super istorijos mano gimdymas nebuvo juokingas
Nu prisijuokiau smagiai.
smagiai jus cia gimdet
Vyras pasakojo, nes man kažkaip 2-3 valandos išsitrynė kad griebiau akušerę už atlapų chalato ir švokščiau pro dantis "duok nošpos" Šakės kaip gėda buvo kai papasakojo...
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 11 19, 13:34)
Vyras pasakojo, nes man kažkaip 2-3 valandos išsitrynė kad griebiau akušerę už atlapų chalato ir švokščiau pro dantis "duok nošpos" Šakės kaip gėda buvo kai papasakojo...
o dave???
tris dienas viska skaiciau ir visas jas prazliumbiau is juoko Tikiuosi ir mano artejantis gimdymas praeis sklandziai, bet su humoru
Na man tai buvo toks nutikimas, zodziu parveza mane is operacines i palata, paguldo, o as ziuriu, kad mano pilvas toks kaip 5 menesi, klausiu, "o jus placenta išėmėte?" Sako "isemem" nzn ka ji pagalvojo
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 11 19, 14:34)
QUOTE(Milda_Milda @ 2009 11 20, 16:10)
Na man tai buvo toks nutikimas, zodziu parveza mane is operacines i palata, paguldo, o as ziuriu, kad mano pilvas toks kaip 5 menesi, klausiu, "o jus placenta išėmėte?" Sako "isemem" nzn ka ji pagalvojo
QUOTE(Milda_Milda @ 2009 11 20, 15:10)
Atsiminiau draugė pasakojo ir gi taip klausė dar kelis kartus pasitikslino tipo "ar gerai išėmėt" "ar visą" "o jūs gal dar pažiūrėkit, ten dar kažkas yra"
Na mano gimdymas tai buvo tikrai sunkus (24 val), tik jau gale kai visiska issekus buvau, nes gimdziau visiskai naturaliai kaip urvine boba buvo juoko, prisimenu daktaras sako stumk,stumk, as jam saukiu negaliu neturiu jegu, tada pradejo mane visaip gazdint kad vaikas numirs ir panasiai o mano mb persigandes sako nu pasistenk tiek nedaug liko ir su manim kartu kad stena,kad stena (tipo man lengviau nuo to ), bet pasistengiau ir viskas ok buvo, vien zo tik uzgime mazyle , o mb ir sako,- tu zinai as vos i kelnes neprisikau su tavim bestenedamas , nu as kaip pradejau zvengt kaip kumele . Dar ir dabar kai prisimenu juokas ima