Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(e-glory @ 2009 08 29, 06:17)
Mano gimdymas nebuvo labai sunkus, bet nebuvo ir linksma labai, isskyrus viena momenta. As jau stumiu n-taji karta, skauda nezmoniskai, gimdymas uzsitese ir tuo metu jau galvojau pati nebepagimdysiu. Ir staiga akusere man sako, matau galvyte, o as  - tai traukit, akusere - ausys dar neislindo, ner uz ko traukt lotuliukas.gif

Zodziu, isaiskejo dar vienas momentas:pries isvaziuojant i gimdymo namus, vyrui sakau,kai jau gimdysiu, tu man visa laika primink, kad teisingai kvepuociau. Tai va, jau stumimo procesas po truputi vyksta, mb stovi visas isbales ir pastoviai man kartoja: kvepuok, kvepuok... mato, kad man jau nekas, kad jau galiu ir "toliau" pasiust, tai jis pradeda rusiskai: dysi, dysi...
Veliau sake, kad del to "kvepuok, kvepuok" ir pats jau buvo taisyklingai kvepuot i ritma iejes...
Atsakyti
Dar prisiminiau, kaip palatos kaimynė paprašė savo vyro tualetinio popieriaus atvežt... tai atvilko didžiausią pakuotę tokio beveik švitrinio... pačio pigiausio... doh.gif O po gimdymo visai susiuvinėtai vienas malonumas... doh.gif Aišku, pasigailėjau ir savo pasiūliau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(e-glory @ 2009 10 31, 22:15)
Zodziu, isaiskejo dar vienas momentas:pries isvaziuojant i gimdymo namus, vyrui sakau,kai jau gimdysiu, tu man visa laika primink, kad teisingai kvepuociau. Tai va, jau stumimo procesas po truputi vyksta, mb stovi visas isbales ir pastoviai man kartoja: kvepuok, kvepuok... mato, kad man jau nekas, kad jau galiu ir "toliau" pasiust, tai jis pradeda rusiskai: dysi, dysi...
Veliau sake, kad del to "kvepuok, kvepuok" ir pats jau buvo taisyklingai kvepuot i ritma iejes...

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(brasta @ 2009 11 01, 01:52)
Dar prisiminiau, kaip palatos kaimynė paprašė savo vyro tualetinio popieriaus atvežt... tai atvilko didžiausią pakuotę tokio beveik švitrinio... pačio pigiausio... doh.gif O po gimdymo visai susiuvinėtai vienas malonumas... doh.gif Aišku, pasigailėjau ir savo pasiūliau... biggrin.gif

vyrai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif beskaitydama ir antro uzsimaniau, bet kad vyras nepasiraso.. doh.gif saunuoles mamytes 4u.gif
Atsakyti
noreciau ir as kazka juokingo papasakoti doh.gif ale ner ko doh.gif biggrin.gif gal antra kada jei turesiu cia pasipasakosiu ir tikiuos bus ka papasakoti ax.gif
Atsakyti
Ydomios istorijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wendigute @ 2009 10 25, 22:55)
Oi prisijuokiau... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Prisiminiau savo gimdymą smile.gif  Atėjo laikas mūsų pipirui ateiti į pasaulį. Kadangi pirmas vaikiukas ir komplikuotas nėštumas, tai gydytojas patarė iškart pasirodžius pirmiesiems gimdymo požymiams atvykti. Susiruošiau į ligoninę, paguldė mane į gimdyklą... ir "persigalvojo" mano vaikinukas... Vandenys nebuvo nubėgę, sąrėmiai pradėjo retėti. Praleidau gimdykloje naktį, ryte po apžiūros gydytojas pasakė, kad perkelia mane į palatą, teks pagyventi ligoninėje iki gimdymo. Paskambinau vyrui.  Be reikalo pasiėmė laisvą dieną... Negimdysiu. Atėjo sanitarė, paėmė mano nemažą lagaminą ir eina sau po lengva. Aš lengvai striktelėjau iš lovos ir jaučiu bėga... Apsikabinau savo rankinę ir pėdinu suglaudusi kojas pagal sanitarę. Nupėdinau iki gydytojo kabineto, o ten visi susirinkę tariasi. Sakau:"Man labai bėga"... Gydytojas nustebęs: "Kas bėga?" Taip ir nepaaiškinau kas ten man bėga, nes pajutau antrą "cunamio" bangą lotuliukas.gif Vaizdas turėjo būti geras: stovi moteriškė apsikabinusi rankinuką  ir suglaudusi kojas baloj lotuliukas.gif Grįžau į gimdyklą, skambinu vyrui ir sakau: "Mažiau, persigalvojau... Man labai skauda, greičiau atvažiuok, nes tikrai lovos galo atsikąsiu" lotuliukas.gif Vyras iki šiol juokiasi, kad kėsinausi valstybės turtą sugadinti smile.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Geruliu cia prisikaiciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joniene @ 2009 10 26, 08:43)
Dar pradzioje buvo kilusi mintis skambinti daktareliui, bet poto nusprendziau "sutvarkyti" viska ka pridirbau koridoriuje  doh.gif Su kilnia misija, kad ant mano kamcio uzlipusios kitos gimdyves nesusilauzytu koju, griebiausi koridoriaus grindu plovimo - per saremius pastoviu padusauju, o kai praeina ir vel su sluota ir skuduru darbuojuosi. Tvarkiausi lygiai valanda - poto gryzusi i palata siek tiek pailsejau, juk lauke dar vienas didelis darbas - GIMDYMAS. Galu gale paskambinu gyd. ir paprasau kad atvaziuosu, nes mano manymu as jau noriu epiduro... Gyd. ligonineje pasirodo dar po pusvalandzio, apziurejes konstatuoja - epiduro nebus - pilnas atsidarymas, gimdom. Tik paklause, kodel pries kelias valandas nebuvau nuejusi pas akusere ir nepasakiau kad jau stipriai saremiauju ir noriu epiduro...  doh.gif  Nu as jam ir paporinau apie laiko trukuma - mazdaug, kol kolidoriu sutvarkiau, kol pailsejau, ir tik tada turejau laiko skambinti jam bei zadinti akusere...  doh.gif  doh.gif  doh.gif Aisku daktarelis "pagyre" darbsciaja gimdyve - na o gimdymas baigesi CP...  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va cia tai darbstumas gimdyves lotuliukas.gif lotuliukas.gif ciut i kelnes nepridariau besijuokdama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as kai gimdziau pirmaji, tai su gydytoju nelabai graziai pasielgiau. bet gimdyvei manau tai atleidziama tongue.gif . tai va. vaikstau su saremiais, jauciu kad pradeda pykint. na, as kaip labai tvarkinga, nusprendziu begti i tuoleta. o cia tarpdury kaip tycia isdygo daktarelis, susiruoses mane apziureti. jis man sako " na, kaip sekasi?". o as jam "dink, tuoj vemsiu!", ir nubegau i tulika tongue.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 16, 13:00-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2009 11 16, 13:00)
as kai gimdziau pirmaji, tai su gydytoju nelabai graziai pasielgiau. bet gimdyvei manau tai atleidziama tongue.gif . tai va. vaikstau su saremiais, jauciu kad pradeda pykint. na, as kaip labai tvarkinga, nusprendziu begti i tuoleta. o cia tarpdury kaip tycia isdygo daktarelis, susiruoses mane apziureti. jis man sako " na, kaip sekasi?". o as jam "dink, tuoj vemsiu!", ir nubegau i tulika tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

smagios istorijos thumbup.gif
nors pati dar negimdzius ir greitai dar nesiruosiu, bet paskaityt linksma 4u.gif
Atsakyti