Vis paskaitineju bene linksmiausia skyreli siame forume...
Istorijos superines
Papasakosiu ir savaja: atvykau i ligonine nes saremiu nebuvo, o gimdymo terminas jau "praziopsotas". Akusere uzrasineja tonus ir ziuredama i mane klausia - truputi saremiaujat, o as aisku nesuprantu apie ka ji cia kalba, nes absoliuciaia nieko nejauciu. Taip visa diena, saremiaudama, bet nieko nejausdama, praleidziu ligonineje. Su gyd. buvome sutare, kad kai jau pajusiu kad gimdau, skambinu jam ir jis greitai atvyksta. ~ 2 val. nakties galu gale as jau "pajauciu", kad man saremiai -
Tyliai is palatos nuslinkau link tualeto, o gryztant atgal vidury koridoriaus "pametu" gleiviu kamsti. Dar pradzioje buvo kilusi mintis skambinti daktareliui, bet poto nusprendziau "sutvarkyti" viska ka pridirbau koridoriuje
Su kilnia misija, kad ant mano kamcio uzlipusios kitos gimdyves nesusilauzytu koju, griebiausi koridoriaus grindu plovimo - per saremius pastoviu padusauju, o kai praeina ir vel su sluota ir skuduru darbuojuosi. Tvarkiausi lygiai valanda - poto gryzusi i palata siek tiek pailsejau, juk lauke dar vienas didelis darbas - GIMDYMAS. Galu gale paskambinu gyd. ir paprasau kad atvaziuosu, nes mano manymu as jau noriu epiduro... Gyd. ligonineje pasirodo dar po pusvalandzio, apziurejes konstatuoja - epiduro nebus - pilnas atsidarymas, gimdom. Tik paklause, kodel pries kelias valandas nebuvau nuejusi pas akusere ir nepasakiau kad jau stipriai saremiauju ir noriu epiduro...
Nu as jam ir paporinau apie laiko trukuma - mazdaug, kol kolidoriu sutvarkiau, kol pailsejau, ir tik tada turejau laiko skambinti jam bei zadinti akusere...
Aisku daktarelis "pagyre" darbsciaja gimdyve - na o gimdymas baigesi CP...