Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(Vinnie_pooh @ 2009 04 30, 12:56)
Oj as kai prisimenu ka prikreciau gimdykloje.... dabar juokas ima, o tuo metu akusere ka pagalvojo iejusi net nezinau  doh.gif
Jau esant labai labai stipriems saremiams sumasciau, kad reiktu atsiklaupti ir pakinkuoti, kaip arkliukas palinguot norejau  biggrin.gif Rankoje buvo pajungta laseline, nes buvo paruosti del visa ko skatinamieji, kuriu neprireike. Taigi as vaikstau keturiomis aplink gimdymo lova, salia laseline, nuo jos nesitraukiu... ir sumasciau, kad reikia parasyti sms, jog man jau misios, sunku ir pan, zodziu, kad tuoj pagimdysiu.... Pamirsusi laseline, ropoju i kita gimdyklos gala prie savo chalato (veiksmas vyksta keturiomis)..... pasiemiau telefona, parasiau visismes kam tik imanoma sms, paklupojau dar salia ir gryztant atgal keturiomis pati persigandau- kruvina nuosliauza nuo lovos per visa palata  blink.gif  Taigi as ziopla ropodama istraukiau laseline is kateterio ir kraujas liejosi is venos, o man is skausmo viskas iki lemputes jau buvo, tai ropojau uzmerktomis akimis ir su keliais dariau kruvinas nuosliauzas  doh.gif  lotuliukas.gif  Zodziu, mano palata buvo kaip is siaubo filmu, naktiniai, kojos, rankos buvo kruvinos. Idomiausia, kad rasydama sms- as nemaciau kruvinu ranku  blink.gif  Ot kiek imanoma atsijungti per gimdyma  lotuliukas.gif

Oi negaliu lotuliukas.gif na ir prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2009 04 22, 10:10)
Prisiminiau ir as:gulejau kazkada AK (buvo tokiu bedeliu,kad reikejo narkozes),pabundu jau palatoje ir niekaip negaliu i si pasauli sugrizt,kazkokie ufonautai aplik mane sukasi unsure.gif ,pro ruka pradedu matyt pazistama veida,bet regiu tokia dviguba galva su dviem antenomis blink.gif,bandau kazka lementi,bet vel kazkur nugrimzdu...po to vyras pasakojo:sedziu as prie lovos,laukiu kol atsigausi,o tu pramerki akis ir sauki -cia ne tu!kas tu?cia ne tu! doh.gif sako viskas butu dar nieko,ale susisuko visos palatoje buvusios bobos ir nezinia ka pagalvojo unsure.gif ar cia diedas ne tas atejo ar kas cia yr g.gif o, man tai kas as nieko nepamenu lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
visos nestukems patartina pirma cia pasiskaityti thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as dukra kaip gimdziau tai po 10 val saremiu stogas taip pavaziavo , kad apsikabinus laseline ejau ratu ir dainavau 2 gaidelius. lotuliukas.gif Tai negana to man atrode kad pakelus naktinius maziau skauda , tai ejau ir kilnojau naktinius i virsu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra33 @ 2009 05 17, 21:53)
O as dukra kaip gimdziau tai po 10 val saremiu stogas taip pavaziavo , kad apsikabinus laseline ejau ratu ir dainavau 2 gaidelius. lotuliukas.gif Tai negana to man atrode kad pakelus naktinius maziau skauda , tai ejau ir kilnojau naktinius i virsu. lotuliukas.gif

balsu zviegiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Itariu, vaizdelis buvo thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra33 @ 2009 05 17, 22:53)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net apsiverkiau is juoko thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuolės mamytės! drinks_cheers.gif Išties, turinčioms gimdymo baimę vertėtų čia paskaitinėt! Ačiū visoms, kad nepatingėjote nuotaiką praskaidrint!!! 4u.gif
Atsakyti
na as pati negimdziusi, bet mano pzystama pasakojo tokia istorija, kuria vos prisimenu ir zvengiu issijuosusi lotuliukas.gif begimdant jai sove i galva, kad dainavimas mazina skausma, tik beda ta, kad ji niekaip negalejo prisiminti jokios dainos blink.gif na tuomet uztrauke ji... Lietuvos himna blink.gif ir pasipyle... Lietuve, tevyne musu lotuliukas.gif lotuliukas.gif notworthy.gif zodziu, moteriske gieda tevynes garbei, daktarai jau nebegali nuslepti sypsenu, o uz gimdyklos duru nuskamba isterinis praeinanciu juokas lotuliukas.gif vyras raudonas kaip burokas nezino, kur akiu deti swoon.gif po gimdymo keli daktarai juokavo, kad moteriskei reikia valstybine premija skirti ir medali blink.gif tevynes garbei sunu padovanojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2009 05 23, 12:30)
na as pati negimdziusi, bet mano pzystama pasakojo tokia istorija, kuria vos prisimenu ir zvengiu issijuosusi  lotuliukas.gif  begimdant jai sove i galva, kad dainavimas mazina skausma, tik beda ta, kad ji niekaip negalejo prisiminti jokios dainos  blink.gif  na tuomet uztrauke ji... Lietuvos himna  blink.gif  ir pasipyle... Lietuve, tevyne musu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  notworthy.gif zodziu, moteriske gieda tevynes garbei, daktarai jau nebegali nuslepti sypsenu, o uz gimdyklos duru nuskamba isterinis praeinanciu juokas  lotuliukas.gif vyras raudonas kaip burokas nezino, kur akiu deti  swoon.gif po gimdymo keli daktarai juokavo, kad moteriskei reikia valstybine premija skirti ir medali  blink.gif  tevynes garbei sunu padovanojo  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu tikrai medali reikejo skirt thumbup.gif
Atsakyti
na as pati negimdziusi, bet mano pzystama pasakojo tokia istorija, kuria vos prisimenu ir zvengiu issijuosusi  lotuliukas.gif  begimdant jai sove i galva, kad dainavimas mazina skausma, tik beda ta, kad ji niekaip negalejo prisiminti jokios dainos  blink.gif  na tuomet uztrauke ji... Lietuvos himna  blink.gif  ir pasipyle... Lietuve, tevyne musu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  notworthy.gif zodziu, moteriske gieda tevynes garbei, daktarai jau nebegali nuslepti sypsenu, o uz gimdyklos duru nuskamba isterinis praeinanciu juokas  lotuliukas.gif vyras raudonas kaip burokas nezino, kur akiu deti  swoon.gif po gimdymo keli daktarai juokavo, kad moteriskei reikia valstybine premija skirti ir medali  blink.gif  tevynes garbei sunu padovanojo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

reix ir man isbandyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, prisijuokiau lotuliukas.gif Negaliu:) Nors dabar paciai tuoj tuoj gimdyt antra karta, tai vel baimes pilnos kelnes, bet ir linksma tuo paciu, toks isterinis juokas ima. Man juokingiausia istorija buvo gimdykloje (tiksliau, tada visai neatrode juokinga, be po to smile.gif ): as jau stumiu, puskuoju, dirbu, atsimenu, kad ne man gydytoja komanduoja ka daryti, bet as visiems rekiu: viens, du trys, stumiam:) Ir tokia savim patenkinta kad gerai gaunasi viskas... O paskui jauciu daktare su akusere kazko prie [I]tos vietos rankas kisa, as kad desiu rekt -- pasitraukit, neliskit, as pati!!!:)O jos ten kazka mandagiai man aiskina, kad mol, pati, pati, mes cia tik padedam, o as galvoju, reikia cia man tos jusu pagalbos, tik trukdot, ir pan. Nors taip atrodo, buvau pilnos samones ir sviesia galva, o gi va blush2.gif
Atsakyti