Sveikos bendrazyges mamytes
as kai gimdziau tai ziauriai namo norejau, sakiau MB kad viskas noriu namo, vaziuojam ir viskas, o tas ziuri i mane isbales ir jau vos ne pakuot mane ir vestis,sako, kad masinos cia tai nera, tada persigalvojau, ka padarysi. Vaiksto visokiausi zmones, lenda kur nereikia, o skauda baisiausiai. Gimdymo eiga susilpnejo po isganingo epiduro, suleido kaskokiu vaistu, galva apsisuko, kaip girta
gimdykloj telikas, guliu, ziuriu savo megstamiausius serialus, o tada buvo kaskox futbolo cempionatas, ateje akuseriai dziaugesi kad iki 22 val pagimdysiu, as apsvaigus, apsidziaugiau kad dar spesiu ir daktara Hausa paziureti, visi pradejo juoktis, as nesupratau ko, juk jie tai irgi ziures ta savo futbola. Na jau pats ikarstis, o man vaidenasi kad baisiausiai skauda, cia akys mano baimes pilnos buvo, nes kai viskas baigesi nieko nuo liemens iki koju pirstu nejauciau
kokia geda
o taip sakiau kad skauda. na jau man stumt reikia, stumiu, sakau kad jau nebegaliu, o Dieve sventas nebegaliu, sako nu jau beveik viskas, jau galvute islindo. O as visam siaube TIK TIEK???!!!!!!?????!!!!
kaskaip samonej susisvaigo kad dar tiek daug po galvutes, ir tik staigiai dar po vieno stumimo mergicka mano jau buvo su mumis
Oj palengvejimas buvo, tik paskuj skaudejo viska, tai daktariu ar ko ten labai prasiau kad nesiutu, man bus gerai ir taip
Tai va taip ir buna
Sekmes visom
viskas bus ciki