Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

pasirodo buna juokingesniu dalyku, nei vyras nualpsta :]] liux kad dalinates patirtim! smile.gif
Atsakyti
O kas čia juokingo kai tavo mylimas žmogus nualpsta? unsure.gif
Atsakyti
na kažkas idomaus ir man buvo ,po pirmo gimdimo gulėjau palatoje su moterim kuri jau penkta vaika pagidė,o aš tik su pirmu ir labai komplikuotas gimdymas,na vos nemirštu,o ji laksto po palata ir narvuojasi,kad jos morkas vagia kaimyno vaikai iš daržo.Sako kaip čia greičiau namo:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovydė @ 2009 03 27, 01:33)
na kažkas idomaus ir man buvo ,po pirmo gimdimo gulėjau palatoje su moterim kuri jau penkta vaika pagidė,o aš tik su pirmu ir labai komplikuotas gimdymas,na vos nemirštu,o ji laksto po palata ir narvuojasi,kad jos morkas vagia kaimyno vaikai iš daržo.Sako kaip čia greičiau namo:)
user posted image

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar laukiuosi trečio, tai prisiminiau, kaip pagimdžius pirmąją dukrą akušerė mane siūna ir ateina daktaras pasižiūrėti kaip sekasi, žvilgt į tarpkojį ir komentaras "bus gražiau nei buvo..." blink.gif

o vakar, žodžiu daro gydytoja man echoskopiją, aš į monitorių išsižiojusi net vėpsau, mintys euforiškos tokios, daktarytė klausia:"jūs porelę turit?", o aš "taip, dvi mergaites..." lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2009 03 27, 09:59)
Dabar laukiuosi trečio, tai prisiminiau, kaip pagimdžius pirmąją dukrą akušerė mane siūna ir ateina daktaras pasižiūrėti kaip sekasi, žvilgt į tarpkojį ir komentaras "bus gražiau nei buvo..." blink.gif

Oi, šakės, garsiai susižvengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man per pati gimdyma buvo nutikimas biggrin.gif gimdau anestozolgas sedi ant palanges klausia mamyte ko laukiam as sakau mergaites rolleyes.gif pagimdziau o jis man mamyte tai kad pas jus ne mergaite o visas bernas gime smile.gif as ant visos palatos rekiu ka????????????o jis man bernas nu bernas bet as ir sakau kad tom mamom tik pasakyk kad bernas is kart ant manes rekia biggrin.gif taip db ir auginam berniuka grazu bet pasvajojam ir apie mergaite wub.gif
Atsakyti
Na,mano gimdyme nebuvo ypatingų nuotykių,nors man šiaip visalaiką labai linksma buvo ir vis juokiausi tarp sarėmių per visą gimdymą.
Vienintelis juokas buvo,kad nelemtas tuoletas koridoriuje nepritaikytas su lašeline įvažiuoti ir duris užsidaryti.Tai ir sėdėjau su atlapotom durim.Kažkokia porelė pro šalį ėjo,tai abu akis išpūtę pasižiūrėjo.Aš įsivaizduoju kaip atrodžiau - sexovi naktiniai,per kuriuos iškrenta papuliai,pilvas didžiulis,lašelinė ir sėdi sau gražuolė erotinė fėja be kompleksų user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2009 03 27, 10:59)

thumbup.gif

QUOTE(liudvine @ 2009 03 27, 11:08)
man per pati gimdyma buvo nutikimas biggrin.gif gimdau anestozolgas sedi ant palanges klausia mamyte ko laukiam as sakau mergaites rolleyes.gif pagimdziau  o jis man mamyte tai kad pas jus ne mergaite o visas bernas gime smile.gif as ant visos palatos rekiu ka????????????o jis man bernas nu bernas bet as ir sakau kad tom mamom tik pasakyk kad bernas is kart ant manes  rekia biggrin.gif taip db ir auginam berniuka grazu bet pasvajojam ir apie mergaite wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Įdomus vardas jūsų berniuko 4u.gif
Atsakyti
oi kaip prisijuokiau lotuliukas.gif doh.gif

pas mane irgi siokiu tokiu nuotykiu buvo:

jau atrejant stumimui,as pradejau MB reikalauti,kad veztu mane pas mama,tada man neskaudes.Asiku mb sake nenusisneketi blush2.gif

jau stumiant pradejau rekti.Akusere sako nesauk,nuo to geriau nebus.As jai sakau:Atsiprasau.

akusere vis mane Agne vadindavo,ir vis sako:stumk Agne(mano vardas ne toks).tada as jai garsiai susukau per saremi;kokia as tau Agne,mano vardas Migle. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2009 03 27, 10:59)

o vakar, žodžiu daro gydytoja  man echoskopiją, aš į monitorių išsižiojusi net vėpsau, mintys euforiškos tokios, daktarytė klausia:"jūs porelę turit?", o aš "taip, dvi mergaites..." lotuliukas.gif

QUOTE(liudvine @ 2009 03 27, 11:08)
man per pati gimdyma buvo nutikimas biggrin.gif gimdau anestozolgas sedi ant palanges klausia mamyte ko laukiam as sakau mergaites rolleyes.gif pagimdziau  o jis man mamyte tai kad pas jus ne mergaite o visas bernas gime smile.gif as ant visos palatos rekiu ka????????????o jis man bernas nu bernas bet as ir sakau kad tom mamom tik pasakyk kad bernas is kart ant manes  rekia biggrin.gif taip db ir auginam berniuka grazu bet pasvajojam ir apie mergaite wub.gif

QUOTE(Tomulyte @ 2009 03 27, 11:27)
Na,mano gimdyme nebuvo ypatingų nuotykių,nors man šiaip visalaiką labai linksma buvo ir vis juokiausi tarp sarėmių per visą gimdymą.
Vienintelis juokas buvo,kad nelemtas tuoletas koridoriuje nepritaikytas su lašeline įvažiuoti ir duris užsidaryti.Tai ir sėdėjau su atlapotom durim.Kažkokia porelė pro šalį ėjo,tai abu akis išpūtę pasižiūrėjo.Aš įsivaizduoju kaip atrodžiau - sexovi naktiniai,per kuriuos iškrenta papuliai,pilvas didžiulis,lašelinė ir sėdi sau gražuolė erotinė fėja be kompleksų user posted image

niu mamytes saunuoles, smagu pasiskaityt sita temuke thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif istorijos
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti