Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(inieska @ 2009 02 05, 21:28)
thumbup.gif  lotuliukas.gif
kurioj cia ligoninej?

Vilniaus gimdymo namuose Tyzenchauzu g.
Atsakyti
ojojoj.....

Visoms moterims po paminkla uz tokia istverme!!! 4u.gif

Man paciai 7 savaites liko...

Ir nebezinau ar cia ramiau, ar dar baisiau pasidaro jusu istorijas pasiskaitinejus... g.gif doh.gif
Atsakyti

Ir nebezinau ar cia ramiau, ar dar baisiau pasidaro jusu istorijas pasiskaitinejus... g.gif doh.gif
[/quote]
Kaip sake akusere-KELIO ATGAL NERA doh.gif
Atsakyti
Sveikos bendrazyges mamytes 4u.gif as kai gimdziau tai ziauriai namo norejau, sakiau MB kad viskas noriu namo, vaziuojam ir viskas, o tas ziuri i mane isbales ir jau vos ne pakuot mane ir vestis,sako, kad masinos cia tai nera, tada persigalvojau, ka padarysi. Vaiksto visokiausi zmones, lenda kur nereikia, o skauda baisiausiai. Gimdymo eiga susilpnejo po isganingo epiduro, suleido kaskokiu vaistu, galva apsisuko, kaip girta doh.gif gimdykloj telikas, guliu, ziuriu savo megstamiausius serialus, o tada buvo kaskox futbolo cempionatas, ateje akuseriai dziaugesi kad iki 22 val pagimdysiu, as apsvaigus, apsidziaugiau kad dar spesiu ir daktara Hausa paziureti, visi pradejo juoktis, as nesupratau ko, juk jie tai irgi ziures ta savo futbola. Na jau pats ikarstis, o man vaidenasi kad baisiausiai skauda, cia akys mano baimes pilnos buvo, nes kai viskas baigesi nieko nuo liemens iki koju pirstu nejauciau biggrin.gif kokia geda blush2.gif o taip sakiau kad skauda. na jau man stumt reikia, stumiu, sakau kad jau nebegaliu, o Dieve sventas nebegaliu, sako nu jau beveik viskas, jau galvute islindo. O as visam siaube TIK TIEK???!!!!!!?????!!!! blink.gif kaskaip samonej susisvaigo kad dar tiek daug po galvutes, ir tik staigiai dar po vieno stumimo mergicka mano jau buvo su mumis lotuliukas.gif Oj palengvejimas buvo, tik paskuj skaudejo viska, tai daktariu ar ko ten labai prasiau kad nesiutu, man bus gerai ir taip doh.gif Tai va taip ir buna biggrin.gif
Sekmes visom nestuke.gif viskas bus ciki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 02 05, 20:28)
thumbup.gif  lotuliukas.gif
kurioj cia ligoninej?

thumbup.gif
Atsakyti
[quote=d-oncek,2009 02 06, 17:59]

[/quote]
Kaip sake akusere-KELIO ATGAL NERA doh.gif
[/quote]

Va tas ir baisiausia, kad bek kur nori - niekur nebepabegsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Perskaiciau abi temas thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tikiuosi ir man bus linksma prisimint savaji gimdyma thumbup.gif
Atsakyti
Saunios istorijos thumbup.gif tik kazko niekas daugiau nepasipasakoja, gal jau visai nejuokingi gimdymai prasidejo blink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Vel laukiuosi, tai pries akis stoja pirmo gimdymo vaizdai biggrin.gif

Buvo visko, bet juokingiausia:

lelius niekaip neisistate. Akusere su daktaru liepe klupot, daktaras kazkur isbega, o akusere sedi ir ziuri i mane. As klupau, saremiai nerealus kas 2-3min, atsidarymas pilnas. Rekiu - tai kiek gi man reiks klupot, akusere - tol kol pati noresi gimdyt. Na sakau ka reiskia noret gimdyt - sako na visa puskuosi, krioksi, noresi labai labai kakot. man kaip neateina tas noras taip neateina, na ir tada as pradedu vaidint, pradedu stenet, puskuot biggrin.gif Akusere - va va jau kazkas panasaus biggrin.gif Tada grizo daktariukas, uzlaipino ant lovos, sako - na nieko panasaus, vaikas neisistates, bet gal bandom stumti. Pabandziau ir labai greitai isstumiau. Pasirodo vaiko galva maza buvo, tai jis taip soniuku ir isejo smile.gif Vyras po siai dienai is mano vaidybos zvengia biggrin.gif
Atsakyti
Man tai nieko juokingo nebuvo verysad.gif
Atsakyti
nu nerealiai prisijuokiau perskaicius abi temas biggrin.gif tongue.gif truputi ir gimdymo baime sumazejo 4u.gif dekui mamytems uz saunias istorijas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2009 03 11, 19:54)
Man tai nieko juokingo nebuvo  verysad.gif

tikrai juokingai nuskambėjo blink.gif jau galima juoktis? arba prie ko tu čia parašei? g.gif
Atsakyti