Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(<emigrante> @ 2009 10 07, 13:29)
O ir vyras labai didziuojas ir visiems pasakoja, kai gydytoja zirkles ikiso ir kaip jis virkstele kirpo. Labai didvyriu jaucias  lotuliukas.gif

Oi, jei tokį darbą padarę didvyriais patampa, kažin kaip kalbėtų, jei vaiką pagimdytų. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2009 10 07, 11:29)
O ir vyras labai didziuojas ir visiems pasakoja, kai gydytoja zirkles ikiso ir kaip jis virkstele kirpo. Labai didvyriu jaucias  lotuliukas.gif

Tai aišku, pagimdyt kas čia tėra, užtat virkštelę nukirpt oho koks darbas bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(e-glory @ 2009 08 29, 07:17)
Ir staiga akusere man sako, matau galvyte, o as  - tai traukit, akusere - ausys dar neislindo, ner uz ko traukt lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
šaunuolės mamos smile.gif

Pas mane tai toks epizodas buvo, kurį aprašiau gimdymo istorijoje, bet čia labai tinka. Patikrino atsidarymą, sako jau penki centimetrai, keliaujam į gimdymo palatą, tik rūbelius eik į savo palatą pasiimk, aš sau tyliai ir galvoju, kokius dar rūbelius, specialiai šituos naktinius nusipirkau ir negerai, keisti reikia, nuėjau į palatą, apsukau porą ratų ir išeinu vėl, seselė: o tai kur rūbeliai? Aš: o ką, šitie naktiniai netinka? Seselė: ne tau rūbeliai, vaikui!:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona1983: 09 spalio 2009 - 00:03
QUOTE(Raudona1983 @ 2009 10 09, 02:02)
Pas mane tai toks epizodas buvo, kurį aprašiau gimdymo istorijoje, bet čia labai tinka. Patikrino atsidarymą, sako jau penki centimetrai, keliaujam į gimdymo palatą, tik rūbelius eik į savo palatą pasiimk, aš sau tyliai ir galvoju, kokius dar rūbelius, specialiai šituos naktinius nusipirkau ir negerai, keisti reikia, nuėjau į palatą, apsukau porą ratų ir išeinu vėl, seselė: o tai kur rūbeliai? Aš: o ką, šitie naktiniai netinka? Seselė: ne tau rūbeliai, vaikui!:)))

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai apie savo gimdyma nepasakosiu nes nebuvo juokinga, bet man juoka sukeldavo kitos gimdyves ir ypac viena kazkokia net nezinau. Zodziu guliu jau po gimdymo antra para palatoj ir tiesiai pries mano palata gimdykla, ir gimdo moteriske ir tiek rekia: nenoriu, negimdysiu, kad net baisu, nu zodziu vaizdas toks kad vidury nakties skamba visas gimdymo skyrius. tai matyt gydytojas neapsikentes jai isreze: ne siknon desies gimdysi!
Atsakyti
Geras hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura2 @ 2009 10 20, 16:26)
ne siknon desies gimdysi!

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
temele tai superine thumbup.gif tikiuosi ir as greit pagausiu savo zirniuka ir turesiu cia ka papasakoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai patiko staip kas: dare man Cezario pjuvi, iseme jau mano mergyte ir tvarko mane dvi daktares, tai is pradziu pradejo dainas dainuoti, paskui sakau, kaip ziauriai gerti noriu, viena sako oi ir as kaip noriu, kokios kavytes dabar isgerciau, paskui pradejo kalbet, kaip ju kaz kokia kolege suplonejo ir kaip dabar gerai atrodo, o gale operacijos sako: nu kaip mes gerai susiuvom, koks pjuvis grazus gavosi!!!
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif prisijuokiau iki ašarų net thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti