Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

linksmai pasijuokiau is jusu istoriju lotuliukas.gif nuotaika pakele thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na ir prisijuokiau thumbup.gif

Keli epizodai is mano patirties pries 16 metu:

Gimdziau viena, tetuku neileisdavo tada dar. Vidurnakti perkele mane i gimdykla (2cm atsidarymas), lova uztiesta cerata, ant kurios tik plonyte paklode, suskalbta antklodele. Taip salta, kad net neskauda. Susisukau kaip galejau i antklode, isirausiau i pagalve, sakiau, gal susilsiu kaip nors... Jauciu, kazkas uz peties judina. Sumurmejau "aha taip, tuoj, 5 minutes dar" ir isirausiau gilyn i pagalve. Vistiek judina. Nu bjaurybe bash.gif. Jau griezciau paaiskinau, kad dar 5 minutes ir keliuosi. Vistiek judina. Nu sakes, kas per nieksas mad.gif Ir dar be viso sito nugara ziauriai skauda, nugulejau matyt lotuliukas.gif. Isiutusi pakeliu galva nuo pagalves "Jei pasakiau kad uz 5 min, reiskia uz 5 min". Girdziu - kazkas juokiasi iki pridusimo. Pramerkiu viena aki - mano gydytojas asaras sluostosi, sako "Mamyt, jau 7:15, i susitikima su vaiku paveluosi. Tu cia gimdyt ar miegot atvaziavai?". Po 2 valandu jau turejau savo lialiu. But nepazadine, itariu pramiegojusi gimdyma buciau doh.gif

Po gimdymo gydytojas isgyre, kad taip sauniai gimdziau, absoliuciai nerekiau... Butu zinojes jis... as mat jaunystej baisiai kukli buvau, kaip gi cia reksi prie tiek svetimu zmoniu, geda gi blush2.gif .

Na veda mane jau i pogimdymine palata. Sako, maiso nepamirsk. blink.gif. Kokio maiso??? Paduoda tokia medziagine tase, o is ten tik kvapai sklinda... blink.gif Neesuppratau blink.gif .... Pasirodo, mano mama pusrycius man atitempe, MB is to strioko pamirso jai paskambinti, kad gimdau doh.gif . Tai kai priemime sesute pasake, kad ji jau kaip ir mociute, mamai vos amoniako neprisireike . swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Theia @ 2009 01 21, 19:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na ir prisijuokiau  thumbup.gif

Keli epizodai is mano patirties pries 16 metu:

Gimdziau viena, tetuku neileisdavo tada dar. Vidurnakti perkele mane i gimdykla (2cm atsidarymas), lova uztiesta cerata, ant kurios tik plonyte paklode, suskalbta antklodele. Taip salta, kad net neskauda. Susisukau kaip galejau i antklode, isirausiau i pagalve, sakiau, gal susilsiu kaip nors... Jauciu, kazkas uz peties judina. Sumurmejau "aha taip, tuoj, 5 minutes dar" ir isirausiau gilyn i pagalve. Vistiek judina. Nu bjaurybe  bash.gif. Jau griezciau paaiskinau, kad dar 5 minutes ir keliuosi. Vistiek judina. Nu sakes, kas per nieksas  mad.gif Ir dar be viso sito nugara ziauriai skauda, nugulejau matyt  lotuliukas.gif. Isiutusi pakeliu galva nuo pagalves "Jei pasakiau kad uz 5 min, reiskia uz 5 min". Girdziu - kazkas juokiasi iki pridusimo. Pramerkiu viena aki - mano gydytojas asaras sluostosi, sako "Mamyt, jau 7:15, i susitikima su vaiku paveluosi. Tu cia gimdyt ar miegot atvaziavai?". Po 2 valandu jau turejau savo lialiu. But nepazadine, itariu pramiegojusi gimdyma buciau  doh.gif

Po gimdymo gydytojas isgyre, kad taip sauniai gimdziau, absoliuciai nerekiau... Butu zinojes jis... as mat jaunystej baisiai kukli buvau, kaip gi cia reksi prie tiek svetimu zmoniu, geda gi  blush2.gif .

Na veda mane jau i pogimdymine palata. Sako, maiso nepamirsk.  blink.gif. Kokio maiso??? Paduoda tokia medziagine tase, o is ten tik kvapai sklinda...  blink.gif  Neesuppratau  blink.gif .... Pasirodo, mano mama pusrycius man atitempe, MB is to strioko pamirso jai paskambinti, kad gimdau  doh.gif . Tai kai priemime sesute pasake, kad ji jau kaip ir mociute, mamai vos amoniako neprisireike . swoon.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Theia na ir prisijuokiau lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
oi linksmi gimdymai lotuliukas.gif pakelia nuotaika sita tema thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai is vyro juokas eme, jau po visko. Pries tai ne karta kalbejom apie jo dalyvavima gimdyme, taciau jis dievagojosi jog tikrai paciame procese nedalyvaus schmoll.gif na, as jo labai ir nespaudziau; nenori tai nenori, negi per prievarta versi biggrin.gif bet atsitiko taip, jog teko sudalyvaut nuo pat pradziu iki galo biggrin.gif nespejo vargselis pabegt smile.gif saremiai nebuvo baisus, tai sedejo kartu gimdykloj, akuserei pasake, kad kai prasides gimdymas, iseis uz duru palaukt, taciau kai gydytoja nuleido vandenis, prasidejo nepakeliamas skausmas doh.gif akusere liepe vyrui vedint su slapia pala per pati saremiu ikarsti, vargselis taip itemptai darbavosi, kad pamirso jog turejo begt biggrin.gif per nepilna valanda pagimdziau, o jis pirmas ir suriko, kad berniukas gime, nes mato tarp koju kazka kabaliuojant biggrin.gif thumbup.gif paskui ir pats dziauges, kad visame procese dalyvavo or draugam sake, kad nieko ten baisaus nebuvo ir visus skatino dalyvaut jei tik bus galimybe biggrin.gif
Atsakyti
na man lyg ir nubuvo kuriozu joki,nebent kai prasidejo tas stumimas,issigandusi pradejau rekti "noriu sikt,noriu sikt",gerai kad gimdziau airijoje,tai nesuprato ka sakiau...ir kai jau pradejo lysti vaikelis,pradejau reikalauti kad paimtu ji ir istrauktu nes as daugiau nebeisstenesiu... biggrin.gif ir dar,pradzioj pririso dirziukus matuoti sirdeles duzius,nusidraskiau tuos dirzus man jie trugde ir buvo nepatogu biggrin.gif kai islindo galvyte man sako paliesk,o as grieztai skau nenoriu neliesiu,bet seip ne taip ikalbejo biggrin.gif
Papildyta:
ai,dar per pati gimdyma tiesiog maldavau ledu,buvo labai karsta ir troskino,ir norejau butent braskiniu ledu biggrin.gif po visko vyras atveze visa deze blush2.gif bet jau nebenorejau taip kaip pirmai rolleyes.gif
Atsakyti
Man su antru kai vandenys nubėgo apie pusę trijų nakties, įpuoliau į salioną( vyras prie kompo kažką projektavo- matyt jautė, kad net miegot neapsimoka eit), sakau- man atrodo, kad jau prasideda. Tai vyras kaip pakvaišęs pradėjo mėtytis po kambarius, nežinodamas, ko griebtis. Aš sau ramiai ruošiuosi, o jis įpuolė į balkoną, parūkė, paskui į vonią. Sakau, ką tu čia darai? O jis- nagus reikia nusikarpyti, nusiskusti... Tokiom blink.gif akim žiūri vargšelis, atrodo, jam gimdyt biggrin.gif Ir visą kelią iki ligoninės klausinėjo, ar nebijau doh.gif
Ligoninėj pasitiko tokia visa pasišiaušus, plaukus susivėlus į didelį lizdą akušerė doh.gif Bet ir nemaloni buvo. Gerai, kad ne prie jos dar gimdžiau tongue.gif

Kai siuvo mane, tai visą laiką man vyras šnabždejo- pagulėk ramiai, nesudėk, nedrebėk doh.gif Nes akušerė vis pyko, kad ilgai mane sius, jei taip drebėsiu. Lengva jiems šnekėti blink.gif Mane po gimdymo beprotiškai purtė doh.gif

O kai paskambinau mamai pranešt, kad jau turi antrą anūką, išvadino mane melage- lygiai taip pat buvo ir su pirmu vaiku doh.gif Juk dar laikas nebuvo atėjęs tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armaneda: 25 sausio 2009 - 19:57
Dar atsimenu, kai pirmą sūnų susiruošiau gimdyt... Vandenys nubėgo kolegijoj, iki pat galo lankiau paskaitas. Tai atsitiko per pertrauką, tai viena draugė stvėrė mane už pakarpos ir nuvežė į gimdyklą. Visą sėdynę palikau šlapią doh.gif
Laukiu vyro sėdėdama vonioj, o tas atvaro mėlynu salafanu aprengtas, visas kvepiantis. Klausiu, iš kur tapkes ganai- naujos kažkokios... O jis- tai spėjau dar į turgelį nulėkt... blink.gif Žinoma, iš karto buvo įdarbintas- visas tris valandas masažavo strėnas, o aš per kiekviena sąrėmį šaukiu- stipriau stipriau... Tai jau po sūnelio gimimo jis man pareiškė- atleisk, zuikeli, bet ilgai tau neteks vėl patirti to malonumo- visas rankas skauda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(simute19 @ 2009 01 23, 23:53)
na man lyg ir nubuvo kuriozu joki,nebent kai prasidejo tas stumimas,issigandusi pradejau rekti "noriu sikt,noriu sikt",gerai kad gimdziau airijoje,tai nesuprato ka sakiau...

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Theia @ 2009 01 21, 18:47)
Jauciu, kazkas uz peties judina. Sumurmejau "aha taip, tuoj, 5 minutes dar" ir isirausiau gilyn i pagalve. Vistiek judina. Nu bjaurybe  bash.gif. Jau griezciau paaiskinau, kad dar 5 minutes ir keliuosi. Vistiek judina. Nu sakes, kas per nieksas  mad.gif Ir dar be viso sito nugara ziauriai skauda, nugulejau matyt  lotuliukas.gif. Isiutusi pakeliu galva nuo pagalves "Jei pasakiau kad uz 5 min, reiskia uz 5 min". Girdziu - kazkas juokiasi iki pridusimo. Pramerkiu viena aki - mano gydytojas asaras sluostosi, sako "Mamyt, jau 7:15, i susitikima su vaiku paveluosi. Tu cia gimdyt ar miegot atvaziavai?".

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na su tuo miegu tai jo ax.gif man vandenukai prieš 4 val ryto nubėgo, apžiūrėjo- niekas nevyksta, skauda-ne, nieko neskauda, tai eik dar iki ryto pagulek, gal prasides kas nors (ryte numatytas CP), prieš 7 girdžiu šurmulys, gydytoja ateina... klausia ka veiki? - miegu, o ka veikt? tai nieko neskauda? - nea, o turėtų?o mintyse galvoju "taip saldžiai miegojau, kol nepradėjot baladotis po visą skyrių" doh.gif po poros valandų mažoji jau buvo "laisvėje" wub.gif

QUOTE(Armaneda @ 2009 01 25, 19:51)
Man su antru kai vandenys nubėgo apie pusę trijų nakties, įpuoliau į salioną( vyras prie kompo kažką projektavo- matyt jautė, kad net miegot neapsimoka eit), sakau- man atrodo, kad jau prasideda. Tai vyras kaip pakvaišęs pradėjo mėtytis po kambarius, nežinodamas, ko griebtis. Aš sau ramiai ruošiuosi, o jis įpuolė į balkoną, parūkė, paskui į vonią. Sakau, ką tu čia darai? O jis- nagus reikia nusikarpyti, nusiskusti... Tokiom  blink.gif  akim žiūri vargšelis, atrodo, jam gimdyt  biggrin.gif  Ir visą kelią iki ligoninės klausinėjo, ar nebijau  doh.gif

jau tie vyrai doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
41sav+3d. niekas nevyksta, todel atsirandu ligoninej...
O ten pilnas tuntas niekaip „nepragimdanciu“ mamyciu. Visos vaiksto su ismasazuotais gimdos kakleliais ir laukia tos dziaugsmingos savo vaikeliu gimimo dienos. ax.gif

Po keliu dienu, t.y.treciadieni pries 12 val. susiskambinu su vyru ir mes suplanuojam vakare „pabegti“ is ligonines i miesta pasizmoneti, pavakarieniauti
Tik padedu rageli, atsistoju ir jauciu kaip kazkas man ten teka... thumbup.gif
Begu i tuoleta pro sesuciu posta ir dziaugsmingai saukiu: - man ten kazkas teka
Jop. Kai tai pasakiau, buvau greitai supakuota. T.y. atnesti spec, gimdymo rubai ir nuvesta gydytoja .apziurai..vos spejau pranesti vyrui.

Gimdykloj. Akusere su gydytoja kas kelias minutes mus aplanko...kol... pradejo visos kaip susitarusios gimdyt, doh.gif gydytoja su komanda cezarius darė, o kelios likusios akuseres lakste kaip pasiutusios po palatas, uzsibudamos tik ten, kur jau gimdo. Tik ir girdisi –Aldona i 1 palata, gimdom., Kas nors i 3 palata gimdom...

Pagaliau ir as jau noriu stumti. Sakau, vyrui –noriu stumti...tas nesupranta, medituoja... as dar karta –noriu stumti, bek akuseres...kai jam dašuto, jis kaip igeltas pasoko, nubego. Po keliu minuciu grizta su akusere, pasiziuri, kad sureks:-greitai ant stalo, negi nori, kad lovoj gimdyma priimciau . ir pagal savo repertuara:- Aldona, 4 pal.gimdom... tyla... ta vel:- kas nors, padekite 4 pal.gimdom... nieko. blink.gif
Ir stai, ta lemtinga akimirka –akusere pakelia akis i mano nusibaiginejanti vyreli ir dramatiskai istaria:- dabar, jus turėsite man padeti... blink.gif lotuliukas.gif
Nemaciau vyro reakcijos, bet isivaizduoju... lotuliukas.gif
(Padeti, pervesti mane ant stalo)
Vienas, du trys...stai musu mazyle, kniurksi man ant pilvelio.
Taip ir pagimdėm tik as , vyras ir akusere:)

Ta diena, gimde 20 moteru, tad visam personalui buvo karsta dienele
Susprogo beveik visas „ismasazuotas“ patologinis skyrius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daile: 27 sausio 2009 - 18:03