Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(Angeliocikas @ 2009 05 17, 14:48)
visos nestukems patartina pirma cia pasiskaityti thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tikrai pralinksminancios istorijos thumbup.gif gal ir as po kokio menesiuko papildysiu juokingu nutikimu tema cool.gif
Atsakyti
Kai pasiskaitineji tokias istorijas, tai tikrai smagiau pasidaro lotuliukas.gif ir gera nuotaika garantuota visai dienai biggrin.gif . Maniske istorija galbut ir nera tokia juokinga, bet man kelia sypsena, kai prisimenu biggrin.gif bet visvien pasipasakosiu ir as biggrin.gif Prasidejus stangom man buvo sunku stumti leliuka lauk ir as sugalvojau, kad man bus lengviau, jeigu isikasiu i naktinius marskinius. ir zinokit man laabai padejo, susikaupe daugiau jegu mirksiukas.gif . Artejant kitam saremiui pries man imant stangintis mano vyras man i dantis ikiso siaudeli, kad nekasciau naktiniu, betr as isspjoviau, nes man pasirode per plonas ir vel isikandau chalata lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Po gimdymo maniskis prasitare, kad mane, jog issilauzysiu visus savo dantis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 05 26, 12:49)
Kai pasiskaitineji tokias istorijas, tai tikrai smagiau pasidaro lotuliukas.gif  ir gera nuotaika garantuota visai dienai biggrin.gif . Maniske istorija galbut ir nera tokia juokinga,  bet man kelia sypsena, kai prisimenu  biggrin.gif bet visvien pasipasakosiu ir as biggrin.gif  Prasidejus stangom man buvo sunku stumti leliuka lauk ir as sugalvojau, kad man bus lengviau, jeigu isikasiu i naktinius marskinius. ir zinokit man laabai padejo, susikaupe daugiau jegu mirksiukas.gif . Artejant kitam saremiui pries man imant stangintis mano vyras man i dantis ikiso siaudeli, kad nekasciau naktiniu, betr as isspjoviau, nes man pasirode  per plonas ir vel isikandau chalata lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Po gimdymo maniskis prasitare, kad mane, jog issilauzysiu visus savo dantis doh.gif

o naktiniai be skyluciu liko blush2.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 05 26, 12:49)
Kai pasiskaitineji tokias istorijas, tai tikrai smagiau pasidaro lotuliukas.gif  ir gera nuotaika garantuota visai dienai biggrin.gif . Maniske istorija galbut ir nera tokia juokinga,  bet man kelia sypsena, kai prisimenu  biggrin.gif bet visvien pasipasakosiu ir as biggrin.gif  Prasidejus stangom man buvo sunku stumti leliuka lauk ir as sugalvojau, kad man bus lengviau, jeigu isikasiu i naktinius marskinius. ir zinokit man laabai padejo, susikaupe daugiau jegu mirksiukas.gif . Artejant kitam saremiui pries man imant stangintis mano vyras man i dantis ikiso siaudeli, kad nekasciau naktiniu, betr as isspjoviau, nes man pasirode  per plonas ir vel isikandau chalata lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Po gimdymo maniskis prasitare, kad mane, jog issilauzysiu visus savo dantis doh.gif

drinks_cheers.gif aš tai net tiksliai prisiminiau kur mano vyresnėlės kramtukas padėtas yra, nes nu taaaip norėjau įsikąsti ką nors doh.gif
Atsakyti
Na man gimdyt šį kart irgi truputį juokinga buvo. Jau galas 7-8 cm, epidūras beveik nebeveikia, bet kojos aptirpę, pati nelabai pakeliu. Guliu ant šono, nes kitaip kvėpuot negaliu. Tai kai užeina sąrėmis aiškinu vyrui pakelk mano koją, sulenk (mažiau skauda). Paskui suk koją (dar mažiau skauda). Nu ir malėm taip visus sąrėmius. Užeina sąrėmis ir vėl aš dainuoju "Ožys malė, ožys malė" ir žvengam abudu lotuliukas.gif Ir taip juokas pro ašaras. Akušerė atėjo, pažiūrėjo ir vėl dingo tongue.gif .
Praktiškai tik toks nusiskausminimas buvo likęs, nes lašelinėm apraizgyta buvau net pasimasažuot pilvo negalėjau, tonus pastoviai matavo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2009 05 26, 17:24)
........Užeina sąrėmis ir vėl aš dainuoju "Ožys malė, ožys malė" ir žvengam abudu  lotuliukas.gif  ..........

niu ziuriu dainavimas lb populiarus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2009 05 26, 21:44)
niu ziuriu dainavimas lb populiarus  tongue.gif

važiuojant gimdyt reiks pasimokyt dainuškų visokių lotuliukas.gif
Atsakyti
oi dar prisiminiau. Antro gimdymo metu išleidau vyrą pavalgyt, nes dar nusimato netrumpa naktelė. galvoju ką man veikt. kažkur pasiskaičiau, kad reikia šokti salsa, atseit mažiau skauda ir vaikas geriau ir greičiau įsistato. nu tai per visą gimdyklą šokau salsą su įsivaizduojamu draugu. Grįžo vyras, žiūri, o aš "Ko žiūri, salsa padeda, tylėk ir nežvenk" Nežinau ar salsa padėjo, bet po 3 val nuo atvažiavimo jau turėjau pipirą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziazirzilia @ 2009 05 27, 08:31)
važiuojant gimdyt reiks pasimokyt dainuškų visokių  lotuliukas.gif

niu daina ismokt tai galima, niu bet is kur gauti gera klausa blush2.gif nes as jei uztraukciau - tai itariu visas personalas issibegiotu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Lishka @ 2009 05 27, 09:01)
oi dar prisiminiau. Antro gimdymo metu išleidau vyrą pavalgyt, nes dar nusimato netrumpa naktelė. galvoju ką man veikt. kažkur pasiskaičiau, kad reikia šokti salsa, atseit mažiau skauda ir vaikas geriau ir greičiau įsistato. nu tai per visą gimdyklą šokau salsą su įsivaizduojamu draugu. Grįžo vyras, žiūri, o aš "Ko žiūri, salsa padeda, tylėk ir nežvenk" Nežinau ar salsa padėjo, bet po 3 val nuo atvažiavimo jau turėjau pipirą  thumbup.gif

o va sita bus galima ismeginti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2009 05 26, 18:24)
Na man gimdyt šį kart irgi truputį juokinga buvo. Jau galas 7-8 cm, epidūras beveik nebeveikia, bet kojos aptirpę, pati nelabai pakeliu. Guliu ant šono, nes kitaip kvėpuot negaliu. Tai kai užeina sąrėmis aiškinu vyrui pakelk mano koją, sulenk (mažiau skauda). Paskui suk koją (dar mažiau skauda). Nu ir malėm taip visus sąrėmius. Užeina sąrėmis ir vėl aš dainuoju "Ožys malė, ožys malė" ir žvengam abudu  lotuliukas.gif  Ir taip juokas pro ašaras. Akušerė atėjo, pažiūrėjo ir vėl dingo  tongue.gif .
Praktiškai tik toks nusiskausminimas buvo likęs, nes lašelinėm apraizgyta buvau net pasimasažuot pilvo negalėjau, tonus pastoviai matavo.  doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Čia ne visai gimdymo istorija, bet vistiek linksma smile.gif Mano pusbrolis labai norėjo dalyvauti gimdyme, bet gimdymas pasitaikė su komplikacijomis, tad jam gydytojas paliepė atsisėsti ir palaukti už durų. Sėdėjo vargšelis nusiminęs, kad nedalyvauja gimdyme ir staiga prieš akis atsiveria gimdymo kambario durys, o ten ant gimdymo stalo išskėtota, jau pradėjusi gimdyti moteris! Durys kažkodėl buvo atidarytos iki pat gimdymo pabaigos, taigi pusbrolis visa laiką sėdėjo ir stebėjo gimdymą, o paskui visiems gyrėsi, kad gimdyme dalyvavo biggrin.gif
Atsakyti
tikiuosi turesiu ir as ka nors juokingo papasakot po gimdymo.. rolleyes.gif
Atsakyti