelę uždėjau anketoj doh.gif )
Atsakyti
Nesenai buvo praktika gimdykloje ir dalyvavau gimdyme tai man asmeniskai juokinga pasidare po gimdyves ir akuseres pokalbio. Gimdyve taip posunkei gimde ir ganetinai ilgai ji jau buvo pavargus ir pagaliau pasirode jos mielas grazus stebukliukas akusere jai uzdejo mergaite ant krutines kaip priklauso ir pradejo ja tvarkyti, moteris patilejo ir sako akuserei pagaliau pagimdziau dabar galesiu pailseti, o akusere ir sako - jus dabar ilsesites tik tada kada jums mergaite leis ilsetis, moteris taip nustebus - o ka jus dabar jos nepaimsit, akusere sako - pone mes jums padejom ja is ten iskrapstyti, o dabar jus jau iki 18 metu nebeilsesite. Na nemoku as papasakoti, bet tada man juokingas buvo ju pokalbis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukee: 24 gegužės 2008 - 15:04
QUOTE(gritte @ 2008 05 20, 06:09)

Oi cia jau visi anekdotai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano mamkos draugei dar "tais laikais" taip skaudėjo-taip skaudėjo, kad palindo po stalu ir susirietė į kamuoliuką lotuliukas.gif ...Daktarui tik piktuoju pavyko ją iš ten "iškrapštyti", nes jokie gražūs įkalbinėjimai išlysti iš po stalo neveikė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2008 05 26, 15:17)
O mano mamkos draugei dar "tais laikais" taip skaudėjo-taip skaudėjo, kad  palindo po stalu ir susirietė į kamuoliuką lotuliukas.gif ...Daktarui tik piktuoju pavyko ją iš ten "iškrapštyti", nes jokie gražūs įkalbinėjimai išlysti iš po stalo neveikė tongue.gif

cha cha cha lotuliukas.gif
Bandau įsivaizduoti tą vaizdą biggrin.gif
Atsakyti