Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(flaxi @ 2009 03 18, 11:32)
Sveikos, pries gimdyma ir as cia iki asaru prisijuokiau beskaitinedama. Mano gimdymo metu nieko labai juokingo neatsitiko, tik stumiant klausiau ar galiu rekti, tai akusere sako, kai negali prakakot, ka darai? stumi ar reki? Vyrui liepe mano galva palenkt i prieki, o jis nesuprato, tai pats prisilenke prie manes  biggrin.gif po to pasakojo, sako galvoju, kam man cia ta galva lenkt, gal i akis tau ziureti, kad lengviau butu  biggrin.gif

oi geras doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flaxi @ 2009 03 18, 11:32)
Sveikos, pries gimdyma ir as cia iki asaru prisijuokiau beskaitinedama. Mano gimdymo metu nieko labai juokingo neatsitiko, tik stumiant klausiau ar galiu rekti, tai akusere sako, kai negali prakakot, ka darai? stumi ar reki? Vyrui liepe mano galva palenkt i prieki, o jis nesuprato, tai pats prisilenke prie manes  biggrin.gif po to pasakojo, sako galvoju, kam man cia ta galva lenkt, gal i akis tau ziureti, kad lengviau butu  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flaxi @ 2009 03 18, 12:32)

saunuolis vyras thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 23 kovo 2009 - 09:55
Liuks tema, nepamenu, kada tiek juokiausi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Prisimenu, mama pasakojo, kai pries gimdyma ja pagulde i palata, jos palatos kaimyne issitrauke trilitriaka cepelinu ir eme valgyti biggrin.gif Juokingiausias buvo mamos komentaras: "Tai ka, pradedi gimdyti, tada skambini kokiems giminaiciams ir sakai, gimdau, virkit cepelinus!" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ruby_ @ 2009 03 24, 14:58)
Liuks tema, nepamenu, kada tiek juokiausi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Prisimenu, mama pasakojo, kai pries gimdyma ja pagulde i palata, jos palatos kaimyne issitrauke trilitriaka cepelinu ir eme valgyti biggrin.gif  Juokingiausias buvo mamos komentaras: "Tai ka, pradedi gimdyti, tada skambini kokiems giminaiciams ir sakai, gimdau, virkit cepelinus!" biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
linksma tema o kuo terminas arciau tuo linksmybiu maziau blush2.gif
Atsakyti
Aš dar negimdau, bet prieš kelias dienas vėlai vakare pasirodė išskyrų neaiškių, tai nulėkėm į priėmimą pasitikrinti. Stovim su MB prie durų, laukiam, kol įleis, o mane toks durnas juokas ima doh.gif MB sako "tu gal surimtėk šiek tiek, nesijuok taip", o aš "tai ką, man dabar čia ašarom apsipilti?" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2009 03 24, 17:51)
Aš dar negimdau, bet prieš kelias dienas vėlai vakare pasirodė išskyrų neaiškių, tai nulėkėm į priėmimą pasitikrinti. Stovim su MB prie durų, laukiam, kol įleis, o mane toks durnas juokas ima  doh.gif MB sako "tu gal surimtėk šiek tiek, nesijuok taip", o aš "tai ką, man dabar čia ašarom apsipilti?"  doh.gif  biggrin.gif

Žinok ne tau vienai stresinei situacijoj juokas ima smile.gif man irgi taip pat būna mirksiukas.gif tikiuosi man irgi juokas ims, kai ateis laikas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2009 03 24, 17:51)
Aš dar negimdau, bet prieš kelias dienas vėlai vakare pasirodė išskyrų neaiškių, tai nulėkėm į priėmimą pasitikrinti. Stovim su MB prie durų, laukiam, kol įleis, o mane toks durnas juokas ima  doh.gif MB sako "tu gal surimtėk šiek tiek, nesijuok taip", o aš "tai ką, man dabar čia ašarom apsipilti?"  doh.gif  biggrin.gif

Viena pažįstama kai prasidėjo sąrėmiai mažiukai pradėjo kikenti negarsiai, vedė į gimdyklą ir kažkokia seselė sustojus jai sako " Ateisiu pažiūrėt kaip Tau gale bus linksma" . Ir iš tikrųjų atėjo jau beveik prieš pabaigą, kai ten jau beveik tvert nebeįmanoma ir šaipytis pradėjo " Tai ko dabar nebesišypsai".. Man kai papasakojo, tai tos seselės kažkokios sadistės atrodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(karamel @ 2009 03 25, 19:24)
Viena pažįstama kai prasidėjo sąrėmiai mažiukai pradėjo kikenti negarsiai, vedė į gimdyklą ir kažkokia seselė sustojus jai sako " Ateisiu pažiūrėt kaip Tau gale bus linksma" . Ir iš tikrųjų atėjo jau beveik prieš pabaigą, kai ten jau beveik tvert nebeįmanoma ir šaipytis pradėjo " Tai ko dabar nebesišypsai".. Man kai papasakojo, tai tos seselės kažkokios sadistės atrodo  blink.gif

niu jo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(karamel @ 2009 03 25, 19:24)
Viena pažįstama kai prasidėjo sąrėmiai mažiukai pradėjo kikenti negarsiai, vedė į gimdyklą ir kažkokia seselė sustojus jai sako " Ateisiu pažiūrėt kaip Tau gale bus linksma" . Ir iš tikrųjų atėjo jau beveik prieš pabaigą, kai ten jau beveik tvert nebeįmanoma ir šaipytis pradėjo " Tai ko dabar nebesišypsai".. Man kai papasakojo, tai tos seselės kažkokios sadistės atrodo  blink.gif

blink.gif Tikrai sadistes, dar saiposi atejusios doh.gif
Atsakyti
Prie manes tai tokia akusere buvo blink.gif as is pradziu bandziau juokauti...o jis sako, paziuresiu, kaip tu po triju valandu verksi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2009 03 26, 00:52)
Prie manes tai tokia akusere buvo  blink.gif as is pradziu bandziau juokauti...o jis sako, paziuresiu, kaip tu po triju valandu verksi  doh.gif

Nu bet koks žiaurumas žmonių... Tai negi jau važiuodama gimdyt turi pradėti iš anksto verkt... doh.gif
Mano gydytoja tai taip su nuotaika įkišdavo galvą ir sakydavo... dar šypsais, vadinasi dar negimdai... bet be jokio pasityčiojimo konteksto...
Atsakyti