Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

Perskaiciau visa tema - labai jau linksmos visu mamyciu istorijos. AČIŪ biggrin.gif

Pirmo gimdymo metu po mazdaug 12 val bandymu ir galu gale CP.
Bandau atsipaipalioti po pilnos narkozes, guliu ant stalo, o gydytojas tuo tarpu su manim dar ten kazka daro ir sako:
- jums gime sunus
As isleidziu kazkokius tai emocijas imituojancius garsus (nes nezinojau ko laukiuosi, bet labai sunaus norejau) ir sakau:
- ar grazus doh.gif doh.gif
Gyd.- grazus lotuliukas.gif grazus lotuliukas.gif
As - o Darius mate?
Pauze....snabzdesys tarp personalo "kas tas Darius?, kas tas Darius? Ko gero vyras?"
Gyd.- mate, mate mirksiukas.gif
As - ar patiko? doh.gif
Gyd. - patiko, patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakštingala: 28 liepos 2009 - 22:11
QUOTE(rakatanga @ 2009 07 28, 16:47)
Dar vienas bajeris buvo jau po gimdymo - išmatavo, suvyniojo mano sūneli ir laiko prieš vyrą, aš dar guliu ant stalo, o akušerė ir sako vyrui: "Na pasiimk savo turta ir keliaujam į palatą", tai vyras tik apsisuko ir bėgte nubėjo link fotiko ir filmavimo kameros - savo turtu pasiimti  lotuliukas.gif Tai žvengėm visos moteriškės susrinkę iš mano nesusipratėlio (dar iki šiol jam gėda dėl šito įvykio  doh.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Lakštingala @ 2009 07 28, 22:55)
Perskaiciau visa tema - labai jau linksmos visu mamyciu istorijos. AČIŪ biggrin.gif

Pirmo gimdymo metu po mazdaug 12 val bandymu ir galu gale CP.
Bandau atsipaipalioti po pilnos narkozes, guliu ant stalo, o  gydytojas tuo tarpu su manim dar ten kazka daro ir sako:
- jums gime sunus
As isleidziu kazkokius tai emocijas imituojancius garsus (nes nezinojau ko laukiuosi, bet labai sunaus norejau) ir sakau:
- ar grazus doh.gif  doh.gif
Gyd.- grazus lotuliukas.gif grazus lotuliukas.gif
As - o Darius mate?
Pauze....snabzdesys tarp personalo "kas tas Darius?, kas tas Darius? Ko gero vyras?"
Gyd.- mate, mate mirksiukas.gif
As - ar patiko? doh.gif Gyd. - patiko, patiko lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Prisijokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man tai buvo CP. Tai kai jau viskas ivyko. Mane sutvarke ir buvo laikas vezti mane i pooperacine palat. ( vyras dalivavo CP ) kadangi as nemaza moteriske, sesutes paprase pagalbos MB, kad mane perkeltu ant kito stalo, kad galetu nuvezti mane. Tai jis ima mane uz peciu ir kelia. O man pries akys vaizdelis.
Ziuriu ant stalo kojos liko guleti, o as visa gerkle KOJU KOJU NEPAMIRSKYTE PASIIMTI blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai sesele juoktis pradejo, sako nu kaip galima tokias kojas palikti, pajimsim butinai lotuliukas.gif doh.gif

Man pasirode, kad kojas mano paliks ir as nugriusiu, kadangi nieko nejauciau no puses.
Atsakyti
Dar vienas bajeris buvo jau po gimdymo -

QUOTE(Lakštingala @ 2009 07 28, 22:55)

QUOTE(anoli @ 2009 07 29, 14:00)
Man tai buvo CP.

Labai fainos istorijos thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Ziuriu ant stalo kojos liko guleti, o as visa gerkle KOJU KOJU NEPAMIRSKYTE PASIIMTI blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai sesele juoktis pradejo, sako nu kaip galima tokias kojas palikti, pajimsim butinai lotuliukas.gif doh.gif

nu super tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
oj... ir aš prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2009 07 29, 14:00)
Ziuriu ant stalo kojos liko guleti, o as visa gerkle KOJU KOJU NEPAMIRSKYTE PASIIMTI  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai sesele juoktis pradejo, sako nu kaip galima tokias kojas palikti, pajimsim butinai  lotuliukas.gif  doh.gif

jau net asaros bega is juoko. Vyras tikriausiai galvoja, kad jau man visai ku ku ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyte @ 2009 07 27, 12:45)
As kai gimdziau, tai vis diejavau: Dieve, Dieve, ir nusisukus bl*at, bl*at biggrin.gif

nu is to kaip juokiausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pamaldi moteriske lotuliukas.gif zodziais sunku apsakyti
Atsakyti
oi smagi temele thumbup.gif as tai labai jau ir neprisimenu bet MV pasakojo man, jau kaip sarymiai linksmiau isisiubavo paprasiau epiduros sesele tik isejo puoliau prie savo daiktu pradejau krautis ir tuo tarpu dar rekti ant mv : ko ce stovi ziuri matai kad skauda davai greiciau tik maunam is ce namie bus geriau!!! doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif
ziuri tik veidas nutyso jo ir tuo tarpu vel sesele atejo pasakyt kad dar neatsilaisvino gyd, o as is wel rekti is to skausmo kur mano epiduras!!! doh.gif vel ji isbego tai tada matau kad s... gaunas pradejau prisiekineti saviskiui kad busiu gera valgyt gaminsiu kiekviena diena ir pan tik leisk man vaziuoti namo ir negimdyti sendien kita diena kai turesiu daugiau jegu tipo tada.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif bet daktarei atejus apziurejus nebereikejo nei epiduros o prireike tik keliu geru stumimu ir jau jauciau savo maziuka ant pilvuko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dolce_uk @ 2009 07 31, 01:28)
oi smagi temele  thumbup.gif  as tai labai jau ir neprisimenu bet MV pasakojo man, jau kaip sarymiai linksmiau isisiubavo paprasiau epiduros sesele tik isejo puoliau prie savo daiktu pradejau krautis ir tuo tarpu dar rekti ant mv : ko ce stovi ziuri matai kad skauda davai greiciau tik maunam is ce namie bus geriau!!! doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blink.gif
ziuri tik veidas nutyso jo ir tuo tarpu vel sesele atejo pasakyt kad dar neatsilaisvino gyd, o as is wel rekti is to skausmo kur mano epiduras!!! doh.gif vel ji isbego tai tada matau kad s... gaunas pradejau prisiekineti saviskiui kad busiu gera valgyt gaminsiu kiekviena diena ir pan tik leisk man vaziuoti namo ir negimdyti sendien kita diena kai turesiu daugiau jegu tipo tada.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif bet daktarei atejus apziurejus nebereikejo nei epiduros o prireike tik keliu geru stumimu ir jau jauciau savo maziuka ant pilvuko  thumbup.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as ir taip noreciau, tureti tokiu prisiminimu lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip smagu, kai yra ka linksmo prisiminti thumbup.gif
mano gimdymas tai be jokiu juokingu nutikimu praejo.

gal tik... MV dalyvavo gimdyme, tai jam sakiau, stovesi salia manes ar uz galvos, bet TEN tai tikrai neziuresi. ir ka, pati kulminacija arteja, akusere jam "palaikykit koja viena pakelta". nu ir kur jau ten neziures, nestoves gi uzsimerkes ax.gif

stumimas buvo sudetingas labai, tai uliu uzsimerkusi, galvoju, kad niekada jau nesibaigs sitos kancios. MV judina mane ir sako "zuiki, ziurek, mergaite" (pasirodo, jau pagimdziau). o as jam "juk sakiau, kad bus mergaite" (tokia nuojauta turejau, nes lyties nezinojome is anksto).
Atsakyti

Dar vienas bajeris buvo jau po gimdymo - išmatavo, suvyniojo mano sūneli ir laiko prieš vyrą, aš dar guliu ant stalo, o akušerė ir sako vyrui: "Na pasiimk savo turta ir keliaujam į palatą", tai vyras tik apsisuko ir bėgte nubėjo link fotiko ir filmavimo kameros - savo turtu pasiimti  lotuliukas.gif Tai žvengėm visos moteriškės susrinkę iš mano nesusipratėlio (dar iki šiol jam gėda dėl šito įvykio  doh.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti