Super tema , prisijuokiau iki asaru. Tikiuosi turesiu ir as kuo pasidalinti po kokio menesiuko
QUOTE(Rulete @ 2009 07 03, 09:11)
liepe pavaiksciot, tai as tiek sukau toj palatoj ratus, kad net tapkes pusles nutryne, tai is vyro atemiau jo 6 ismierom didesnes tapkes ir su tom variau savo kilometraza toliau Bet butumet mate daktaro akis, kai pamate mano kojas su toookio dydzio tapkem sako, "cia jus ant isuagimo nusipirkot?"
QUOTE(Erika! @ 2009 07 10, 17:35)
Ir ka jau visai prastai buvo apsirengiau stoviu su tase prie duru, o vyras visa diena buvo inikes i kompiuterinius zaidimus ir jis sako palauk tuoj baigsiu , man kas 5 min kartojas o jis zaidizia .
Jau kai supykčiau, tai nespėtų vytis
QUOTE(rakatanga @ 2009 07 28, 15:47)
Dar vienas bajeris buvo jau po gimdymo - išmatavo, suvyniojo mano sūneli ir laiko prieš vyrą, aš dar guliu ant stalo, o akušerė ir sako vyrui: "Na pasiimk savo turta ir keliaujam į palatą", tai vyras tik apsisuko ir bėgte nubėjo link fotiko ir filmavimo kameros - savo turtu pasiimti Tai žvengėm visos moteriškės susrinkę iš mano nesusipratėlio (dar iki šiol jam gėda dėl šito įvykio )
Įspėsiu vyrą,kad jis taip nepasielgtų
+2009 08 04, 07:57-->
sutinku
nežinau kodėl čia taip pasidarė
QUOTE(medita @ 2009 08 04, 07:57)
labai prasminga zinute...
sutinku
nežinau kodėl čia taip pasidarė
QUOTE(Lera @ 2009 08 04, 10:55)
viskas gerai tik seip, kai "perskaiciau", tai pagalvojau, kad labai juokinga istorija
super temele prisijuokiau iki soties
mano gimdymo istorija ner tokia juokinga,tik gal viena tokia situacija: pries pat gimdyma atsimenu, uzsimaniau baisiai rimto reikalo, as rekiu :as sikt noriu , sako tai eik nuejau, sedziu sedziu ir galvoju, o jei as gimdau? o jei man i tualeta ikris? as greit is tualeto, jau man stala ruose, tik kojas istate, o man saremiai ir as stumiu, o man rekia nestumk nestumk,mintyse ka nestumk, jei jau automatiskai taip iseina
idomu koks sitas gimdymas bus
mano gimdymo istorija ner tokia juokinga,tik gal viena tokia situacija: pries pat gimdyma atsimenu, uzsimaniau baisiai rimto reikalo, as rekiu :as sikt noriu , sako tai eik nuejau, sedziu sedziu ir galvoju, o jei as gimdau? o jei man i tualeta ikris? as greit is tualeto, jau man stala ruose, tik kojas istate, o man saremiai ir as stumiu, o man rekia nestumk nestumk,mintyse ka nestumk, jei jau automatiskai taip iseina
idomu koks sitas gimdymas bus
Man tai nieko tokio juokingo gimdymo metu nenutiko, tik dabar prisiminus ima juokas is vyro. Jis aisku dalyvavo gimdyme ir kad palengvintu man kancias vedylavo man veida su zurnalu. Cia as jo taip prasiau, nes buvo karsta kaip pragare Gimdymas sekmingai baigesi, as guliu be faziu, o vyrelis noredamas pasigirti kaip sunkiai jis dirbo, kad mane atvesintu, sako: - As taip laksciau aplink ta gimdymo stala, kad visus kelienius nusidauziau As i ji taip pasiziurejau , sakau: - jo, vargselis... ka cia tas mano gimdymas...
Dabar tai man juokinga, o tada tai norejau su tuo zurnalu jam uzploti
QUOTE(Atenyte @ 2009 08 04, 23:36)
Man tai nieko tokio juokingo gimdymo metu nenutiko, tik dabar prisiminus ima juokas is vyro. Jis aisku dalyvavo gimdyme ir kad palengvintu man kancias vedylavo man veida su zurnalu. Cia as jo taip prasiau, nes buvo karsta kaip pragare Gimdymas sekmingai baigesi, as guliu be faziu, o vyrelis noredamas pasigirti kaip sunkiai jis dirbo, kad mane atvesintu, sako: - As taip laksciau aplink ta gimdymo stala, kad visus kelienius nusidauziau As i ji taip pasiziurejau , sakau: - jo, vargselis... ka cia tas mano gimdymas...
man kai pradejo leisti oksitocina, tuoj pat ir duju baliona atnese, sako kvepuok, vyrui parode kaip reguliuoti kraneli. as isisiurbus i tas dujas kad varau kad varau, nifiga nepadeda, sakau nu net galva nesisuka, vyras vis didina didina dozes, o man nu nieko, tai jis protingas nusprende kveptelti paziureti ar dujos eina, o ten ant viso gazo, jis kai patrauke, vos is koto neisvirto, ziuriu akys tik susikryzmino, nu nafik sako,baisus cia dalykas tos tavo dujos. nu o man tiesiog per daug skaudejo, kad as i jas kaip nors ten reaguociau, momementaliai balaiviausi
QUOTE(Zivilka @ 2009 08 07, 19:59)
man kai pradejo leisti oksitocina, tuoj pat ir duju baliona atnese, sako kvepuok, vyrui parode kaip reguliuoti kraneli. as isisiurbus i tas dujas kad varau kad varau, nifiga nepadeda, sakau nu net galva nesisuka, vyras vis didina didina dozes, o man nu nieko, tai jis protingas nusprende kveptelti paziureti ar dujos eina, o ten ant viso gazo, jis kai patrauke, vos is koto neisvirto, ziuriu akys tik susikryzmino, nu nafik sako,baisus cia dalykas tos tavo dujos. nu o man tiesiog per daug skaudejo, kad as i jas kaip nors ten reaguociau, momementaliai balaiviausi