Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(alize @ 2009 02 02, 20:35)
blink.gif  blink.gif va cia tai neaprasomos stiprybes reikia, kad pati smulkute toki vaiki isgimdytum...

Cia atskira istorija su tuo svoriu, nes likus iki gimdymo 1 menesiui viena pas mus zymi daktare neteisingai echoskopa padare, ir nustate , kad sunus sveria tik ~1,5 kg blink.gif stupid.gif . Liepe daug varskes valgyt ir viso kito, kas svori padetu auginti, tai kaip pavalgiau tada is to strioko doh.gif lotuliukas.gif Po dvieju savaiciu kita ismatuoja,nuramina, kad vaikas tikrai apie 3,5 kg sveria. O pagimdziau visus 3,920 kg ir 55 cm (be plysimu, pati iki nestumo 49 kg sveriau) wub.gif Tai pati dar i gimdyma ta "profe" buvo atejus, suleido vaistu kazkokiu, turbut, kad tik neleptelciau ko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2009 02 02, 21:15)
Gera tema  lotuliukas.gif
"Nu viskas as nebekvepuoju ir nebegimdau, tikrai as geriau mirstu, bet negimdysiu, arba bukit geri kaip nors ji istraukit"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dar iki siol labai juokinga, kad kai uzdejo mano berniuka ant manes, pradejau rekti: "Nuimkt ji nuo manes , as bijau jo"  lotuliukas.gif O kai jau pasvere vaikeli, sako: "oho beveik 4 kg"  blink.gif susinervinu ir galvoju nu sakes, o visa gimdyma kalbejo "mama smulki, mazas pilvelis, bus mazas vaikelis", neva rekiu cia be reikalo toki "maza" gimdydama  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2009 01 27, 18:00)
Pagaliau ir as jau noriu stumti. Sakau, vyrui –noriu stumti...tas nesupranta, medituoja...  as dar karta –noriu stumti, bek akuseres...kai jam dašuto, jis kaip igeltas pasoko, nubego. Po keliu minuciu grizta su akusere, pasiziuri, kad sureks:-greitai ant stalo, negi nori, kad lovoj gimdyma priimciau . ir pagal savo repertuara:- Aldona, 4 pal.gimdom... tyla... ta vel:- kas nors, padekite 4 pal.gimdom... nieko.  blink.gif
Ir stai, ta lemtinga akimirka –akusere pakelia akis i mano nusibaiginejanti vyreli ir dramatiskai istaria:- dabar, jus turėsite man padeti...  blink.gif  lotuliukas.gif
Nemaciau vyro reakcijos, bet isivaizduoju...  lotuliukas.gif

Geras biggrin.gif Isivaizduoju vyro reakcija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2009 01 27, 19:00)
Taip ir pagimdėm tik  as , vyras ir akusere:)

As irgi tik su vyru ir akusere pagimdziau, tik vyras siaip stovejo del vaizdo ir vaidino, kad intensyviai dalyvauja gimdyme blink.gif
Atsakyti
aš kai gimdžiau buvau dar labai jauna, nepilnametė, gimdymą prisimenu kaip dižiausią gyvenimo košmarą, atsimenu staugiu iš skausmo kaip skerdžiama kiaulė, ateina ginė, moteriškė tokia iš stuomens ir iš liemens, ugis vos ne du metrai ir klausia kaip laikausi, ar labai skauda, o aš ją kaip puoliau, apsikabinau per pilvą ir nepaleidžiu, kaip mamą kokią ir rėkiu, kad man skauda nežmoniškai, o ji sako nu gana paleisk jau, o aš ne ir viskas, tai laikiau tol kol neatplėšė jėga manęs nuo jos, kaip kokio vaiko nuo mamos doh.gif , tuo metu kai gimdžiau dar neleido dalyvaut nei vyram, nei mamom, ot vargelis buvo.
Dar atsimenu atva-iavau gimdyt 12 val. nakties tai viena jau priešgidyvinėje palatoje gulėjo, gal už kelių valandų ji klausia pas akušerę, kada ji maždaug gimdys, ta sako iki 9 val. ryto tur4tum pagimdyti, o a6 tokia ramiake galvoju, kad as trigubai greiciau tureciau pagimdyt, bet galvoju paklausiu del idomumo, o ji man sako, o tu tai isvis dar net nesvajok, be 11 val. ryto tikrai nieko nebus, tada pamaniau, kad nebeisgyvensiu g.gif , sakau jai jus tokiais bajeriais nejuokaukit, tia ji pažiūrėjo į mane kaip i kvailiuke ir isejo. Pagimdziau 10.40 val.
Kitą dieną guliu palatoje su suneliu ir ateina sanitarė valyti paltos, pasirodo pažįstama, nu ir pasakoja, sako ką tik pagimdė viena moteris, vos soėjo ant stalo paguldyt ir kelnias numaut ir išlėkė vaikas, sako net klizmos pastatyt nespėjom, tai apšiko viską biggrin.gif , o aš gi prtinga, sakau, jetau, gerai, kad man pastatė klizmą, tai nors neprišikau, o ji sako, tu negalvok, kad jei klizmą pastato tai neprišiki, prišiki ir po klizmos tik mažesniais kiekiais doh.gif , nu ir gėda man tada pasidarė, galvoju, ot gerai atrodžiau, stenu, stumiu vaiką, o išlenda tik š....... doh.gif
Atsakyti
smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2009 02 04, 00:04)
aš kai gimdžiau buvau dar labai jauna, nepilnametė, gimdymą prisimenu kaip dižiausią gyvenimo košmarą
Kitą dieną guliu palatoje su suneliu ir ateina sanitarė valyti paltos, pasirodo pažįstama, nu ir pasakoja, sako ką tik pagimdė viena moteris, vos soėjo ant stalo paguldyt ir kelnias numaut ir išlėkė vaikas, sako net klizmos pastatyt nespėjom, tai apšiko viską  biggrin.gif , o aš gi prtinga, sakau, jetau, gerai, kad man pastatė klizmą, tai nors neprišikau, o ji sako, tu negalvok, kad jei klizmą pastato tai neprišiki, prišiki ir po klizmos tik mažesniais kiekiais  doh.gif , nu ir gėda man tada pasidarė, galvoju, ot gerai atrodžiau, stenu, stumiu vaiką, o išlenda tik š.......  doh.gif

Oi geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2009 02 04, 00:04)
ateina ginė, moteriškė tokia iš stuomens ir iš liemens, ugis vos ne du metrai ir klausia kaip laikausi, ar labai skauda, o aš ją kaip puoliau, apsikabinau per pilvą ir nepaleidžiu, kaip mamą kokią ir rėkiu, kad man skauda nežmoniškai, o ji sako nu gana paleisk jau, o aš ne ir viskas, tai laikiau tol kol neatplėšė jėga manęs nuo jos, kaip kokio vaiko nuo mamos  doh.gif , tuo metu kai gimdžiau dar neleido dalyvaut nei vyram, nei mamom, ot vargelis buvo.

Kitą dieną guliu palatoje su suneliu ir ateina sanitarė valyti paltos, pasirodo pažįstama, nu ir pasakoja, sako ką tik pagimdė viena moteris, vos soėjo ant stalo paguldyt ir kelnias numaut ir išlėkė vaikas, sako net klizmos pastatyt nespėjom, tai apšiko viską  biggrin.gif , o aš gi prtinga, sakau, jetau, gerai, kad man pastatė klizmą, tai nors neprišikau, o ji sako, tu negalvok, kad jei klizmą pastato tai neprišiki, prišiki ir po klizmos tik mažesniais kiekiais  doh.gif , nu ir gėda man tada pasidarė, galvoju, ot gerai atrodžiau, stenu, stumiu vaiką, o išlenda tik š.......  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ir prajuokinai
Atsakyti
Pirma karta gimdziau pries 3 metus, su vyru atvaziavom i priimamaji 6 ryto, apziurejo, perrenge ir nuvede i gimdykla, o vyras isvaziavo i darba palikes mane, tik uzejus i gimdykla isgirdau kaip salia gimdyve rekia, as verkt. Nu vaiksciojau kol nebuvo tokiu smarkiu saremiu, apziurineju aparatura kaip kokioj parodoj. Jau skausmai stipreja, staiga skambutis is vyro i mobilu, sako: as apacioj, kur gimdykla? atvaziavau pas tave. Valio galvoju sakau ateinu pasitikt, nes nezinau kur pati randuosi, juk sesute vede, neisidemejau. Nu isenu i kolidoriu, kur matau ten suku, ziuriu kad kazkokiam rusi as, jezau pasiklydau, o saremis nors ant zemes sesk. Nu ka, pasiklydau, is kazkur sesute atsirado ir ziuri i mane (galvoja, is kur rusi dabar gimdyve susirietus, gal nuo gimdymo pasiplove ir slepiasi), o as tik islemenau kad pasiklydau. Sugrazino mane i gimdykla, vyras pats mane susirado.
Po menesio gimdysiu antra ten pat, tikiuos nebepasiklysiu.
Atsakyti
QUOTE(juraciukaslt@ @ 2009 02 05, 21:20)
Po menesio gimdysiu antra ten pat, tikiuos nebepasiklysiu.

thumbup.gif lotuliukas.gif
kurioj cia ligoninej?
Atsakyti
nezinau ar cia kam bus juokinga, bet pasipasakosiu, man dare cezari, guliu jau ant operacinio stalo, bendrauju su anesteziologe ir sakau jai: gydytoja, kai gims vaikelis butinai man pasakykit, o ji man atsako: taigi narkozes ausims nedarem, isgirsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sokanti_valsa @ 2009 01 28, 12:45)
Visa gimdyma nestokojau jumoro ax.gif  nors ir laaaabai skaudejo,bet per pertraukeles tarp saremiu vis koki "bajeri" skeldavau...  thumbup.gif  Pvz- Daktare, ar pagimdysiu? " Pagimdysit..pagimdysit.." "Ne, ne ,visos jus ismokytos taip sneket.... " doh.gif
Arba labia valgyt prasiau...ir visalaik tik kugelio...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O jau kai galvyte mates klausiau :"Ar su plaukais?" Sako:"Su plaukais.." As:"Oi kaip gerai, oi kaip gerai....nes jei be plauku butu, tai dar lai pabuna viduj.." ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu šaunuolė... thumbup.gif
Atsakyti