Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

Man keli buvo tokie juokingi momentai, pradžioj pradėjo man leist tuos skatinančius, bet vandenys dar nenubėgę buvo, visai nieko neskaudėjo - tai aš sau sėdžiu palatoj visa apsipatenkinus, o seselė tokia faina pasitaikė, vis užeina, patikrina ir sako, nu sako kas čia dabar sėdi visa laiminga, turėtum manęs prašyt kad gelbėčiau nuo skausmo ir kad jau visai nebegali kentėt, o tu visai įsipatoginus. hihihi.gif Pogimdyvinėj irgi buvo juokas su sesele - pasitaikė australė seselė, gimtoji kalba anglų - atnešdavo mums naktį nusitraukt pienui pientraukį, tai ir klausia ji manęs kaip angliškai nusitraukti - sakau gal "pump". Susimastė moteriška, sako nu negali būt, durnai skamba - nuvarė pas kitas seseles klaust - iki ryto jos ten aiškinosi kaip ten tas pumpavimas angliškai. lotuliukas.gif

Toliau buvo dar gražiau. Kai jau nubėgo vandenys ir pradėjo skaudėt, buvau mažai miegojus ir tarp sarėmių pradėjau užsnaust - ir ne tik užsnaust, bet ir sapnuot. doh.gif O jau kaip tas sapnavimas nervino - nu neduoda susikaupt, čia jau ruošiesi sarėmiui, užmerki akis ir sapnuoji visokias pievas, su gimdymu visai nesusijusias. doh.gif

Kitas juokas buvo su pūslės kateteriu. Kai dėjo bijojau, nes kažkur skaičiau kad skauda - nieko neskaudėjo, įdėjo ir po pusvalandžio taigi daėjo kad į tuliką kas valandą nebereik bėgiot. thumbup.gif O jau kiek laimės nuo to atradimo buvo. lotuliukas.gif Bet po cezario jau praėjus pora dienų sugalvojo kad reikia mane iš lovos verst ir atjungt tą kateterį - o aš dar apspangus, nenooooriu kad pačiai reiktų į tuliką eit, tai guliu ir kurpiu planus kaip čia tą kateterį išsaugot. lotuliukas.gif Alia vistiek atėmė bjaurybės. lotuliukas.gif

O dar, tai čia jau vyro sesuo atėjus aplankyt į ligoninę pasakojo. Kai ruošėsi ateit aplankyt ji pasižiūrėjo ligoninės puslapį kada lankymo valandos, nu ir sako tarp daktarų matau pažįstamą veidą. Kai ji antrą savo berną gimdė, sako, jau pilnas atsidarymas, kaupiuosi aš užsimerkus stūmimui, atsimerkiu, o man tarp kojų kažkokio mažo ūsuoto vyro veidas. Sako net pasimečiau, užeina sarėmis, vėl užsimerkiu, atsimerrkiu, nėra to vyro tarp kojų. Vsio, galvoju pasivaideno nuo to stūmimo. lotuliukas.gif O dabar pasižiūrėjo, pasirodo mažas ūsuotas vyras buvo ginekologas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 06 liepos 2009 - 23:53
Kokios Jusu linksmos gimdymo istorijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -JI-: 07 liepos 2009 - 16:27
Jo tema tai gera, kai buvau nestuke.gif vis ateidavau cia pasijuokt ir nusiramint. kai gimdziau taip pat ir iseit ruosiaus ir sakiau vyrui kad pro langa islipsiu. O geriausia tai namie visa diena prakenciau saremius, nes baisiai i ligonine nenorejau. Ir ka jau visai prastai buvo apsirengiau stoviu su tase prie duru, o vyras visa diena buvo inikes i kompiuterinius zaidimus ir jis sako palauk tuoj baigsiu lotuliukas.gif , man kas 5 min kartojas o jis zaidizia doh.gif . Palatoje buvo sedziu ant kamuolio saukiu vyrui ateik masazuot nugara, jis ateina tada jau saukiu dink po velniu, eik is cia nenervuok, kai prasidejo gimdymas is vis variau ji lauk, sakiau neaiskink ko cia buni ir t.t. Kita karta gimdyciau su nuskausminamaisiais nes tas skausmas mane is proto isvare.
Atsakyti
QUOTE(Erika! @ 2009 07 10, 18:35)
, o vyras visa diena buvo inikes i kompiuterinius zaidimus ir jis sako palauk tuoj baigsiu lotuliukas.gif ,

čia labiau graudu nei juokinga smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sia temele tai jau esu itraukus i Favorites, kad tik ka idomaus nepraleisciau blush2.gif
Man gimdymo metu tikrai nieko juokingo nebuvo, nes sienom lipau is skausmo. Na bet labiausiai isimine, kaip su vyru ruosiemes i ligonine. Tase tai jau seniai buvo paruosta, prasidejo man jau saremiai, bet dar ne tokie dazni. Vyras buvo nusprendes dalyvaut gimdyme, tai as kad neliktu alkanas, jau su skausmais bet prikepiau kotletu. Abudu prisikirtom, bet va labiausiai gaila man buvo tu kotletuku, kai ligoninei klizma pastate lotuliukas.gif
gal ir nieko idomaus, bet kai valgau kotletus, tai visada su sypsena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 07 10, 16:51)
čia labiau graudu nei juokinga  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As kai gimdziau, tai vis diejavau: Dieve, Dieve, ir nusisukus bl*at, bl*at biggrin.gif

Atsakyti
Nu super thumbup.gif tema, darbe prunkčiau iš juoko kaip kokia nesveika lotuliukas.gif

Nors iš savo gimdymo daug ko nepamenu, tačiau apturėjau keletą bajerių rolleyes.gif Kai jau sarėmiai pradėjo darytis skausmingesni tai vyrui liepiau masažuoti man nugara, nes buvau girdėjusi ar skaičiusi, kad tai atseit padeda, tačiau man nieko nepadėjo, nors vyras masažavo iš visos širdies, o kai prispyrė reikalas daryti epidūrini, tai jau atsisėdus ant stalo anestezologė spiritu pradėjo dezinfekuoti mano nugarą, va tada tai visi sarėmiai išgaravo, pradėjau maldauti jos: "Papūskit man nugarytę, nes labai gražia, pūskit, pūskit!!!!" O ji man: "Vaikeli, aš negaliu, ką tik nudezinfekavau" Ir klausia kas buvo, o aš sakau: "Vyras nugarą masažavo", tai pasirodo visa oda nusitrynė, o aš net nejaučiau blink.gif

Dar vienas bajeris buvo jau po gimdymo - išmatavo, suvyniojo mano sūneli ir laiko prieš vyrą, aš dar guliu ant stalo, o akušerė ir sako vyrui: "Na pasiimk savo turta ir keliaujam į palatą", tai vyras tik apsisuko ir bėgte nubėjo link fotiko ir filmavimo kameros - savo turtu pasiimti lotuliukas.gif Tai žvengėm visos moteriškės susrinkę iš mano nesusipratėlio (dar iki šiol jam gėda dėl šito įvykio doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(rakatanga @ 2009 07 28, 16:47)
Tai žvengėm visos moteriškės susrinkę iš mano nesusipratėlio (dar iki šiol jam gėda dėl šito įvykio  doh.gif )

doh.gif Jezus marija lotuliukas.gif brangiausią turtą griebė, matai ir jį gimdymas paveikė lotuliukas.gif
Atsakyti
oj su tuo turtu cia geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif raitaus is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai žvengėm visos moteriškės susrinkę iš mano nesusipratėlio (dar iki šiol jam gėda dėl šito įvykio  doh.gif )

cia tai geras doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar vienas bajeris buvo jau po gimdymo - išmatavo, suvyniojo mano sūneli ir laiko prieš vyrą, aš dar guliu ant stalo, o akušerė ir sako vyrui: "Na pasiimk savo turta ir keliaujam į palatą", tai vyras tik apsisuko ir bėgte nubėjo link fotiko ir filmavimo kameros - savo turtu pasiimti  lotuliukas.gif Tai žvengėm visos moteriškės susrinkę iš mano nesusipratėlio (dar iki šiol jam gėda dėl šito įvykio  doh.gif )

oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif smagu skaityt thumbup.gif
Atsakyti