nu mergaites jus tikros saunuoles taip skaniai pasijuokiau is jusu istoriju
Dabar tai juokinga, kad tiek moterų gimdė vienu metu...bet įsivaizduoju ką tą vakarą apie visa tą situaciją manė medikai
Šaunuolės mergaitės, tiek gerų emocijų paskaičius istorijas ačiū jums
Šaunuolės mergaitės, tiek gerų emocijų paskaičius istorijas ačiū jums
man tai kai CP, tai nieko juokingo, na gal tik tai, kad kai darė epidūrą kažkodėl apsiverkiau, tai anstezeologė barė, tai per visą operaciją bandžiau jai visaip įtikti - ir komplimentus sakiau, ir auskarus gyriau, ir patogiai jaučiausi ant nulaužtos lovos (buvo kankynė, kaip ranką laužė). O daktarė mane apgavo - vis laukiau kada mane jau pjaus, juk ką nors turiu jausti, vis klausiu daktarės kada, o ji sako "dar ruošiamės". Staiga akušerė sako - "jau, o koks plaukuotas" Pagalvojau "šiaip tai man neįdomu kas gimė kitoje palatoje, aš čia, beja, savo operacijos laukiu"
Kai jau išnešė vaiką iš operacinės už durų vyras laukė. jo klausia "jūsų vaikas?" "nea" "žmona jūsų ten operavo?" "mano" tada jūsų sūnus" Atidengė parodė uždengė ir išnešė. Vyras sako taip ir likau apšalęs.....
ir dar prieš važiuojant į operacinę laukiu palatoje, o ten tokį aparatą prijungė, kur, kaip po to sužinojau, tonus ir sąrėmius matuoja. vieni skaičiukai žali, kiti raudoni. neatsimenu kuris, bet viename maždaug apie 66 rodydavo, o kitam tai 0, tai 70, buvo ir 90 ir vėl 0. tai sakėm, kad čia lenktyniauja dvynukai tipo, kuris daugiau pavaro. O tada atėjo akušerė ir sako - "jums neskauda" " nu ne, taip juokiuosi, kad negaliu net pajusti skausmo" "o jums sarėmiai ir dideli nuo 60iki90 stiprumo, pats laikas operuoti - vaikas ateina"
gal ir nejuokinga čia nieko, bet tikrai padrąsins tas kurioms tai dar laukia
Kai jau išnešė vaiką iš operacinės už durų vyras laukė. jo klausia "jūsų vaikas?" "nea" "žmona jūsų ten operavo?" "mano" tada jūsų sūnus" Atidengė parodė uždengė ir išnešė. Vyras sako taip ir likau apšalęs.....
ir dar prieš važiuojant į operacinę laukiu palatoje, o ten tokį aparatą prijungė, kur, kaip po to sužinojau, tonus ir sąrėmius matuoja. vieni skaičiukai žali, kiti raudoni. neatsimenu kuris, bet viename maždaug apie 66 rodydavo, o kitam tai 0, tai 70, buvo ir 90 ir vėl 0. tai sakėm, kad čia lenktyniauja dvynukai tipo, kuris daugiau pavaro. O tada atėjo akušerė ir sako - "jums neskauda" " nu ne, taip juokiuosi, kad negaliu net pajusti skausmo" "o jums sarėmiai ir dideli nuo 60iki90 stiprumo, pats laikas operuoti - vaikas ateina"
QUOTE(Natali69 @ 2009 01 23, 19:28)
Man tai labiausiai is vyro juokas eme, jau po visko.
Koks saunuolis
QUOTE(Armaneda @ 2009 01 25, 21:10)
Tai jau po sūnelio gimimo jis man pareiškė- atleisk, zuikeli, bet ilgai tau neteks vėl patirti to malonumo- visas rankas skauda
QUOTE(Daile @ 2009 01 27, 19:00)
Taip ir pagimdėm tik as , vyras ir akusere:)
kaip faina
QUOTE(sirkumstancija @ 2009 01 28, 00:02)
isivaizduoju, vyro reakcija
Visa gimdyma nestokojau jumoro nors ir laaaabai skaudejo,bet per pertraukeles tarp saremiu vis koki "bajeri" skeldavau... Pvz- Daktare, ar pagimdysiu? " Pagimdysit..pagimdysit.." "Ne, ne ,visos jus ismokytos taip sneket.... "
Arba labia valgyt prasiau...ir visalaik tik kugelio...
O jau kai galvyte mates klausiau :"Ar su plaukais?" Sako:"Su plaukais.." As:"Oi kaip gerai, oi kaip gerai....nes jei be plauku butu, tai dar lai pabuna viduj.."
Arba labia valgyt prasiau...ir visalaik tik kugelio...
O jau kai galvyte mates klausiau :"Ar su plaukais?" Sako:"Su plaukais.." As:"Oi kaip gerai, oi kaip gerai....nes jei be plauku butu, tai dar lai pabuna viduj.."
QUOTE(sirkumstancija @ 2009 01 28, 00:02)
QUOTE(sirkumstancija @ 2009 01 27, 21:02)
čia tai gerai pavarė vyras, bet taip pagalvojus, iš kur jam žinoti, jo vaikas ar ne
man kai cp dare, tai nieko linksmo, bet cia kai prisiskaiciau aciu uz relaxa
Gera tema
As pati labai greitai pagimdziau, bet man bent jau taip skaudejo, kad antro nusprendziau tikrai nebegimdysiu be nuskausminimo
O tada gimdant, daktarams taip nepasirode, pamenu vis sako: "nu ir ispopinta" Nes as jau, kai stumti reikejo, vis sustodavau ir sakydavau: "Nu viskas as nebekvepuoju ir nebegimdau, tikrai as geriau mirstu, bet negimdysiu, arba bukit geri kaip nors ji istraukit" Dar iki siol labai juokinga, kad kai uzdejo mano berniuka ant manes, pradejau rekti: "Nuimkt ji nuo manes , as bijau jo" O kai jau pasvere vaikeli, sako: "oho beveik 4 kg" susinervinu ir galvoju nu sakes, o visa gimdyma kalbejo "mama smulki, mazas pilvelis, bus mazas vaikelis", neva rekiu cia be reikalo toki "maza" gimdydama
As pati labai greitai pagimdziau, bet man bent jau taip skaudejo, kad antro nusprendziau tikrai nebegimdysiu be nuskausminimo
O tada gimdant, daktarams taip nepasirode, pamenu vis sako: "nu ir ispopinta" Nes as jau, kai stumti reikejo, vis sustodavau ir sakydavau: "Nu viskas as nebekvepuoju ir nebegimdau, tikrai as geriau mirstu, bet negimdysiu, arba bukit geri kaip nors ji istraukit" Dar iki siol labai juokinga, kad kai uzdejo mano berniuka ant manes, pradejau rekti: "Nuimkt ji nuo manes , as bijau jo" O kai jau pasvere vaikeli, sako: "oho beveik 4 kg" susinervinu ir galvoju nu sakes, o visa gimdyma kalbejo "mama smulki, mazas pilvelis, bus mazas vaikelis", neva rekiu cia be reikalo toki "maza" gimdydama
QUOTE(prettiness @ 2009 02 02, 20:15)
Gera tema
QUOTE(prettiness @ 2009 02 02, 21:15)
"oho beveik 4 kg" susinervinu ir galvoju nu sakes, o visa gimdyma kalbejo "mama smulki, mazas pilvelis, bus mazas vaikelis", neva rekiu cia be reikalo toki "maza" gimdydama
va cia tai neaprasomos stiprybes reikia, kad pati smulkute toki vaiki isgimdytum...