QUOTE(Kepuča @ 2008 04 18, 21:46)
Pirmą vaiką gimdžiau KAK. Kaip tik keitėsi pamaina.Aš gimdykloje- jau skausmai nerealūs stoviu įsikibus į lovą, MB šalia. Įeina dieninė akušerė ir linksmai - "labas rytas, tai ką? Gimdysim?" Aš taip atsainiai burbtėlėjau: "Ką?" O ji taip linksmai: "kaip tai ką, drambliukas gal šį kart nesigaus - berniuką arba mergaitę!!!!!" Neįsivaizduoju kokia tada mano veido išraiška buvo, bet MB tai prunkštė į delną gerą pusvalandį.. Man aišku juokinga nebuvo...
Po to jau kai pagimdžiau gydytoja studentą atsivedė - nu tokį grynai triušį iš multiko apie Mikę pūkuotuką. Mane siuvo o aš vos laikiausi iš juoko, nes jis tooookiu žvilgsniu žiūrėjo į mano Vietelę, kad taip įspirti į jo akinius norėjosi - ne tas žodis..
QUOTE(Ingulyte @ 2008 04 20, 08:42)
Per antra stumima gydytojai sakau "Nebegaliu, nebeturiu jegu", gydytoja zvengdama "Galva islindo zinok atgal nebesukisim". Pries gymdyma vyro paprasiau atvezti tualetinio popieriaus. O tas nupirko ir gydytojas paprase perduot 8 rulonelius .
ech tie vyrai..
QUOTE(zyzlute @ 2008 04 25, 11:14)
man tai leido kazkokius narkotikam giminingus vaistus i vena, kaip man nuo ju gera buvo....atsimerkiu, o virs galvos gydytojas palinkes sypsosi, as irgi sypsausi ir klausiu:man tai gera, gal galima butu dar?
Man irgi kazka tokios suleide buvo.Atsijungiau momentaliai.
Paskiau kai pajutau kad vaistu poveikis dingsta pradejau prasyt,kad dar doze suvarytu.Akusere sako viskas gimdysim dabar,o as: negimdysiu,leiskit vaistus!!!