Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(calykusu @ 2009 05 28, 11:53)
pirmą gimdymą tai net prisimint baisu, o va antras buvo greitas ir lengvas...tai dabar juokas ima, kai prisimenu, kad jau prieš pat stūmimą daktaras padavė man vamzdelį su deguonim, sako: laikykit ir kvėpuokit smile.gif o man kadangi reikėjo laisvų rankų į lovą įsitvert, aš tą vamzdelį įsikišau į nosį  doh.gif nu filmuose taip mačius buvau biggrin.gif daktaras, sako: nereikia, jo į nosį kišt blink.gif pakvietė MB, kad tas palaikytų tą vamzdelį, o MB ne kiek  man, bet sau laiko ir kvėpuoja lotuliukas.gif taip ir neteko man to deguonies normaliai pauostyt smile.gif

Oi negaliu, gerai prisijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu mamytės prajuokinot thumbup.gif Tikiuosi už kelių mėnesiukų pasirodysiu ir aš su savo istorija blush2.gif
Atsakyti
Pats mano gimdymas nebuvo labai juokingas, labiau gal greitas ir lengvas. Bet buvo pora juokingu momentu, bent as juos iki siok prisimenu ir kikenu smile.gif

Atvaziuojam su MB i priimamaji. Saremiai jau kas 3 min. Is masinos islipu tik tada, kai sulaukiu pertraukos tarp saremiu. Ilekiu i priimamaji su baime, kad tuoj vel praside saremis ir rekiu: "GIMDAAAAAAAAAAAAU!" Nezinau, kokia tuo metu buvo mano veido israiska, bet visos 3 tuo metu laisvos akuseres kaip pasoko ir pradejo aplink mane lakstyt lotuliukas.gif Bijojau, kad teks pusvalandi dokumentus pildyt, bet juos uzpilde jau gimdykloje.
Ir antras momentas. Viena is pasokusiu akuseriu nubego pakviesti budincios gydytojos. Ji greitai prisitate. Mane greitai ant lektuvo tikrinti, koks atsidarymas. Tuo metu jau skambina mano gydytojas, suzinoti, kaip sekasi. Viskas vyksta vienu metu: gydytoja mane tikrina, akusere kalba su mano gydytoju ir klausia kiek cm jau. Budinti gydytoja saukia per visa priimamaji: "7-8 cm" As pasoku ir klausiu: "KIEK????". Velgi, nezinau, kas buvo ant mano veido, bet gydytoja pradejo juoktis ir sako: "Per daug? Gal uzsiuti?" lotuliukas.gif

Stai taip... Linkiu visom tik geru emociju per gimdyma!!! Ir kai tave siuna, pasakyti: "Gimdyciau ir gimdyciau!!!" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailiuke @ 2009 06 10, 23:17)
Budinti gydytoja saukia per visa priimamaji: "7-8 cm" As pasoku ir klausiu: "KIEK????". Velgi, nezinau, kas buvo ant mano veido, bet gydytoja pradejo juoktis ir sako: "Per daug? Gal uzsiuti?"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot pasitaike linksma gydytoja thumbup.gif thumbup.gif paprastai gimdyves bajerius skaldo, o cia atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
nu fantastiska tema wub.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu kai kurios situacijos iki asaru linksmos lotuliukas.gif gerai kad gimdymas toli o tai jau pradejus skaityt pirmos temos psl buciau pagimdzius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
o pas mane gimdymas buvo sunkus ir komplikuotas bet vistiek 4 dalykai kurie man ir dabar kelia juoka - padare klizma ir ka sedziu wc ir zvengiu nes taip sikus dar nebuvau gyvenime nu galvoju jau viskas tik stot ir vel ispradziu ir ka toliau tyliai zvengiu nes paciai ziauriai juokinga o kai sesute pradejo klausinet ar viskas gerai galvojau kad perilgai sedziu bet as stot ir vel tas pats doh.gif galvojau sakes nesibaigs niekada lotuliukas.gif antras -atsidarymas 2 cm guliu visa paruosta vandenu nuleidimui ir gyd klausia gal nori namo nes dar turi tokia galimybe lotuliukas.gif as pagalvoju g.gif ai galvoju kad tiekto ir tik silta gera ir toks kvailas juokas uzejo doh.gif lotuliukas.gif trecias kai jau po epidiuro guliu toliau lovoje ir gyd uzeina ir klausia kaip jautiesi ir spekit as vel zvengiu doh.gif lotuliukas.gif nes uzteko man 1 val po vandenu nuleidimo suzinot kas yr skausmas tai po epidiuro vel gyvenimas ruzavas buvo ir vel is visko lotuliukas.gif ir paskutinis taigi nuo pradzios kai as atvaziavau jau 9 val praejo ir po vandenu nuleidimo ir po epidiuro pas mane vis dar du cm jau beveik rytas mes su vyru kaip ir beveik pamiegoje lotuliukas.gif gyd ieina ir man tokia mintis "viskas mergyt ner ka su tavim cia zaist vaziuojam i operacine" ir ka gyd patikrina ir sako 10 blink.gif ir pati negali patiket doh.gif o as ne ne ne tik tyliai vaziuojam i operracine doh.gif o ji tai ka gimdom doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SNIPE @ 2009 06 12, 01:15)
padare klizma ir ka sedziu wc ir zvengiu nes taip sikus dar nebuvau gyvenime nu galvoju jau viskas tik stot ir vel ispradziu ir ka toliau tyliai zvengiu nes paciai ziauriai juokinga o kai sesute pradejo klausinet ar viskas gerai galvojau kad perilgai sedziu bet as stot ir vel tas pats  doh.gif galvojau sakes nesibaigs niekada  lotuliukas.gif  antras -atsidarymas 2 cm guliu visa paruosta vandenu nuleidimui ir gyd klausia gal nori namo nes dar turi tokia galimybe  lotuliukas.gif as pagalvoju  g.gif ai galvoju kad tiekto ir tik silta gera ir toks kvailas juokas uzejo  doh.gif  lotuliukas.gif trecias kai jau po epidiuro guliu toliau lovoje ir gyd uzeina ir klausia kaip jautiesi ir spekit as vel zvengiu  doh.gif  lotuliukas.gif nes uzteko man 1 val po vandenu nuleidimo suzinot kas yr skausmas tai po epidiuro vel gyvenimas ruzavas buvo ir vel is visko  lotuliukas.gif ir paskutinis taigi nuo pradzios kai as atvaziavau jau 9 val praejo  ir po vandenu nuleidimo ir po epidiuro pas mane vis dar du cm jau beveik rytas mes su vyru kaip ir beveik pamiegoje  lotuliukas.gif gyd ieina ir man tokia mintis "viskas mergyt ner ka su tavim cia zaist vaziuojam i operacine" ir ka gyd patikrina ir sako 10  blink.gif ir pati negali patiket  doh.gif o as ne ne ne tik tyliai vaziuojam i operracine  doh.gif o ji tai ka gimdom doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SNIPE @ 2009 06 12, 01:15)
......o pas mane gimdymas buvo sunkus ir komplikuotas bet vistiek 4 dalykai kurie man ir dabar kelia juoka - padare klizma ir ka sedziu wc ir zvengiu nes taip sikus dar nebuvau gyvenime ...........

niu jo thumbup.gif

as tai kaip vyras sake, knarkiau, kai narkoze gavau
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2009 05 28, 11:53)
pirmą gimdymą tai net prisimint baisu, o va antras buvo greitas ir lengvas...tai dabar juokas ima, kai prisimenu, kad jau prieš pat stūmimą daktaras padavė man vamzdelį su deguonim, sako: laikykit ir kvėpuokit smile.gif o man kadangi reikėjo laisvų rankų į lovą įsitvert, aš tą vamzdelį įsikišau į nosį  doh.gif nu filmuose taip mačius buvau biggrin.gif daktaras, sako: nereikia, jo į nosį kišt blink.gif pakvietė MB, kad tas palaikytų tą vamzdelį, o MB ne kiek  man, bet sau laiko ir kvėpuoja lotuliukas.gif taip ir neteko man to deguonies normaliai pauostyt smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi, negaliu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2009 04 16, 21:24)
Nu tesiant tema apie sunaus laukima, tai zinau, kad vienu draugu seimai buvo.
Pazadejo sunu. Pagimde mergaite, vyras laiko kudikeli ant ranku visas toks nesuprates ir klausia gydytojo:
-O kur atributai? g.gif
O gydytojas toks, su jumoru:
-Tai mergaitems jie veliau atsiranda doh.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
superines istorijos lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
as kiek pamenu tai juokingai atrode kai atvarem patikrinimui ar jau cia jau tikrieji saremiai kuriuos skaiciavom nuo 23 iki 4 ryto doh.gif ir dar isleido namo tai sesele isleidizant parode kada jau vaziuot i ligonine tai paeme vyra uz gerkles ir sako kai jau noresi ji prismaugt greit vaziuokit i gimdykla lotuliukas.gif bet aisku mes iki tiek nedasilaukem vaziavom atgal po keliu valandu... ir dar visa diena praleidom ligoninej vaiksciodami pirmyn atgal po ligonine ir aisku tarp saremiu skaldidami juokelius.. tai ir sese vakare atvarius sako:o tu cia tikrai gimdai? blink.gif mat per linksma atrodziau...o kai jau nuvede i gimdykla nakti tai gerai kad ne lt tegimdziau tai visas seseles issiunciau toolliii tttooolllliiii blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 06 17, 21:17)
tai sesele isleidizant parode kada jau vaziuot i ligonine tai paeme vyra uz gerkles ir sako kai jau noresi ji prismaugt greit vaziuokit i gimdykla 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 06 17, 23:17)
tai gerai kad ne lt tegimdziau tai visas seseles issiunciau toolliii tttooolllliiii blush2.gif  rolleyes.gif

o kokia kalba siuntei? ax.gif jei rus,tai galėjo ir suprast smile.gif
Atsakyti