Nu vat aš jau ir po antro gimdymo. visai kitoks buvo negu pirmas. Labai lengvas tai nežinau ar labai jau juokingos tos mano situacijos:
* Sąrėmiauju, nelabai skauda, bet jau nemalonu. Vyrui sakau, kad jei dabar taip skauda, tai norėsiu epidūro, nes dar vandenys nenubėgę, kol ateis anesteziologas, praeis kokia valanda, tai tada jau skaudės ir bus pats tas. Pasakau, kad kai ateis akušerė, jis jai pasakytų, nes aš galiu pamiršt. Ateina akušerė, vyras pasako. ateina gydytoja patikrint kaklelio. och tu jomajo... ten jau praktiškai visiškai atsidarę
Epidūro negausiu?!!!
nea... negimdysiu.. iki stangų kaip kokia višta perekšlė vis kartojau akušerei, kaip aš bijau.. ir kaip aš galiu taip pagimdyt be epidūro???
* Vyras laukia sūnaus. (echo sakė, kad sūnus, bet ne 100 proc.) Aš sakau, jei tau pagimdysiu be epidūro ir su kiaušiais turėsi man medalį užkabinti. Vyras pažadėjo trečią vaiką
* Stovi vyras ir akušerė. Aš ant kamuolio. Man skauda labai , o jie į mane stovi ir žiūri. Pasižiūriu į vyrą ir sakau "Tu mano priešas". Akušerė su šypsena sako "Dauguma sako, nebeduosiu niekada". Aš į ją pasižiūriu žudančiu žvilgsniu (nu aš manau, kad jis toks buvo
) ir sakau "nu aš taip negaliu sakyt, nes jis man trečią vaiką prižadėjo". Kažkodėl jai buvo labai juokinga
* Gimė. Siuvinėja mane, nors plyšimų nebuvo, bet sudrąskė šiek tiek mano berniukas su savo manikiūru mane. duria trečią ar ketvirtą siūliuką, mane tas labai erzina. sakau, ar dar dursit? sako "nu dar vieną". sakau "jūs pen per daug neužsiūkit, nes man dar trečią gimdyt reik". jai vėl kažkodėl labai juokinga
sako "nu dar tokios nemačiau, ką tik pagimdė, o jau trečią gimdyt nori. Nebijok, padarysim kaip naują". O aš sakau "Ne, kaip nauja irgi nedarykit, paskiau irgi nei šis nei tas". nu gerai, kad ji buvo baigus siūt, nes jau balsu kvatojo