Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

thumbup.gif super istorijos thumbup.gif mano gimdymas nebuvo juokingas rolleyes.gif
Atsakyti
Nu prisijuokiau smagiai.
Atsakyti
smagiai jus cia gimdet thumbup.gif
Atsakyti
Vyras pasakojo, nes man kažkaip 2-3 valandos išsitrynė ax.gif kad griebiau akušerę už atlapų chalato ir švokščiau pro dantis "duok nošpos" blush2.gif Šakės kaip gėda buvo kai papasakojo...
Atsakyti
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 11 19, 13:34)
Vyras pasakojo, nes man kažkaip 2-3 valandos išsitrynė ax.gif kad griebiau akušerę už atlapų chalato ir švokščiau pro dantis "duok nošpos" blush2.gif Šakės kaip gėda buvo kai papasakojo...

lotuliukas.gif o dave??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2009 11 19, 14:03)
lotuliukas.gif o dave??? lotuliukas.gif

Nea ax.gif Gal reikėjo stipriau purtyt? biggrin.gif
Atsakyti
oi kokios linksmos istorijos jusu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nuteikia greitam ir lengvam gimdymui blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
tris dienas viska skaiciau ir visas jas prazliumbiau is juoko lotuliukas.gif Tikiuosi ir mano artejantis gimdymas praeis sklandziai, bet su humoru nestuke.gif
Atsakyti
Na man tai buvo toks nutikimas, zodziu parveza mane is operacines i palata, paguldo, o as ziuriu, kad mano pilvas toks kaip 5 menesi, klausiu, "o jus placenta išėmėte?" Sako "isemem" nzn ka ji pagalvojo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 11 19, 14:34)

thumbup.gif

QUOTE(Milda_Milda @ 2009 11 20, 16:10)
Na man tai buvo toks nutikimas, zodziu parveza mane is operacines i palata, paguldo, o as ziuriu, kad mano pilvas toks kaip 5 menesi, klausiu, "o jus placenta išėmėte?" Sako "isemem" nzn ka ji pagalvojo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milda_Milda @ 2009 11 20, 15:10)
Na man tai buvo toks nutikimas, zodziu parveza mane is operacines i palata, paguldo, o as ziuriu, kad mano pilvas toks kaip 5 menesi, klausiu, "o jus placenta išėmėte?" Sako "isemem" nzn ka ji pagalvojo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif Atsiminiau draugė pasakojo ir gi taip klausė biggrin.gif dar kelis kartus pasitikslino tipo "ar gerai išėmėt" "ar visą" "o jūs gal dar pažiūrėkit, ten dar kažkas yra" lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mano gimdymas tai buvo tikrai sunkus (24 val), tik jau gale kai visiska issekus buvau, nes gimdziau visiskai naturaliai kaip urvine boba blink.gif buvo juoko, prisimenu daktaras sako stumk,stumk, as jam saukiu negaliu neturiu jegu, tada pradejo mane visaip gazdint kad vaikas numirs ir panasiai blink.gif o mano mb persigandes blink.gif sako nu pasistenk tiek nedaug liko ir su manim kartu kad stena,kad stena lotuliukas.gif (tipo man lengviau nuo to doh.gif ), bet pasistengiau ir viskas ok buvo, vien zo tik uzgime mazyle wub.gif , o mb ir sako,- tu zinai as vos i kelnes neprisikau su tavim bestenedamas blink.gif lotuliukas.gif , nu as kaip pradejau zvengt kaip kumele lotuliukas.gif . Dar ir dabar kai prisimenu juokas ima lotuliukas.gif
Atsakyti