prisiskaiciau cia ,galvoju papasakosiu savo istorija ,man pries gimdyma sake vaikas eina sikna ,ir sake berniukas nes judrus ,visa nestuma galvojau berniukas ,nu tai ruose operacijai ,pries gimdyma jis persisuko ,pries gimdyma padare klizma ,ir neatsiklause nors jau para nebuvau ir valgius
ir liepe gimdyt ,o as isikalus kad noriu gimdyt 22 diena o jau vakaras 23,30 ,turiu 30 min .(daktare sake iki ryto negimdysiu )sedet,, gulet negaliu ,vaikstau pasistiebus nes jau reik gimdyt, stumia i apacia
vyro nera
salta lauke minus 30
isvede i gimdykla sako sesk ant kedes ,-atsisedau prasidejo saremis nusoku lekiu prie lango ,nervojuos
veiksmas jau gimdykloj ,as ir akusere ,laikau rankoj kisenej chalato 5o litu ir vis galvoju kaip jai paduot
aisku neisdrysau ir nepadaviau ,stoviu toliau prie lango isikibus palange ir per saremius vis stebiuosi ant pirstu galu
akusere klausia vel ko stebies ? sakau nezinau kazkas vercia ,vel sako lipk ant stalo sakau negaliu ,negimdysiu ,
akusere ,.tai ka visa gyvenima nescia busi
sakau nesvarbu ,reiks ir busiu ,bet negimdysiu,
atejo skyriaus vedeja liepe lipt ant stalo ,uzlipau sako stumk ,as ,.sakau nestumsiu ... stumk ,nu ir bestumiant pasikleido kraujas pradejau alpti ,staigiai pastate laselines ,o as klausiu kam ? sako reik ,sttumkkk sauke daktare ,nu pastumiau ,sako ,-matos galva ,as,-klausiu ka reiskia kad matos galva ,sako reiskia dar stumimas ir viskas baiges ,sakau ir tikrai nebeskaudes ,sako patikek paskui jau niekas neskaudes ,nu sutikau stumtelejau dar karta
islindo :23,58h, mergaite .mirksiukas:tai daktare pasake kad turi du stebuklus iki 12 pagimdei ir mergaite ,sakau kai mergaite ,juk sake berniukas , neverkia ,klausiu ,o kodel neverkia ? o sako ne visi vaikai gimsta isterikai
pamaciau virkstele kad matuoja klausiu kiek cm ? sako 1,5 metro
laukiam placentos ,klausiu kiek sveria?
2,4kg atnese vaika ,maitinu ,daktare sako o ka reik sakyt ??
as galvoju o ka cia sakyt ,juk nezinau juk pirma kart gimdau :
sako aciu reik sakyt ,kad tipo padejo
nu padekojau , , sulaukiu vizitacios daug daktaru ,ieina mano daktare kuri vaika mano prieme ,tai visiems daktarams uzveme ,cia ta kur milijona klausimu turi ,ryte jau klausinet nieko nenorejau
neparasiau ,kad pries gimdyvinej nuo salcio ,ir skausmo nugrauziau palanges
ir buvo ant palanges tokie zaisliukai pajudini jie linguoja ,tai visa laika juos ir lingavau
is pries gimdimines palatos buvo langas i kudikiu palata kurie buvo inkubatoriuose ,tai meldziau dieva kad mano greiciau atsirastu