Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(alvyde @ 2009 01 08, 16:00)
mane i skyriu buvo pasigulde..stebejo..vakare patikrinimas buvo pasakiau kad saremiai reguliarus,tai pasijunge prie aparato pastebet..pastebejo ir i gimdykla isveze nestuke.gif su akusere susipazinom,liepe vyra issikviest..bylute uzsivede,sako gaila kad diena anksciau gimdyt pradejai..butum sau dovana pasidarius biggrin.gif (27d.o mano gimimo diena ta pati men.tik 28d.)vyra is miegu pakeliau lotuliukas.gif atvaziavo vyras su kamera,viska tik filmuoja..ir ka jus manot?4val.ryte saremiai retet pradejo..atgal i skyriu isveze doh.gif vyras i darba tiesiai isejo..jauciausi isdurta blink.gif
Kita nakti pabundu is miego,nesuprantu..visa slapia g.gif vandenys nubego!ir vel i gimdykla lotuliukas.gif Pasitiko ta pati akusere blush2.gif "ir vel tu cia biggrin.gif ?na si syki jei pats nelys,piktuoju iskrapstysim lotuliukas.gif "skambinu vyrui(beje,zmogus jau para be miego),sakau atvaziuok,gimdau..o jis"ar taip kaip vakar?ar si kart tikrai?"atvaziavo,pagimdziau thumbup.gif kaip jau supratot per savo gimtadieni 4u.gif matyt maziukas isgirdo musu snekas  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Tada buvo sokas, dabar kaip anekdotas - spreskit pacios...

... mus jau israsineja is ligonines, daktare pildo dokumentus ir uzdavineja ivairius klausimus. Vienas is ju..... "Kas priziures vaika?". Ilga pauze ir as siaip ne taip ismekenau "- Kaip tai kas, as su vyru...". Pasirodo ji turejo omenyje pas kokia gydytoja ja veziosiu.
Atsakyti
QUOTE(Crim @ 2009 01 11, 23:31)

... mus jau israsineja is ligonines, daktare pildo dokumentus ir uzdavineja ivairius klausimus. Vienas is ju..... "Kas priziures vaika?". Ilga pauze ir as siaip ne taip ismekenau "- Kaip tai kas, as su vyru...". Pasirodo ji turejo omenyje pas kokia gydytoja ja veziosiu.

na jo, man irgi butu nedaeje kitoks atsakymas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crim @ 2009 01 12, 00:31)

Nu kaip paklause, taip ir atsakei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crim @ 2009 01 12, 01:31)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(birute25 @ 2008 12 27, 03:56)
man liko pasirodo 2 dieneles:) pazessiu ar labai bus smagu:)

lotuliukas.gif ar dar nepagimdei?ar smagu buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Gimdymui isibegejus, jau kokie 9 cm, sugalvojau kad man kazkodel butinai reikia gimdymo kedes, o akusere kaip tik buvo kazkur isejus. Vyrui liepiu stagiai ja surasti (akusere) ir siaip be kedes negryzti, kazkaip susisviete kad sesiu ant klozeto ir jam vaika reiks is tualeto graibyti lotuliukas.gif . Vargsas pirmakart apie tokia kede girdejo, galvojo man nuo linksminanciu duju visai galvele susisuko, kol akusere paaiskino kad tokios kedes tikrai egzistuoja bet ligonine ju neturi...
Atsakyti
QUOTE(BlueFire @ 2009 01 15, 22:44)
kazkaip susisviete kad sesiu ant klozeto ir jam vaika reiks is tualeto graibyti  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crim @ 2009 01 12, 01:31)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi buvau pirmakarte, tai akuseres mane apziurejusios susirinko aparatura isejo i kita gimdykla nes ten moteris jau kelinta gimde ir buvo sventai tikima kad ji daug greiciau viska atliks. (o man pasirodo uzteko 6 val ir jau turejau savo Rugile) . na zodziu, paliko jos mus su vyru laukt mes ir laukiam. buvauu girdejusi apie ta kakojimo nora, na jis atejo, as nuo lobos ir i tualeta... doh.gif kakoju.... doh.gif doh.gif doh.gif mazas mazas kazkas isejo, na gerai, pakakojau, atgal ant stalo grizau, tokiau ranka vyrui lauzau, vel kakot noriu... vis dar noriu , noriuuuuuuuu. uzejo pro sali akusere, pasakiau, gerai gerai ssako, tau sunku , vaikui dar sunkiau, ir isejo blink.gif as ir toliau kakot noriu bet net baisiai, su patrukciojimais kazkokiais, vel netycia uzeina akusere, sakau as noriuuuuuuu. tai ji, na gerai, gerai, pasirodyk. zvilgt i tarpukoji ir tekina i kolidoriu rekdama - Jane, Jane, greiciau, greiciau, aparatus.... o tada jau viskas zaibo greiciu, akuseres, daktare, aparatai, kazkoks svirkstas i minkstaja dali, is po minkstosios taip staigiai istrauke paminkstinimus kad net bumptelejau ant stalu virtusios lovos, vyrui i rankas igrudo pulteli kad galvugali pakeltu, tas ir tos baimes visai nuleido ir tik tada pakele, apie tai kad ji perrengt zaliai ar melynai jau ne kalbos nebuvo, kaip stovejo su megztiniu, dzinsais ir zieminiais batais taip ir pagimde, is kazkur atsirado tie rankturiai ir kojoms gelezys ir rekia visos trys (2 akuseres ir daktare) stumk stumk, na ka, as saziningai isikabinau i\rankomis i tas gelezis ir stumiu.... doh.gif ir galvoju kaip nepatogu... kojomisd stumt, rankomis stumt, tai kur cia nustumsiu... o tos visos choru kazka kudakuoja kudakuoja ir dar taip garsiai... laimei matyt joms oro pritruko, tai pritilo ir tik viena dar isreke rankomis traukt reikia.... aaaaaaa,, traukt? gerai, super, patrauksiu... du traukimai ir jau girdziu verkia... sakau Ka, jau??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Superines istorijos yahoo.gif

net smagiau pasidare 4u.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutice @ 2009 01 16, 21:02)
rekia visos trys (2 akuseres ir daktare) stumk stumk, na ka, as saziningai isikabinau i\rankomis i tas gelezis ir stumiu....  doh.gif  ir galvoju kaip nepatogu... kojomisd stumt, rankomis stumt, tai kur cia nustumsiu... o tos visos choru kazka kudakuoja kudakuoja ir dar taip garsiai... laimei matyt joms oro pritruko, tai pritilo ir tik viena dar isreke rankomis traukt reikia.... aaaaaaa,, traukt? gerai, super, patrauksiu... du traukimai ir jau girdziu verkia... sakau Ka, jau???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
O man tai tos geležys, kur rankoms įsikibt, nulakstė proceso metu lotuliukas.gif o ką - aš per naktį išsimiegojus, sąrėmių nenukankinta - jėgų pilna ir šiaip ne iš smulkiųjų... O lovos senutėlės... Kur joms atlaikyti irnesakyk.gif
Atsakyti