Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(alvyde @ 2009 04 04, 14:46)
nu jus mamikes duodat lotuliukas.gif
Seniau gimdyvem klizmutes darydavo pries gimdyma..mama ,kai broli gimde(tai buvo pries 21 metus), irgi viena tokia gavo..sako buvo jau kaklelis atsidares per 6cm,leido jai po dusu pastoveti,atseit greiciau atsidarines.. sako:"stoviu,stoviu,nieko nejauciu..lenkuosi ranksluostuka pasiimt,o tik pliurpt ant sienos..SIAUBAS!!puolu siena valyt!!tik pliurpt ant kitos!!o dar sesutes beldziasi ar viskas gerai.."istempe ja is tos dusines doh.gif
Dave ji man patarima :"pries gimdyma klizmutes nesidaryti,geriau naturaliai apsidaryti" lotuliukas.gif

Nu blyn, pati vos neapsitr... kai paskaičiau, bet man kai darė klyzmą tai leido wc poto vlandą pasėdėt kad viskas išlėktų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 03 27, 10:27)
Na,mano gimdyme nebuvo ypatingų nuotykių,nors man šiaip visalaiką labai linksma buvo ir vis juokiausi tarp sarėmių per visą gimdymą.
Vienintelis juokas buvo,kad nelemtas tuoletas koridoriuje nepritaikytas su lašeline įvažiuoti ir duris užsidaryti.Tai ir sėdėjau su atlapotom durim.Kažkokia porelė pro šalį ėjo,tai abu akis išpūtę pasižiūrėjo.Aš įsivaizduoju kaip atrodžiau - sexovi naktiniai,per kuriuos iškrenta papuliai,pilvas didžiulis,lašelinė ir sėdi sau gražuolė erotinė fėja be kompleksų user posted image

va uz sita epiteta galeciau medali skirti wink.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
oj, gerulė temukė biggrin.gif bigsmile.gif šaunuolės mamkos thumbup.gif
Atsakyti
Labai faina tema.. aciu visoms autorems.. tikrai nuotaika pasikeliau.. ir dabar galiu sau ramiai eit i lovyte smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
prisiskaiciau cia ,galvoju papasakosiu savo istorija ,man pries gimdyma sake vaikas eina sikna ,ir sake berniukas nes judrus ,visa nestuma galvojau berniukas ,nu tai ruose operacijai ,pries gimdyma jis persisuko ,pries gimdyma padare klizma ,ir neatsiklause nors jau para nebuvau ir valgius ax.gif ir liepe gimdyt ,o as isikalus kad noriu gimdyt 22 diena o jau vakaras 23,30 ,turiu 30 min .(daktare sake iki ryto negimdysiu )sedet,, gulet negaliu ,vaikstau pasistiebus nes jau reik gimdyt, stumia i apacia doh.gif vyro nera doh.gif salta lauke minus 30 doh.gif isvede i gimdykla sako sesk ant kedes ,-atsisedau prasidejo saremis nusoku lekiu prie lango ,nervojuos doh.gif doh.gif veiksmas jau gimdykloj ,as ir akusere ,laikau rankoj kisenej chalato 5o litu ir vis galvoju kaip jai paduot doh.gif aisku neisdrysau ir nepadaviau ,stoviu toliau prie lango isikibus palange ir per saremius vis stebiuosi ant pirstu galu doh.gif akusere klausia vel ko stebies ? sakau nezinau kazkas vercia ,vel sako lipk ant stalo sakau negaliu ,negimdysiu ,
akusere ,.tai ka visa gyvenima nescia busi g.gif
sakau nesvarbu ,reiks ir busiu ,bet negimdysiu,
atejo skyriaus vedeja liepe lipt ant stalo ,uzlipau sako stumk ,as ,.sakau nestumsiu ... stumk ,nu ir bestumiant pasikleido kraujas pradejau alpti ,staigiai pastate laselines ,o as klausiu kam ? sako reik ,sttumkkk sauke daktare ,nu pastumiau ,sako ,-matos galva ,as,-klausiu ka reiskia kad matos galva ,sako reiskia dar stumimas ir viskas baiges ,sakau ir tikrai nebeskaudes ,sako patikek paskui jau niekas neskaudes ,nu sutikau stumtelejau dar karta blush2.gif islindo :23,58h, mergaite .mirksiukas:tai daktare pasake kad turi du stebuklus iki 12 pagimdei ir mergaite ,sakau kai mergaite ,juk sake berniukas , neverkia ,klausiu ,o kodel neverkia ? o sako ne visi vaikai gimsta isterikai doh.gif pamaciau virkstele kad matuoja klausiu kiek cm ? sako 1,5 metro unsure.gif laukiam placentos ,klausiu kiek sveria? doh.gif 2,4kg atnese vaika ,maitinu ,daktare sako o ka reik sakyt ?? g.gif as galvoju o ka cia sakyt ,juk nezinau juk pirma kart gimdau :
sako aciu reik sakyt ,kad tipo padejo doh.gif nu padekojau , , sulaukiu vizitacios daug daktaru ,ieina mano daktare kuri vaika mano prieme ,tai visiems daktarams uzveme ,cia ta kur milijona klausimu turi ,ryte jau klausinet nieko nenorejau doh.gif neparasiau ,kad pries gimdyvinej nuo salcio ,ir skausmo nugrauziau palanges doh.gif ir buvo ant palanges tokie zaisliukai pajudini jie linguoja ,tai visa laika juos ir lingavau doh.gif is pries gimdimines palatos buvo langas i kudikiu palata kurie buvo inkubatoriuose ,tai meldziau dieva kad mano greiciau atsirastu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 11 balandžio 2009 - 23:43
Mano drauge turejo mergike ir su dziaugsmu lauke sunaus (echoskopija taip rode) user posted image . Vyras devintame danguje buvo, kad issipildys jo svajone. Pasirizo net gimdyme dalyvauti. Ir sudalyvavo, zinoma, zmona gimdymo metu gloste, ramino, nuo jos akiu neatitrauke, po to suvyniota atzalele ant ranku palaike, nubuciavo ir isskubejo pas pirmagime dukra, laukusia, kol tetukas atsilaisvins, pas sesutes (neturejo kur kitur jos staiga palikti). Po to dar pas mumis i svecius uzejo (netoliese gyvenom), sampa atidareme uz jo sunu - dzigita rolleyes.gif
Kita diena vel jo sveciuose sulaukeme. Atejo visas papilkejes. Atsisedo, sedi, nekalba. ????
Po to prabilo, viena zodi isspaude: ,,apmaine".
????
Pasirodo, echo pievas rode, ir gime antroji mergike. O jis ne nedasiprotejo paklausti, kas lotuliukas.gif
Vistik jo svajone tureti sunu issipilde po 12 metu, kada vyriausiajai dukrai buvo 17, o mazelei - 12.
Atsakyti
Neblogos istorijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2009 03 27, 10:59)
Dabar laukiuosi trečio, tai prisiminiau, kaip pagimdžius pirmąją dukrą akušerė mane siūna ir ateina daktaras pasižiūrėti kaip sekasi, žvilgt į tarpkojį ir komentaras "bus gražiau nei buvo..." blink.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif nekuklus komentaras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 04 12, 18:52)
????

user posted image
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 04 12, 18:52)
????

ir pasitikek echo lotuliukas.gif nors mumis irgi tikina, kad bus mergike - kad tik nebutu ir mums taip tongue.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2009 04 13, 23:18)
ir pasitikek echo  lotuliukas.gif nors mumis irgi tikina, kad bus mergike - kad tik nebutu ir mums taip  tongue.gif ?

Siaip jau geriau niekam is anksto nenusiteikineti, tegu buna dovana 4u.gif
Buna gi, kad virkstele i prieki ar kitur per echo uzlenda taip, kad atrodo berniukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 04 14, 07:08)
Siaip jau geriau niekam is anksto nenusiteikineti, tegu buna dovana  4u.gif
Buna gi, kad virkstele i prieki ar kitur per echo uzlenda taip, kad atrodo berniukas  lotuliukas.gif

tai kad man daktaras jau tris kart ranka prie sirdies prisidejes tikino, kad bus mergike bigsmile.gif , niu bet mes dabar su vyru irgi pradejom galvot, o jei visgi jis klysta hihihi.gif
Atsakyti