Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(ingridake @ 2008 04 22, 10:31)
Sveikutes mergikes,nu ir as noriu pasidalint vienu epizodu is savo gimdymo,kai gimdziau 3 dukra,nu jau paciam finale,kai jau stumiau lelka lauku tai laaabai laaabai skaudejo,as koja viena judinau taip inirtingai ir pirstus krutinau,o akusere prisiplojus prie tos mano kojos te kazka veike,ir sako man,gal galetum tu pirstu taip smarkiai nejudint,tu kaip tik tuos pirstus ma sukisus tiesiai i p.....e ir judini ma te labai gera vieta,o ma tai dirbt reikai,nu geras galvoju, rupi cia man kur ta mano koja randas,daba kai pagalvoju,tai da biski ir buciau moteriskei malonuma su koja sukelus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif eikit sau,kol perskaiciau vos i kelnes neprivariau:karsta:
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif blush-anim-cl.gif clap_1.gif megalol.gif yahoo.gif hihihi.gif -nu dar tokios juokingos istorijos neteko visoje temoje skaityti- pirma vieta ir medalis first.gif - bėgu į tūliką (dėka tavo akušerės lotuliukas.gif -žiūriu jos moteriškės prie bajerio, kaip reikiant)... lotuliukas.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 23 balandžio 2008 - 00:52
Na mano istorijoj kazko juokingo labai nebuvo, gal tik toks vaizdelis iš kurio kartais pati pasijuokiu.

Toj gimdykloj kur gimdžiau prieš gimdymo stalą palei sieną buvo vonia( jei sugalvotum gimdyt vandeny) ir šalia durys į koridorių. Tai aš jau guliu ant stalo, Laukiam lialiau pasirodymo ir kažkodėl daktas ir akušerė mano kojas įsirėmė sau į pilvus, blink.gif gal kad geriau matytų cool.gif , na o mano šeimyna jėgos stygium nesiskundžia, o akušerė ir gydytojas -smulkučiai. tai pažiūrėjau ašį juos ir galvoju. neduok die smarkiau suskaudės, tai kai eis vienas į vonią, kitas pro duris biggrin.gif Bet kas tada gimdymą priims g.gif . Laimei to nebuvo...
Atsakyti
Nu merginos nuvarysite i kapus su bajeriukais nerealiais. Super....
Atsakyti
lotuliukas.gif taip ir isivaizduoju, kaip vienas lekia i viena puse, kitas i kita lotuliukas.gif
Atsakyti
nu zinai ir nuotykiu buna tai bent pasijuokiau skaniai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Kai gimdziau pirmą kartą, jau gulint ant stalo, man susišvietė, kad jeigu išeičiau namo, tai man nustotų skaudėt(namie ,tai neskaudėjo). Pradėjau lipt nuo stalo ir sakau "einu namo", kai puolė visi mane laikyt, daktarė sako" jau galvytė lenda". Aš sakau " tegu lenda, aš vistiek išeinu". Vyras pakraupęs aplink laksto, o aš pradėjau verkt "Kodėl aš negaliu išeit, man labai reikia" . Daktarė " paliesk jau galvytė išlindus", aš ,kad pradėjau rėkt" nenoriu, aš čia nieko liest, man labai namo reikia" . Bet gaila lotuliukas.gif lotuliukas.gif , teko pagimdyt, niekas namo neišleido. doh.gif . Vyras dar ir dabar vis palazdavoja.
Atsakyti
thumbup.gif nu čia gera tema, aš taip tikrai ankščiau galiu pagimdyti.
Nors gimdžiau du kartus bet nieko juokingo labai ir nenutiko, na nebent per pirma gimdyma akyšerė sako kaip norėsi kaku blush2.gif sakyk. Tai poto jau kaip gymdžiau daktarė sako stumk, o aš rėkiu negaliu nes kaku labai noriu doh.gif , o ji tai daryk, na o aš kaip daryt , negaliu, "apsišyksiu", o ji tai tu šik, šik tongue.gif
Idomu kaip dabar viskas bus ax.gif .
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip ir saremius galima issisaukt lotuliukas.gif nors gimdyt tik uz 13 dienu, bet po tokiu juoko doziu doh.gif
thumbup.gif labiausei patiko su ta koja geroj vietoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj kaip nuotaika pakele jusu istorijos... 4u.gif 4u.gif man tai leido kazkokius narkotikam giminingus vaistus i vena, kaip man nuo ju gera buvo....atsimerkiu, o virs galvos gydytojas palinkes sypsosi, as irgi sypsausi ir klausiu:man tai gera, gal galima butu dar? doh.gif arba sakau noriu saukti, o akusere klausia:o kai namie kakoji sauki?nezinau man buvo taip juokinga kad 13 val atsikankius juokiausi... blush2.gif na ir aisku kada jau turejau savo dziaugsmeli, atsisukau i MB ir kad pradejau saukti:JIS TIKRASSS.....nezinau kas buvo uzplauke doh.gif schmoll.gif lotuliukas.gif kazkaip nesitikejo kad mano pilve gali tilpti kudikis blush2.gif o pabaigai:nesioju akinukus, bet padaviau juos gydytojui, kai paklause kodel, pasakiau:kad nematyciau situ siaubu....juokingiausia, kad akusere juos pasimatavo thumbup.gif lotuliukas.gif nu smagu buvo mirksiukas.gif

kalbant apie vyrus kai ka prisiminiau, bet tik praejus porai men po gimdymo suzinojau doh.gif tuo metu kai jau buvo stumimo laikas, mano seima gavo zinute is mano vyro: stumia doh.gif nu man net geda buvo....arba kai nuleido vandenukus, pasiprasiau pasivaikscioti, tai ir i tulika nuejau o mb drebanciu balsu vis klausia pro duris:ar gerai jauties, gal popieriaus paduoti doh.gif faina, bet ir juokinga doh.gif neleidau savo vyrui liestis, o kai bandydavo graziai paaiskindavau:jei liesi mane galiu pasakyti ko nenoretum isgirsti, arba jau kai rekejo istatyti vaiko galvute pagulde ant sono gydytojas laike koja pakeles mano ir abu salia su MB sako kvepuok kvepuok, taip susinervinau kad net bartis pradejau:gi kvepuoju, asaros net bego nuo nervu...paziureciau kaip jie intensyviai tiek valandu kvepuotu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzlute: 25 balandžio 2008 - 11:23
QUOTE(Kepuča @ 2008 04 18, 20:46)
Po to jau kai pagimdžiau gydytoja studentą atsivedė - nu tokį grynai triušį iš multiko apie Mikę pūkuotuką. Mane siuvo o aš vos laikiausi iš juoko, nes jis tooookiu žvilgsniu žiūrėjo į mano Vietelę, kad taip įspirti į jo akinius norėjosi - ne tas žodis..

QUOTE(ingridake @ 2008 04 22, 09:31)
Sveikutes mergikes,nu ir as noriu pasidalint vienu epizodu is savo gimdymo,kai gimdziau 3 dukra,nu jau paciam finale,kai jau stumiau lelka lauku tai laaabai laaabai skaudejo,as koja viena judinau taip inirtingai ir pirstus krutinau,o akusere prisiplojus prie tos mano kojos te kazka veike,ir sako man,gal galetum tu pirstu taip smarkiai nejudint,tu kaip tik tuos pirstus ma sukisus tiesiai i p.....e ir judini ma te labai gera vieta,o ma tai dirbt reikai,nu geras galvoju, rupi cia man kur ta mano koja randas,daba kai pagalvoju,tai da biski ir buciau moteriskei malonuma su koja sukelus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(ausrakns @ 2008 04 24, 09:19)
Kai gimdziau pirmą kartą, jau gulint ant stalo, man susišvietė, kad jeigu išeičiau namo, tai man nustotų skaudėt(namie ,tai neskaudėjo). Pradėjau lipt nuo stalo ir sakau "einu namo", kai puolė visi mane laikyt, daktarė sako" jau galvytė lenda". Aš sakau " tegu lenda, aš vistiek išeinu". Vyras pakraupęs aplink laksto, o aš pradėjau verkt "Kodėl aš negaliu išeit, man labai reikia" .  Daktarė " paliesk jau galvytė išlindus", aš ,kad pradėjau rėkt" nenoriu, aš čia nieko liest, man labai namo reikia" . Bet gaila lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , teko pagimdyt, niekas namo neišleido. doh.gif . Vyras dar ir dabar vis palazdavoja.

Oi kaip as anksciau tos temos nebuvau uzmacius nebuvau doh.gif

Nu prajuokinot - pradejau balsu zvengt hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Geisvilė @ 2006 04 03, 09:29)
Man begimdant gydytoja vis kartojo :įkvėpk ir stumk, ir kartelį dar pridūrė "kaip kad nertumei", nu tai man bestumiant išsprūdo "tai kad aš net palukt nemoku". Aišku sąrėmį praleidau, liepė patylėt blush2.gif

QUOTE(Erkesta @ 2008 02 04, 19:25)
Aišku po poros valandų juokai išgaravo. Kai jau išstūmiau vaikutį taip palengvėjo kad neįdomu buvo jis pravirko ar nea, pamiršau kad turi ant krūtinės uždėti, o pirmas klausimas Kur mano akiniai???? Mat su akinukais aš. MB juos buvo nuėmęs nes trugdė deguonies kaukei laikytis. Seselė padavė man juos, o aš guliu sau atsileidus, i naktinius akinius valaus, sakau "Oj kokie apsinešę..."  doh.gif  lotuliukas.gif Ot mamka... Matai jai akiniai rūpi  doh.gif

O kai reikėjo virkštelę kirpt, tai daktarė sako: Tetukas ar kirpsit virkštelę? Pažiūrėjo ji į MB ir pati sau atsakė - "Gal kitą kartą"  lotuliukas.gif

Man turbut tuoj saremiai prasides is to juoko hihihi.gif hihihi.gif Nu nerealios istorijos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drusia: 25 balandžio 2008 - 14:12