Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

mano gimdymas buvo lengvas ir kaip armijoj: stumk - stumu, negalima - kenciu..... vyras net po visko paklause - o kada buna baisu? blink.gif taciau jau palatoj, sulaukiu vakarienes - pieniska sriuba. biggrin.gif Vyras pavakary su draugu uzsuko - tai tas draugas sanitarei sako, kad jis (sunus mano) sito dar nevalgo. g.gif o ji (matyt ruse) nesupratus i mane TAIP paziurejo,- pas mus tokia vakariene, visos valgo. nu isluzom is juoko doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu saunuoles mamytes... thumbup.gif man liko jau visai nedauk iki pirmo gimdymo tai ziauriai bijoja bet paskaicius cia jusu istorijas ne tik nustojau bijot bet ir uzsimaniau ko greiciau i gimdykla.. lotuliukas.gif
SAUNUOLES
Atsakyti
pirmą gimdymą tai net prisimint baisu, o va antras buvo greitas ir lengvas...tai dabar juokas ima, kai prisimenu, kad jau prieš pat stūmimą daktaras padavė man vamzdelį su deguonim, sako: laikykit ir kvėpuokit smile.gif o man kadangi reikėjo laisvų rankų į lovą įsitvert, aš tą vamzdelį įsikišau į nosį doh.gif nu filmuose taip mačius buvau biggrin.gif daktaras, sako: nereikia, jo į nosį kišt blink.gif pakvietė MB, kad tas palaikytų tą vamzdelį, o MB ne kiek man, bet sau laiko ir kvėpuoja lotuliukas.gif taip ir neteko man to deguonies normaliai pauostyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2009 05 28, 11:53)
pirmą gimdymą tai net prisimint baisu, o va antras buvo greitas ir lengvas...tai dabar juokas ima, kai prisimenu, kad jau prieš pat stūmimą daktaras padavė man vamzdelį su deguonim, sako: laikykit ir kvėpuokit smile.gif o man kadangi reikėjo laisvų rankų į lovą įsitvert, aš tą vamzdelį įsikišau į nosį  doh.gif nu filmuose taip mačius buvau biggrin.gif daktaras, sako: nereikia, jo į nosį kišt blink.gif pakvietė MB, kad tas palaikytų tą vamzdelį, o MB ne kiek  man, bet sau laiko ir kvėpuoja lotuliukas.gif taip ir neteko man to deguonies normaliai pauostyt smile.gif

Nu komedija.. oi tie vyrai.. doh.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alvyde @ 2009 04 04, 13:46)
sako:"stoviu,stoviu,nieko nejauciu..lenkuosi ranksluostuka pasiimt,o tik pliurpt ant sienos..SIAUBAS!!puolu siena valyt!!tik pliurpt ant kitos!!o dar sesutes beldziasi ar viskas gerai.."istempe ja is tos dusines doh.gif

lotuliukas.gif , o Dievuli doh.gif jauciu buciau toje dusineje, uzsibarikadavus ir visas sienas bevalinedama, pagimdzius
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2009 05 28, 11:53)
pirmą gimdymą tai net prisimint baisu, o va antras buvo greitas ir lengvas...tai dabar juokas ima, kai prisimenu, kad jau prieš pat stūmimą daktaras padavė man vamzdelį su deguonim, sako: laikykit ir kvėpuokit smile.gif o man kadangi reikėjo laisvų rankų į lovą įsitvert, aš tą vamzdelį įsikišau į nosį  doh.gif nu filmuose taip mačius buvau biggrin.gif daktaras, sako: nereikia, jo į nosį kišt blink.gif pakvietė MB, kad tas palaikytų tą vamzdelį, o MB ne kiek  man, bet sau laiko ir kvėpuoja lotuliukas.gif taip ir neteko man to deguonies normaliai pauostyt smile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alvyde @ 2009 04 04, 14:46)
nu jus mamikes duodat lotuliukas.gif
Seniau gimdyvem klizmutes darydavo pries gimdyma..mama ,kai broli gimde(tai buvo pries 21 metus), irgi viena tokia gavo..sako buvo jau kaklelis atsidares per 6cm,leido jai po dusu pastoveti,atseit greiciau atsidarines.. sako:"stoviu,stoviu,nieko nejauciu..lenkuosi ranksluostuka pasiimt,o tik pliurpt ant sienos..SIAUBAS!!puolu siena valyt!!tik pliurpt ant kitos!!o dar sesutes beldziasi ar viskas gerai.."istempe ja is tos dusines doh.gif
Dave ji man patarima :"pries gimdyma klizmutes nesidaryti,geriau naturaliai apsidaryti" lotuliukas.gif

first.gif Si istorija prajuokino labiausiai, negaliu, dar dabar juokas ima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doctor.gif
Atsakyti
Nuostabi tema, jau kiek juokingu istoriju prisiskaiciau. lotuliukas.gif Geros nuotaikos ilgam pasikroviau. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visą pusdienį truko perskaityti temą nuo pirmo iki paskutinio puslapio doh.gif
Šaunuolės mamytės, kurios sugeba iš gimdymų prisiminti ir gražių, juokingų dalykų thumbup.gif
Atsakyti
po klizmos i WC reik eit , ne i dusa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 05 31, 19:16)
Šaunuolės mamytės, kurios sugeba iš gimdymų prisiminti ir gražių, juokingų dalykų  thumbup.gif

Kitaip ir būti negali. Pamatysi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi kaip laukiu laukiu pasiskaicius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti