Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(mikki @ 2009 08 10, 16:50)
oi su dujom ir man buvo.Atvaziavau gimdyti su 8cm,be vandenu,epiduro nebeduoda.Po truputi skausmai kyla.Pasiule man tu juoko duju.Sako apsvaigsi,palengves.Nu bandom.Duoda kauke as is tolo pauostau-keistas kvapas.Aiskina trauk giliai giliai.Nu as vel per atstuma ikvepiu giliau-nieko.Jau ir vyras bando man paaiskinti kad reikia traukti daugiau.Neiseina man.Tada sesute sako-zinot, jei jus nepriglausit tos kaukes prie veido ir netrauksit kaip reikalas tai tuoj juokinga bus visiem aplinkui tik ne jum.Nusprendziau kad geriau "blaiva" pavaiksciosiu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

šaunuolė, gitija....
Atsakyti
Oi prisijuokiau... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Prisiminiau savo gimdymą smile.gif Atėjo laikas mūsų pipirui ateiti į pasaulį. Kadangi pirmas vaikiukas ir komplikuotas nėštumas, tai gydytojas patarė iškart pasirodžius pirmiesiems gimdymo požymiams atvykti. Susiruošiau į ligoninę, paguldė mane į gimdyklą... ir "persigalvojo" mano vaikinukas... Vandenys nebuvo nubėgę, sąrėmiai pradėjo retėti. Praleidau gimdykloje naktį, ryte po apžiūros gydytojas pasakė, kad perkelia mane į palatą, teks pagyventi ligoninėje iki gimdymo. Paskambinau vyrui. Be reikalo pasiėmė laisvą dieną... Negimdysiu. Atėjo sanitarė, paėmė mano nemažą lagaminą ir eina sau po lengva. Aš lengvai striktelėjau iš lovos ir jaučiu bėga... Apsikabinau savo rankinę ir pėdinu suglaudusi kojas pagal sanitarę. Nupėdinau iki gydytojo kabineto, o ten visi susirinkę tariasi. Sakau:"Man labai bėga"... Gydytojas nustebęs: "Kas bėga?" Taip ir nepaaiškinau kas ten man bėga, nes pajutau antrą "cunamio" bangą lotuliukas.gif Vaizdas turėjo būti geras: stovi moteriškė apsikabinusi rankinuką ir suglaudusi kojas baloj lotuliukas.gif Grįžau į gimdyklą, skambinu vyrui ir sakau: "Mažiau, persigalvojau... Man labai skauda, greičiau atvažiuok, nes tikrai lovos galo atsikąsiu" lotuliukas.gif Vyras iki šiol juokiasi, kad kėsinausi valstybės turtą sugadinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wendigute: 25 spalio 2009 - 20:55
QUOTE(wendigute @ 2009 10 25, 20:55)
Oi prisijuokiau... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Prisiminiau savo gimdymą smile.gif  Atėjo laikas mūsų pipirui ateiti į pasaulį. Kadangi pirmas vaikiukas ir komplikuotas nėštumas, tai gydytojas patarė iškart pasirodžius pirmiesiems gimdymo požymiams atvykti. Susiruošiau į ligoninę, paguldė mane į gimdyklą... ir "persigalvojo" mano vaikinukas... Vandenys nebuvo nubėgę, sąrėmiai pradėjo retėti. Praleidau gimdykloje naktį, ryte po apžiūros gydytojas pasakė, kad perkelia mane į palatą, teks pagyventi ligoninėje iki gimdymo. Paskambinau vyrui.  Be reikalo pasiėmė laisvą dieną... Negimdysiu. Atėjo sanitarė, paėmė mano nemažą lagaminą ir eina sau po lengva. Aš lengvai striktelėjau iš lovos ir jaučiu bėga... Apsikabinau savo rankinę ir pėdinu suglaudusi kojas pagal sanitarę. Nupėdinau iki gydytojo kabineto, o ten visi susirinkę tariasi. Sakau:"Man labai bėga"... Gydytojas nustebęs: "Kas bėga?" Taip ir nepaaiškinau kas ten man bėga, nes pajutau antrą "cunamio" bangą lotuliukas.gif Vaizdas turėjo būti geras: stovi moteriškė apsikabinusi rankinuką  ir suglaudusi kojas baloj lotuliukas.gif Grįžau į gimdyklą, skambinu vyrui ir sakau: "Mažiau, persigalvojau... Man labai skauda, greičiau atvažiuok, nes tikrai lovos galo atsikąsiu" lotuliukas.gif Vyras iki šiol juokiasi, kad kėsinausi valstybės turtą sugadinti smile.gif

va tokios gimdyvės paskui ir nepalieka ko atkąsti kitoms lotuliukas.gif
Atsakyti
Besijuokdama is kitu merginu istoriju dar prisiminiau gera epizoda is savo sesutes gimdymo. lotuliukas.gif

Zodziu, kamuojasi ji skausmuose, o jos vyrukas aiskina, kad ne taip cia jau viskas ir baisu. O tuomet ji susinervinusi pareiskia: "Jei neturi py**os, tai uzsiciaupk ir savo nuomones nereiksk". biggrin.gif
Atsakyti
Vis paskaitineju bene linksmiausia skyreli siame forume... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Istorijos superines drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Papasakosiu ir savaja: atvykau i ligonine nes saremiu nebuvo, o gimdymo terminas jau "praziopsotas". Akusere uzrasineja tonus ir ziuredama i mane klausia - truputi saremiaujat, o as aisku nesuprantu apie ka ji cia kalba, nes absoliuciaia nieko nejauciu. Taip visa diena, saremiaudama, bet nieko nejausdama, praleidziu ligonineje. Su gyd. buvome sutare, kad kai jau pajusiu kad gimdau, skambinu jam ir jis greitai atvyksta. ~ 2 val. nakties galu gale as jau "pajauciu", kad man saremiai - doh.gif biggrin.gif Tyliai is palatos nuslinkau link tualeto, o gryztant atgal vidury koridoriaus "pametu" gleiviu kamsti. Dar pradzioje buvo kilusi mintis skambinti daktareliui, bet poto nusprendziau "sutvarkyti" viska ka pridirbau koridoriuje doh.gif Su kilnia misija, kad ant mano kamcio uzlipusios kitos gimdyves nesusilauzytu koju, griebiausi koridoriaus grindu plovimo - per saremius pastoviu padusauju, o kai praeina ir vel su sluota ir skuduru darbuojuosi. Tvarkiausi lygiai valanda - poto gryzusi i palata siek tiek pailsejau, juk lauke dar vienas didelis darbas - GIMDYMAS. Galu gale paskambinu gyd. ir paprasau kad atvaziuosu, nes mano manymu as jau noriu epiduro... Gyd. ligonineje pasirodo dar po pusvalandzio, apziurejes konstatuoja - epiduro nebus - pilnas atsidarymas, gimdom. Tik paklause, kodel pries kelias valandas nebuvau nuejusi pas akusere ir nepasakiau kad jau stipriai saremiauju ir noriu epiduro... doh.gif Nu as jam ir paporinau apie laiko trukuma - mazdaug, kol kolidoriu sutvarkiau, kol pailsejau, ir tik tada turejau laiko skambinti jam bei zadinti akusere... doh.gif doh.gif doh.gif Aisku daktarelis "pagyre" darbsciaja gimdyve - na o gimdymas baigesi CP... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joniene @ 2009 10 26, 09:43)
Vis paskaitineju bene linksmiausia skyreli siame forume...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Istorijos superines  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
Papasakosiu ir savaja: atvykau i ligonine nes saremiu nebuvo, o gimdymo terminas jau "praziopsotas".  Akusere uzrasineja tonus ir ziuredama i mane klausia - truputi saremiaujat, o as aisku nesuprantu apie ka ji cia kalba, nes absoliuciaia nieko nejauciu. Taip visa diena, saremiaudama, bet nieko nejausdama, praleidziu ligonineje. Su gyd. buvome sutare, kad kai jau pajusiu kad gimdau, skambinu jam ir jis greitai atvyksta. ~ 2 val. nakties galu gale as jau "pajauciu", kad man saremiai -  doh.gif  biggrin.gif Tyliai is palatos nuslinkau link tualeto, o gryztant atgal vidury koridoriaus "pametu" gleiviu kamsti. Dar pradzioje buvo kilusi mintis skambinti daktareliui, bet poto nusprendziau "sutvarkyti" viska ka pridirbau koridoriuje  doh.gif Su kilnia misija, kad ant mano kamcio uzlipusios kitos gimdyves nesusilauzytu koju, griebiausi koridoriaus grindu plovimo - per saremius pastoviu padusauju, o kai praeina ir vel su sluota ir skuduru darbuojuosi. Tvarkiausi lygiai valanda - poto gryzusi i palata siek tiek pailsejau, juk lauke dar vienas didelis darbas - GIMDYMAS. Galu gale paskambinu gyd. ir paprasau kad atvaziuosu, nes mano manymu as jau noriu epiduro... Gyd. ligonineje pasirodo dar po pusvalandzio, apziurejes konstatuoja - epiduro nebus - pilnas atsidarymas, gimdom. Tik paklause, kodel pries kelias valandas nebuvau nuejusi pas akusere ir nepasakiau kad jau stipriai saremiauju ir noriu epiduro...  doh.gif  Nu as jam ir paporinau apie laiko trukuma - mazdaug, kol kolidoriu sutvarkiau, kol pailsejau, ir tik tada turejau laiko skambinti jam bei zadinti akusere...  doh.gif  doh.gif  doh.gif Aisku daktarelis "pagyre" darbsciaja gimdyve - na o gimdymas baigesi CP...  lotuliukas.gif

Va cia tai tvarkinga gimdyve thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wendigute @ 2009 10 25, 20:55)
Sakau:"Man labai bėga"... Gydytojas nustebęs: "Kas bėga?" Taip ir nepaaiškinau kas ten man bėga, nes pajutau antrą "cunamio" bangą lotuliukas.gif Vaizdas turėjo būti geras: stovi moteriškė apsikabinusi rankinuką  ir suglaudusi kojas baloj lotuliukas.gif Grįžau į gimdyklą, skambinu vyrui ir sakau: "Mažiau, persigalvojau... Man labai skauda, greičiau atvažiuok, nes tikrai lovos galo atsikąsiu" lotuliukas.gif Vyras iki šiol juokiasi, kad kėsinausi valstybės turtą sugadinti smile.gif

lotuliukas.gif tos nestukes niekaip neapsisprendzia lotuliukas.gif
Atsakyti
apie virkštelę beskaitydama ir aš prisiminiau biggrin.gif
kliurktelėjo žiogelis, paguldė jį man ant pilvelio, aš ten visa apsipatenkinus ir auforijoj. guliu, glostau nugarytę, mažius kniurkia. visi aplinkui bruzdą savo reikalais. ir girdžiu akušerė vyro klausia, ar kirpsit? tas irgi visas jau apsipatenkinęs tėvelis mikliai capt už žirkliu ,sako kirpsiu ir tiesia ten tas žirkles. tik girdžiu akušerė - ne ne čia mano pirštas, va šitą kirpk doh.gif lotuliukas.gif
kikeno ten man tarp kojų paskui abu ilgai. nutarė kad geriau spalvotas pirštines naudot, nes va kai baltos tai nesiskiria nuo virkštelės biggrin.gif
Atsakyti
Juokingi nutikimai tik pirmo gimdymo metu buvo. Prieš gimdymą atvedė į priešgimdyvinę palatą, kurioje kiek pamenu, buvo 5 tuščios lovos, tais laikais dar tos metalinės. Jau prieš gimdymą kiekvieno sąrėmio metu aš tas lovas po visą tą palatą išstumdžiau. O pačioj gimdykloj, kai per sąrėmį žiūrėdavo kaklelio atsidarymą, akušerei jau užblioviau vienu momentu, kad nekištų taip giliai savo NAGŲ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2009 09 28, 18:28)
Aš irgi jaučiau, nors gimdžiau su nuskausminamaisiais, bet vis burnojau, kad skauda labai blush2.gif tai daktaras sako, ten gi nėra jokių nervų, negali skaudėt. O aš jam "o pas mane visi nervai kaip tik ten" doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

nu mano sitas gimdymas kazkaip romatiskas buvo. Ilgai nejauciau saremiu, nors juos jau rode, kas 5 min, pasivaiksciojom po Trakus, saule nuleidom. grizom i skyriu. O ten akusere ir gydytoja susilazinusios, kada pagimdysiu biggrin.gif akusere sako be 4 ryto nieko nebus, gydytoja, sako, su tokia idealia veikla greiciau. Zodziu, jos ten kazkaip labai dziaugesi mano gimdymu, nes girdziu ka reikia daryti ir darau, matuoklis grafikus saremii grazius piesia, o man jau visai nesaldu.Galiausiai jau gimdau. uzgime pakausiukas ir dingo saremiai doh.gif o jausmas, kojos iskestos, ten irgi isskesta pakausiukui uzgimus, rankos kazkur i sonus laikosi..sakau greiciau darykit man saremius, nes as kaip ispreparuota varle jaucuosi doh.gif tai akusere susileido is juoko, nu sako, tokio palygynimo as per visa savo praktika negirdejau.
Atsakyti
QUOTE(Snuffe @ 2009 10 26, 01:53)
Besijuokdama is kitu merginu istoriju dar prisiminiau gera epizoda is savo sesutes gimdymo.  lotuliukas.gif

Zodziu, kamuojasi ji skausmuose, o jos vyrukas aiskina, kad ne taip cia jau viskas ir baisu. O tuomet ji susinervinusi pareiskia: "Jei neturi py**os, tai uzsiciaupk ir savo nuomones nereiksk".  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

nu ir prisijuokiau is visu istoriju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joniene @ 2009 10 26, 08:43)
Vis paskaitineju bene linksmiausia skyreli siame forume...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Istorijos superines  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
Papasakosiu ir savaja:

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti