Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(virgutej @ 2008 12 30, 12:07)

man tai juokinga dabar prisiminti kaip as ejau valgyti i kita korpusa su prasidedanciais saremiais biggrin.gif tik ne alkanai likti smile.gif
arba saukiu po gimdymo vyrui ziurek tavo nosis biggrin.gif tavo nosis ir nzn kiek kartu kkartojau smile.gif

nu cia sauniai - pavalgyt niekada nepamirsti hihihi.gif o ka tu tuo vyrui norejai pasakyt "tavo nosis" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Guliu sau gimdykloj ir laukiu kada prasidės, o vyras kaip tyčia su kažkuo užsikalbėjo koridoriuje, o man jau sąrėmiai tokie kad negaliu pakęst, ateina jis pas mane, aš jam "daryk ką nors" jis man "ką ?", o tada kaip tyčia po vieno sąrėmio nubėgo vandenys, sakau jam "jau nieko nebereikia, nebent gydytoją surask" Dar iki šiol vis prisimena "daryk ką nors" biggrin.gif
Atsakyti
Nu vat aš jau ir po antro gimdymo. visai kitoks buvo negu pirmas. Labai lengvas tai nežinau ar labai jau juokingos tos mano situacijos:

* Sąrėmiauju, nelabai skauda, bet jau nemalonu. Vyrui sakau, kad jei dabar taip skauda, tai norėsiu epidūro, nes dar vandenys nenubėgę, kol ateis anesteziologas, praeis kokia valanda, tai tada jau skaudės ir bus pats tas. Pasakau, kad kai ateis akušerė, jis jai pasakytų, nes aš galiu pamiršt. Ateina akušerė, vyras pasako. ateina gydytoja patikrint kaklelio. och tu jomajo... ten jau praktiškai visiškai atsidarę doh.gif Epidūro negausiu?!!! blink.gif nea... negimdysiu.. iki stangų kaip kokia višta perekšlė vis kartojau akušerei, kaip aš bijau.. ir kaip aš galiu taip pagimdyt be epidūro??? g.gif

* Vyras laukia sūnaus. (echo sakė, kad sūnus, bet ne 100 proc.) Aš sakau, jei tau pagimdysiu be epidūro ir su kiaušiais turėsi man medalį užkabinti. Vyras pažadėjo trečią vaiką thumbup.gif

* Stovi vyras ir akušerė. Aš ant kamuolio. Man skauda labai , o jie į mane stovi ir žiūri. Pasižiūriu į vyrą ir sakau "Tu mano priešas". Akušerė su šypsena sako "Dauguma sako, nebeduosiu niekada". Aš į ją pasižiūriu žudančiu žvilgsniu (nu aš manau, kad jis toks buvo lotuliukas.gif ) ir sakau "nu aš taip negaliu sakyt, nes jis man trečią vaiką prižadėjo". Kažkodėl jai buvo labai juokinga g.gif

* Gimė. Siuvinėja mane, nors plyšimų nebuvo, bet sudrąskė šiek tiek mano berniukas su savo manikiūru mane. duria trečią ar ketvirtą siūliuką, mane tas labai erzina. sakau, ar dar dursit? sako "nu dar vieną". sakau "jūs pen per daug neužsiūkit, nes man dar trečią gimdyt reik". jai vėl kažkodėl labai juokinga g.gif sako "nu dar tokios nemačiau, ką tik pagimdė, o jau trečią gimdyt nori. Nebijok, padarysim kaip naują". O aš sakau "Ne, kaip nauja irgi nedarykit, paskiau irgi nei šis nei tas". nu gerai, kad ji buvo baigus siūt, nes jau balsu kvatojo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lishka @ 2008 12 30, 16:53)
Nu vat aš jau ir po antro gimdymo. visai kitoks buvo negu pirmas. Labai lengvas tai nežinau ar labai jau juokingos tos mano situacijos:
[

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2008 12 27, 05:01)
Paskui sau vėl pasiputojau su gydytoja, kad darytų bendrą narkozę, sako, ateis anesteziologė, susitarsit. Matyt, anesteziologė buvo apdorota, nes iškart įėjo, sako:
- Jums vaiko sveikata svarbi?
Aš:
- nu taip.
Ji:
- Darom spinalinę.
Aš:
- Matot, man vietinė narkozė neveikia, aš bijau, kad nesuveiks.
Ji:
- Jūs nebijokit, mes dar nė vienos GYVOS gimdyvės neoperavom  lotuliukas.gif 
gera paguoda

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vos nuo kėdės nenukritau... Stripulis, Tavo pasakojimo stilius thumbup.gif

QUOTE(Lishka @ 2008 12 30, 16:53)
* Gimė. Siuvinėja mane, nors plyšimų nebuvo, bet sudrąskė šiek tiek mano berniukas su savo manikiūru mane. duria trečią ar ketvirtą siūliuką, mane tas labai erzina. sakau, ar dar dursit? sako "nu dar vieną". sakau "jūs pen per daug neužsiūkit, nes man dar trečią gimdyt reik". jai vėl kažkodėl labai juokinga  g.gif  sako "nu dar tokios nemačiau, ką tik pagimdė, o jau trečią gimdyt nori. Nebijok, padarysim kaip naują". O aš sakau "Ne, kaip nauja irgi nedarykit, paskiau irgi nei šis nei tas". nu gerai, kad ji buvo baigus siūt, nes jau balsu kvatojo  rolleyes.gif

Aš irgi balsu kvatojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip smagu sita tema paskaityti, nors dar tik laukiu, kol testas dvi juosteles parodys, bet jau mazas nerimukas del gimdymo yra ax.gif smagu matyt, kad ir gydytoju be iakuseriu linksmu plauciu yra smile.gif
Atsakyti
As pamenu dar tik nubegus vadenims (namie) skambinu daktariukui,sakau vandenys nubego,Jis tai saunu pakuokis ir ligoninej susitinkam,As jam o tai per kiek laiko prisistatyt reiktu,Jis man- o tu dar kazkokiu reikalu turi lotuliukas.gif (nu jo pagalvojau ka as cia prisireikaluosiu kai gimdymas prasidejas)
Atsakyti
nu mergytes... lotuliukas.gif
gera temele....o prisijuokiau lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2008 04 20, 10:42)
Per antra stumima gydytojai sakau "Nebegaliu, nebeturiu jegu", gydytoja zvengdama "Galva islindo zinok atgal nebesukisim". Pries gymdyma vyro paprasiau atvezti tualetinio popieriaus. O tas nupirko ir gydytojas paprase perduot 8 rulonelius  blush2.gif .

Maza kas mastau.gif O jei pritruksi? hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrakns @ 2008 04 24, 12:19)
Kai gimdziau pirmą kartą, jau gulint ant stalo, man susišvietė, kad jeigu išeičiau namo, tai man nustotų skaudėt(namie ,tai neskaudėjo). Pradėjau lipt nuo stalo ir sakau "einu namo", kai puolė visi mane laikyt, daktarė sako" jau galvytė lenda". Aš sakau " tegu lenda, aš vistiek išeinu". Vyras pakraupęs aplink laksto, o aš pradėjau verkt "Kodėl aš negaliu išeit, man labai reikia" .  Daktarė " paliesk jau galvytė išlindus", aš ,kad pradėjau rėkt" nenoriu, aš čia nieko liest, man labai namo reikia" . Bet gaila lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , teko pagimdyt, niekas namo neišleido. doh.gif . Vyras dar ir dabar vis palazdavoja.

Va cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2008 08 08, 11:19)
As nelabai pamenu bet vyras pasakojo,kai negalejau istumti(pirmas gimdymas) jau junge vaakuma,tai vedeja isgirdo kas darosi is gretimos palatos ir atleke uzverte mano kojas ir pradejo rekti  sik,apsik mane aptriesk!!!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif zinokit gal kokie 3stumiai ir pagimdziau is baimes lotuliukas.gif na tas jos rekimas tikrai suteike jegu,tik Puziene taip gali doh.gif  lotuliukas.gif

Po tokiu paskatinimu ir stumti sunku susikaupti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Duoda gydytoja thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mane i skyriu buvo pasigulde..stebejo..vakare patikrinimas buvo pasakiau kad saremiai reguliarus,tai pasijunge prie aparato pastebet..pastebejo ir i gimdykla isveze nestuke.gif su akusere susipazinom,liepe vyra issikviest..bylute uzsivede,sako gaila kad diena anksciau gimdyt pradejai..butum sau dovana pasidarius biggrin.gif (27d.o mano gimimo diena ta pati men.tik 28d.)vyra is miegu pakeliau lotuliukas.gif atvaziavo vyras su kamera,viska tik filmuoja..ir ka jus manot?4val.ryte saremiai retet pradejo..atgal i skyriu isveze doh.gif vyras i darba tiesiai isejo..jauciausi isdurta blink.gif
Kita nakti pabundu is miego,nesuprantu..visa slapia g.gif vandenys nubego!ir vel i gimdykla lotuliukas.gif Pasitiko ta pati akusere blush2.gif "ir vel tu cia biggrin.gif ?na si syki jei pats nelys,piktuoju iskrapstysim lotuliukas.gif "skambinu vyrui(beje,zmogus jau para be miego),sakau atvaziuok,gimdau..o jis"ar taip kaip vakar?ar si kart tikrai?"atvaziavo,pagimdziau thumbup.gif kaip jau supratot per savo gimtadieni 4u.gif matyt maziukas isgirdo musu snekas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alvyde @ 2009 01 08, 15:00)
o jis"ar taip kaip vakar?ar si kart tikrai?"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti