QUOTE(balta_lelija @ 2009 09 28, 17:09)
nu aš irgi į temą. kai siuvo aš paklausiau: "ar nuskausminsit?"
sako: "o kaip jūs galvojat? juk XXI a. dabar"
nors irgi viską jaučiau kai siuvo
sako: "o kaip jūs galvojat? juk XXI a. dabar"
nors irgi viską jaučiau kai siuvo
tai va kad 21a, bet skausma kazkodel jauciam ir dauguma ko paklausiu sako baisiausia gimdymo dalis-siuvimas
QUOTE(Skaistikeee @ 2009 09 29, 14:41)
prasidejus gimdymui pats pradejo vos ne alpti,daktaras paprase paduoti man deguony, o jis daktaro klause ar negali duoti ir jam
kai gime sunelis, akusere klause vyro ar kirps virkstele, jis atsisake sedejo visas pamelynaves na bet nukirpo viskam pasibaigus isejo is gimdyklos ir pasiklydo, nors nebuvo ten kur pasiklysti
prarado tevelis orentacija
kai gime sunelis, akusere klause vyro ar kirps virkstele, jis atsisake sedejo visas pamelynaves na bet nukirpo viskam pasibaigus isejo is gimdyklos ir pasiklydo, nors nebuvo ten kur pasiklysti
prarado tevelis orentacija
as irgi apie vyra prisiminiau..kai gime vaikas paklause jo kiek valandu ir jis pasake 12.05, uzrase, uzdejo vaikui ant rankytes, pildo dokumentus ieina sesele ir nustemba, oho kiek pas jus valandu jau visos pasitikrino laikrodziu, nu tikrai vyras suklydo, buvo dar tik 11 po to paprase pampersa paduot, tai jis vos ne visa tase iskrauste, po palata pirmyn atgal lakstyt pradejo, jau norejau pati islipt nuo lovos ir paduot, nes buvo viskas atskirai i maiseli sudeta ir padeta, o jis is to streso viska uzmirso ir nieko nemate na o apie virksteles kirpima gydytoja isvis pasake, gal nereikia na gal jau antra kart kai gimdysiu sugebes