oj kaip nuotaika pakele jusu istorijos...
man tai leido kazkokius narkotikam giminingus vaistus i vena, kaip man nuo ju gera buvo....atsimerkiu, o virs galvos gydytojas palinkes sypsosi, as irgi sypsausi ir klausiu:man tai gera, gal galima butu dar?
arba sakau noriu saukti, o akusere klausia:o kai namie kakoji sauki?nezinau man buvo taip juokinga kad 13 val atsikankius juokiausi...
na ir aisku kada jau turejau savo dziaugsmeli, atsisukau i MB ir kad pradejau saukti:JIS TIKRASSS.....nezinau kas buvo uzplauke
kazkaip nesitikejo kad mano pilve gali tilpti kudikis
o pabaigai:nesioju akinukus, bet padaviau juos gydytojui, kai paklause kodel, pasakiau:kad nematyciau situ siaubu....juokingiausia, kad akusere juos pasimatavo
nu smagu buvo
kalbant apie vyrus kai ka prisiminiau, bet tik praejus porai men po gimdymo suzinojau
tuo metu kai jau buvo stumimo laikas, mano seima gavo zinute is mano vyro: stumia
nu man net geda buvo....arba kai nuleido vandenukus, pasiprasiau pasivaikscioti, tai ir i tulika nuejau o mb drebanciu balsu vis klausia pro duris:ar gerai jauties, gal popieriaus paduoti
faina, bet ir juokinga
neleidau savo vyrui liestis, o kai bandydavo graziai paaiskindavau:jei liesi mane galiu pasakyti ko nenoretum isgirsti, arba jau kai rekejo istatyti vaiko galvute pagulde ant sono gydytojas laike koja pakeles mano ir abu salia su MB sako kvepuok kvepuok, taip susinervinau kad net bartis pradejau:gi kvepuoju, asaros net bego nuo nervu...paziureciau kaip jie intensyviai tiek valandu kvepuotu