nu fantastiska tema
oi negaliu kai kurios situacijos iki asaru linksmos
gerai kad gimdymas toli o tai jau pradejus skaityt pirmos temos psl buciau pagimdzius
Papildyta:o pas mane gimdymas buvo sunkus ir komplikuotas bet vistiek 4 dalykai kurie man ir dabar kelia juoka -
padare klizma ir ka sedziu wc ir zvengiu nes taip sikus dar nebuvau gyvenime nu galvoju jau viskas tik stot ir vel ispradziu ir ka toliau tyliai zvengiu nes paciai ziauriai juokinga o kai sesute pradejo klausinet ar viskas gerai galvojau kad perilgai sedziu bet as stot ir vel tas pats
galvojau sakes nesibaigs niekada
antras -atsidarymas 2 cm guliu visa paruosta vandenu nuleidimui ir gyd klausia gal nori namo nes dar turi tokia galimybe
as pagalvoju
ai galvoju kad tiekto ir tik silta gera ir toks kvailas juokas uzejo
trecias kai jau po epidiuro guliu toliau lovoje ir gyd uzeina ir klausia kaip jautiesi ir spekit as vel zvengiu
nes uzteko man 1 val po vandenu nuleidimo suzinot kas yr skausmas tai po epidiuro vel gyvenimas ruzavas buvo ir vel is visko
ir paskutinis taigi nuo pradzios kai as atvaziavau jau 9 val praejo ir po vandenu nuleidimo ir po epidiuro pas mane vis dar du cm jau beveik rytas mes su vyru kaip ir beveik pamiegoje
gyd ieina ir man tokia mintis "viskas mergyt ner ka su tavim cia zaist vaziuojam i operacine" ir ka gyd patikrina ir sako 10
ir pati negali patiket
o as ne ne ne tik tyliai vaziuojam i operracine
o ji tai ka gimdom
KAUNO MYTAS - SANTAKA - 11 VAL - RUGSEJO 11 - snipe/dollilyte/skaidrute/katute/kiskis/siges/katulka/rasamsam/idejafix/zvirblis/meredita/adrijana/fishi/celeste/