Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(Kepuča @ 2008 04 18, 21:46)

Pirmą vaiką gimdžiau KAK. Kaip tik keitėsi pamaina.Aš gimdykloje- jau skausmai nerealūs stoviu įsikibus į lovą, MB šalia. Įeina dieninė akušerė ir linksmai - "labas rytas, tai ką? Gimdysim?" Aš taip atsainiai burbtėlėjau: "Ką?" O ji taip linksmai: "kaip tai ką, drambliukas gal šį kart nesigaus - berniuką arba mergaitę!!!!!" Neįsivaizduoju kokia tada mano veido išraiška buvo, bet MB tai prunkštė į delną gerą pusvalandį.. Man aišku juokinga nebuvo...
Po to jau kai pagimdžiau gydytoja studentą atsivedė - nu tokį grynai triušį iš multiko apie Mikę pūkuotuką. Mane siuvo o aš vos laikiausi iš juoko, nes jis tooookiu žvilgsniu žiūrėjo į mano Vietelę, kad taip įspirti į jo akinius norėjosi - ne tas žodis..

lotuliukas.gif

QUOTE(Ingulyte @ 2008 04 20, 08:42)
Per antra stumima gydytojai sakau "Nebegaliu, nebeturiu jegu", gydytoja zvengdama "Galva islindo zinok atgal nebesukisim". Pries gymdyma vyro paprasiau atvezti tualetinio popieriaus. O tas nupirko ir gydytojas paprase perduot 8 rulonelius  blush2.gif .

lotuliukas.gif ech tie vyrai..

QUOTE(zyzlute @ 2008 04 25, 11:14)
man tai leido kazkokius narkotikam giminingus vaistus i vena, kaip man nuo ju gera buvo....atsimerkiu, o virs galvos gydytojas palinkes sypsosi, as irgi sypsausi ir klausiu:man tai gera, gal galima butu dar?

Man irgi kazka tokios suleide buvo.Atsijungiau momentaliai.
Paskiau kai pajutau kad vaistu poveikis dingsta pradejau prasyt,kad dar doze suvarytu.Akusere sako viskas gimdysim dabar,o as: negimdysiu,leiskit vaistus!!!
Atsakyti
Na mano gimdymas nebuvo labai linksmas, bet iskart po jo ir as sugebejau bajeri suskelti blush2.gif Kai ant krutines padejo dukryte, as iskart paziurejau i tarpukoji(nors daktarai sake, jog 99% mergaite). Na ir ka, kazkaip susisviete, jog yra pimpaliukas doh.gif Tai as is tos nuostabos pradejau SB saukt ''ziurek, ziurek, berniukas!!!!'' doh.gif MB ziuri i mane susirupines ir sako, jog ne - mergaite doh.gif Pasiziuriu dar karta - rimtai mergaite blush2.gif Tai gerai, kad daktarai buvo anglai ir nieko nesuprato... Bet uztat kiek strioko ivariau savo vyriskiui... Sake is tikro pagalvojo, jog per tokius skausmus nuo proto nusokau... biggrin.gif
Atsakyti
as uzvoziau savo vyrui box.gif beto gydytojus apsaukiau biggrin.gif prasikankinau 19valandu ir girdejau tik:pailsek,pamiegok,pasistenk,stumk ir t.t o skausmas nerealus buvo.dabar su vyru pasijuokiam is to gimdymo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 04 26, 12:49)
as uzvoziau savo vyrui box.gif beto gydytojus apsaukiau biggrin.gif prasikankinau 19valandu ir girdejau tik:pailsek,pamiegok,pasistenk,stumk ir t.t o skausmas nerealus buvo.dabar su vyru pasijuokiam is to gimdymo thumbup.gif

Nepasisekė tavo vyrui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 04 26, 12:49)

lotuliukas.gif doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites,pries seses dieneles pagimdziau savo stebukleli,nu si siki juokinga nebuvo nes dare CZ taip kad is savo gimdymo nieko negaliu papasakot,bet mano palata buvo pries gimdykla,tai toooooookiu dalyku prisiklaisiau,girdejau ko negirdejus,netgi matyt teko,nes buvo ir tokiu kad oi.... Taigi,jau finalas leliukas lenda,daktare sako stumk stumk kakok kakok nu te turbut nelabai kas gavosi,tai ta vel stumk stumk kakok kakok nu nu sik galu gale... nu net balsu zvenkt pradejau lovoj guledama,maniau kad mano siule plis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2008 04 25, 17:06)
Na mano gimdymas nebuvo labai linksmas, bet iskart po jo ir as sugebejau bajeri suskelti blush2.gif  Kai ant krutines padejo dukryte, as iskart paziurejau i tarpukoji(nors daktarai sake, jog 99% mergaite). Na ir ka, kazkaip susisviete, jog yra pimpaliukas doh.gif  Tai as is tos nuostabos pradejau SB saukt ''ziurek, ziurek, berniukas!!!!'' doh.gif  MB ziuri i mane susirupines ir sako, jog ne - mergaite doh.gif Pasiziuriu dar karta - rimtai mergaite blush2.gif  Tai gerai, kad daktarai buvo anglai ir nieko nesuprato...  Bet uztat kiek strioko ivariau savo vyriskiui... Sake is tikro pagalvojo, jog per tokius skausmus nuo proto nusokau... biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip, kartais tikrai gerai, kai daktarai kitakalbiai wink.gif
Atsakyti
idedu ir as nuoroda su savo gimdymo istorija. tiesiog kokio nors juokingo nutikimo neiskirsiu, mat man visas gimdymas buvo juokingas nutikimas biggrin.gif aisku, cia tik dabar taip atrodo biggrin.gif
http://www.supermama...howtopic=308997
Atsakyti
Delfiniuks mano panaši istoriją buvo, tik man ir pačio proceso metų juokinga buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2008 04 20, 09:42)
Per antra stumima gydytojai sakau "Nebegaliu, nebeturiu jegu", gydytoja zvengdama "Galva islindo zinok atgal nebesukisim". Pries gymdyma vyro paprasiau atvezti tualetinio popieriaus. O tas nupirko ir gydytojas paprase perduot 8 rulonelius  blush2.gif .

QUOTE(opalė @ 2008 04 22, 11:02)
Papasakosiu vienos savo pazistamos juokingaji nutikima per gimdyma... smile.gif

Pradekim nuo to, kad  nestuke.gif metu perskaite zurnale, jog gimdymo metu ale galima paprasyti kad labiau ten viska susiutu blush2.gif ..., vyrui ale didesnis malonumas bus po to blush2.gif  tongue.gif

Zodziu kai jau po visko (ji dvynukes naturaliai pagimde thumbup.gif ), pusiau narkozes busenoj siuvo plysimus, ji per miegus pradejo aiskinti siuvanciai daktarei: "...o as skaiciau, kad jei susiusit stipriau tai vyriu bus didesnis malonumas.. bla bla bla..." Stovi vyras prie galvos ir raudonuoja visas doh.gif  lotuliukas.gif . O  po visko ji net neprisimine, ka aiskino blush2.gif  tongue.gif  doh.gif  biggrin.gif

QUOTE(ingridake @ 2008 04 22, 11:31)
Sveikutes mergikes,nu ir as noriu pasidalint vienu epizodu is savo gimdymo,kai gimdziau 3 dukra,nu jau paciam finale,kai jau stumiau lelka lauku tai laaabai laaabai skaudejo,as koja viena judinau taip inirtingai ir pirstus krutinau,o akusere prisiplojus prie tos mano kojos te kazka veike,ir sako man,gal galetum tu pirstu taip smarkiai nejudint,tu kaip tik tuos pirstus ma sukisus tiesiai i p.....e ir judini ma te labai gera vieta,o ma tai dirbt reikai,nu geras galvoju, rupi cia man kur ta mano koja randas,daba kai pagalvoju,tai da biski ir buciau moteriskei malonuma su koja sukelus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nerealiai cia jus pavarot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 04 26, 10:49)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nerealios jus visos....pagaliau perskaiciau visas istorijas....tikrai galvojau pagimdysiu anksciau laiko... lotuliukas.gif visa klaviatura uztvindziau asarom... lotuliukas.gif
Atsakyti
labas mergaites, kokia faina temuke)))prisikuokiau, gal dar kas nors kokia linksma istorija parasyti))
Atsakyti