Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(Višniukė @ 2009 04 14, 08:52)
tai kad man daktaras jau tris kart ranka prie sirdies prisidejes tikino, kad bus mergike  bigsmile.gif , niu bet mes dabar su vyru irgi pradejom galvot, o jei visgi jis klysta  hihihi.gif

Reiskia taip ir bus, nes iprastai daktareliai labai pazadais ar patikinimais ,,nesimeto". Bet... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 04 14, 11:08)
Reiskia taip ir bus, nes iprastai daktareliai labai pazadais ar patikinimais ,,nesimeto". Bet... mirksiukas.gif

taigi - bet ... lotuliukas.gif
Atsakyti
superine tema lotuliukas.gif
as kai mazaja gimdziau plysau, siuva mane akusere, o man labai skauda, tai as klausiu ar dar daug liko, o ji atsako, kad nea dar pora siuliu ir neliks skylutes doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei vyras nepyks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(happymama @ 2009 04 14, 18:16)
as kai mazaja gimdziau plysau, siuva mane akusere, o man labai skauda, tai as klausiu ar dar daug liko, o ji atsako, kad nea dar pora siuliu ir neliks skylutes doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jei vyras nepyks lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(happymama @ 2009 04 14, 18:16)
as kai mazaja gimdziau plysau, siuva mane akusere, o man labai skauda, tai as klausiu ar dar daug liko, o ji atsako, kad nea dar pora siuliu ir neliks skylutes doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jei vyras nepyks lotuliukas.gif

Manau, kad reikejo vyro atsiklausti lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi nebuvau gimdžius iki savo pirmos mergičkos, buvau ra,mi kaip belgas, nes nežinojau ko laukti, tiketis, koks skausmas ir pan.
Taigi toks buvo juokingas prisiminas pries gimdyma, kai nuo ryto pradejau jausti maudima pilvuke (buvo terminas pasibaiges pries 3 d), is pradziu nelabia supratau kad tai saremiai, ne sgirdejau, kad jie buna ziaaauriai skausmingi, o man visia neskaudejo. Bet nutarem su vyru nuvaziuoti po jo darbo i ligonine pasiziureti.
Nulekiam, patikrina, kaklelis 2 cm, bet drasiai galime vaziutoi namo laukti toliau, nes gimdysiu tik 1-2 d laikotarpyje o ne siandien. g.gif Mano gyd sako: jeigu jau labai skaudes isgerks 2 saukstelius konjako " g.gif
Nulekem su vyru is karto i parde, nusipirkome brendzio, nes konjako mazu buteliuku nebuvo.
Vakare po vakarienes kazko skausmas stipreja ir dazneja. Sakau vyrui: "Duok sauksteli" Dave. Po pusvalandzio sakau "Duok dar, tas nepadejo" lotuliukas.gif
O kad jau prasidejo tikri saremiai ne galvon nedasilo. Taigi vistiek 23 val ismyneme i ligonine ir po nepilnu 4 val. pagimdziau.
Moralas: Brendis gimdymo nesustabdo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2009 04 16, 16:29)
Moralas: Brendis gimdymo nesustabdo   biggrin.gif  doh.gif

Tai sake, kad reikia KONJAKO lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu tesiant tema apie sunaus laukima, tai zinau, kad vienu draugu seimai buvo.
Pazadejo sunu. Pagimde mergaite, vyras laiko kudikeli ant ranku visas toks nesuprates ir klausia gydytojo:
-O kur atributai? g.gif
O gydytojas toks, su jumoru:
-Tai mergaitems jie veliau atsiranda doh.gif

As kai gimdziau, tai nezinojom, kas gims, labai norejau mergaites. Kai gime, sunus pasilenke ir sako:
-Sunelis, ar bus gerai? blink.gif doh.gif
-Nu, -sakau, negi kisi atgal, kad lyti pakeistu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2009 04 16, 16:29)
Moralas: Brendis gimdymo nesustabdo   biggrin.gif  doh.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2009 04 16, 21:24)
Pazadejo sunu. Pagimde mergaite, vyras laiko kudikeli ant ranku visas toks nesuprates ir klausia gydytojo:
-O kur atributai? g.gif

As kai gimdziau, tai nezinojom, kas gims, labai norejau mergaites. Kai gime, sunus pasilenke ir sako:
-Sunelis, ar bus gerai? blink.gif  doh.gif
-Nu, -sakau, negi kisi atgal, kad lyti pakeistu doh.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 04 16, 23:24)
-O kur atributai? g.gif

Sita butu galima i koki anekdotu skyreli rasyti lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir prisijuokiau thumbup.gif
Atsakyti
Niekad negalvojau, kad iš gimdymų galima tiek prisikvatot.... Nu šaunuolės mamytės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jei kada sugalvosiu antrą turėt norėčiau, kad nors truputi būtų kažko panašaus... ax.gif
Atsakyti