mano gimdymas buvo lengvas ir kaip armijoj: stumk - stumu, negalima - kenciu..... vyras net po visko paklause - o kada buna baisu? taciau jau palatoj, sulaukiu vakarienes - pieniska sriuba. Vyras pavakary su draugu uzsuko - tai tas draugas sanitarei sako, kad jis (sunus mano) sito dar nevalgo. o ji (matyt ruse) nesupratus i mane TAIP paziurejo,- pas mus tokia vakariene, visos valgo. nu isluzom is juoko
nu saunuoles mamytes... man liko jau visai nedauk iki pirmo gimdymo tai ziauriai bijoja bet paskaicius cia jusu istorijas ne tik nustojau bijot bet ir uzsimaniau ko greiciau i gimdykla..
SAUNUOLES
SAUNUOLES
pirmą gimdymą tai net prisimint baisu, o va antras buvo greitas ir lengvas...tai dabar juokas ima, kai prisimenu, kad jau prieš pat stūmimą daktaras padavė man vamzdelį su deguonim, sako: laikykit ir kvėpuokit o man kadangi reikėjo laisvų rankų į lovą įsitvert, aš tą vamzdelį įsikišau į nosį nu filmuose taip mačius buvau daktaras, sako: nereikia, jo į nosį kišt pakvietė MB, kad tas palaikytų tą vamzdelį, o MB ne kiek man, bet sau laiko ir kvėpuoja taip ir neteko man to deguonies normaliai pauostyt
QUOTE(calykusu @ 2009 05 28, 11:53)
pirmą gimdymą tai net prisimint baisu, o va antras buvo greitas ir lengvas...tai dabar juokas ima, kai prisimenu, kad jau prieš pat stūmimą daktaras padavė man vamzdelį su deguonim, sako: laikykit ir kvėpuokit o man kadangi reikėjo laisvų rankų į lovą įsitvert, aš tą vamzdelį įsikišau į nosį nu filmuose taip mačius buvau daktaras, sako: nereikia, jo į nosį kišt pakvietė MB, kad tas palaikytų tą vamzdelį, o MB ne kiek man, bet sau laiko ir kvėpuoja taip ir neteko man to deguonies normaliai pauostyt
Nu komedija.. oi tie vyrai..
QUOTE(alvyde @ 2009 04 04, 13:46)
sako:"stoviu,stoviu,nieko nejauciu..lenkuosi ranksluostuka pasiimt,o tik pliurpt ant sienos..SIAUBAS!!puolu siena valyt!!tik pliurpt ant kitos!!o dar sesutes beldziasi ar viskas gerai.."istempe ja is tos dusines
, o Dievuli jauciu buciau toje dusineje, uzsibarikadavus ir visas sienas bevalinedama, pagimdzius
QUOTE(calykusu @ 2009 05 28, 11:53)
QUOTE(alvyde @ 2009 04 04, 14:46)
nu jus mamikes duodat
Seniau gimdyvem klizmutes darydavo pries gimdyma..mama ,kai broli gimde(tai buvo pries 21 metus), irgi viena tokia gavo..sako buvo jau kaklelis atsidares per 6cm,leido jai po dusu pastoveti,atseit greiciau atsidarines.. sako:"stoviu,stoviu,nieko nejauciu..lenkuosi ranksluostuka pasiimt,o tik pliurpt ant sienos..SIAUBAS!!puolu siena valyt!!tik pliurpt ant kitos!!o dar sesutes beldziasi ar viskas gerai.."istempe ja is tos dusines
Dave ji man patarima :"pries gimdyma klizmutes nesidaryti,geriau naturaliai apsidaryti"
Seniau gimdyvem klizmutes darydavo pries gimdyma..mama ,kai broli gimde(tai buvo pries 21 metus), irgi viena tokia gavo..sako buvo jau kaklelis atsidares per 6cm,leido jai po dusu pastoveti,atseit greiciau atsidarines.. sako:"stoviu,stoviu,nieko nejauciu..lenkuosi ranksluostuka pasiimt,o tik pliurpt ant sienos..SIAUBAS!!puolu siena valyt!!tik pliurpt ant kitos!!o dar sesutes beldziasi ar viskas gerai.."istempe ja is tos dusines
Dave ji man patarima :"pries gimdyma klizmutes nesidaryti,geriau naturaliai apsidaryti"
Si istorija prajuokino labiausiai, negaliu, dar dabar juokas ima
Nuostabi tema, jau kiek juokingu istoriju prisiskaiciau. Geros nuotaikos ilgam pasikroviau.
Visą pusdienį truko perskaityti temą nuo pirmo iki paskutinio puslapio
Šaunuolės mamytės, kurios sugeba iš gimdymų prisiminti ir gražių, juokingų dalykų
Šaunuolės mamytės, kurios sugeba iš gimdymų prisiminti ir gražių, juokingų dalykų
po klizmos i WC reik eit , ne i dusa
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 05 31, 19:16)
Kitaip ir būti negali. Pamatysi.
Oi kaip laukiu laukiu pasiskaicius