Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

smile.gif+2008 12 13, 01:26-->
QUOTE(medita smile.gif @ 2008 12 13, 01:26)
MB ispudziai.. sedziu aerouoste, gaunu zinute, kad susitiksim namie.. valio, sedziu laukiu skrydzio.. praejus pasu kontrole ir gavus leidima eit i lektuva gaunu kita zinute "as gimdau" blink.gif puse skrydzio neatsimenu, tik stiuardesei liepiau 100 gr brendzio atnest .. skrydis trunka kokius 10 metu doh.gif , aisku ziniu jokiu, nusileidzia lektuvas,vel jungiu telefona, niekas neraso doh.gif .. dar 10 metu uztrunku prie pasu kontroles ir kol atsiimu bagaza.. valio pagaliau ateina zinute... "turim sunu" bigsmile.gif tiem kas veze is aerouosto, isakymas "tiesiai i ligonine" dirol.gif

Tikrai nepavydetina situacija jam buvo smile.gif Tiek nervu zmogui, gerai, kad nors lektuvas nevelavo, dar butu sugalvojes peskom pas zmona i ligonine keliaut tongue.gif Bet svarbiausia rezultatas- sveikas sunelis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
medita smile.gif man lb panašiai buvo tik aš natūraliai gimdžiau ir ilgai nieko nejaučiau nors daktarė su tokiom blink.gif akim stovėjo biggrin.gif

ir mano vyras pas mane skubėjo , ir mane jau gimdyt pagulde liepe stumt o aš rekiau negaliu vyro reikia sulaukt lotuliukas.gif tai daktare sesutei liepe nuvaryt ir rast mano vyrą kur nors lotuliukas.gif ir ji rado bigsmile.gif vyras atvarė jau beveik į pabaigą bet spėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 13, 16:26)
medita smile.gif man lb panašiai buvo tik aš natūraliai gimdžiau ir ilgai nieko nejaučiau nors daktarė su tokiom  blink.gif  akim stovėjo  biggrin.gif

ir mano vyras pas mane skubėjo , ir mane jau gimdyt pagulde liepe stumt o aš rekiau negaliu vyro reikia sulaukt  lotuliukas.gif  tai daktare sesutei liepe nuvaryt ir rast mano vyrą kur nors  lotuliukas.gif  ir ji rado  bigsmile.gif  vyras atvarė jau beveik į pabaigą bet spėjo  wub.gif

lotuliukas.gif tai jum biski labiau pasiseke biggrin.gif aciu visoms uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Smagios istorijos thumbup.gif
Atsakyti
ir as su sypsena skaitau thumbup.gif
Atsakyti
wow labai faina temuke thumbup.gif
gal dar kas pasidalinsite istorijomis??
Atsakyti
QUOTE(Svarune @ 2008 12 17, 16:51)
wow labai faina temuke thumbup.gif
gal dar kas pasidalinsite istorijomis??

dabar jau tavo lauksim biggrin.gif
Atsakyti
Suprantama, kad gimdymo metu daugumai musu 'trukineja juostele', kazko neatsimenam, o kazkas galbut vaidenasi, rodosi ar pan.
Man visa gimdyma vaidenosi, kad lyja, na, sniokscia tiesiog lietus uz lango, nakti gimdziau, nemaciau pati nieko. O pasirodo, kad aparatas kazkoks veike, kur buvau prijungta prie jo.
Brolienei dar geriau buvo. Gimde ziema, mazo miestelio gimdykloj. Tai ji pasakojo, kad vieno tokio 'trukinejimo' metu rodesi, kad ji gimdo Maskvoj, pro langa vietoj kazkokio kamino mate Kremliu, o kad sninga sako, kad sninga, o ji galvoja, kaip is tos Maskvos pargrizt..............
Atsakyti
o man tai viena vyro fraze turbut isimins ilgam. prasidejus veilai perkele i gydykla, laukiu vyro, o jo is darbo nenori isleist, nes pirmadienio vidurdienis.
paglaiu isleidizia, o as jam liepiu dar uzvaziuot i parduotuve nupirkt vandens, nes gi zurnaluose raso, kad labai troskina gimdymo metu.

tai va, guliu ant gimdymo stalo, skamabina vyras, sako as parduotuvej, ko nupirkt, sakau vandes, jis aha, gerai, o gal dar ko, kokiu aplesinu? lotuliukas.gif

nu situs aplesinus kaip vyru supratima apie gimdyma tai as ilgai atsiminsiu lotuliukas.gif

gimdymas baigesi CZ, tai linksmybiu daugiau nebuvo tongue.gif
Atsakyti
tėmele tai liuks thumbup.gif

na pas mane tokiu linsmybiu nebuvo nes labai jau skaudėjo bet irgi sugebėjau pora kartu nusišnekėti doh.gif

kai nebeturėjau jėgu iš skausmo pasakiau kad einu namo ir ateisiu rytoj gimdyti nes labai skauda ir pavargau , pradėjo atkalbinėti mano MB o aš jam jeigu tau reikia tai pats ir gimdyk ax.gif

arba kai vyras sako stumk stum skaitos man padeda doh.gif tai kai užrėkiau sakau pats ir stumk jeigu taip nori išpradžiu namo neleidi dabar aiškini stumt

o kai antra gimdžiau ir pradėjau stumti vaika daina užleido (pamiršau pavadinima, ten kur dainuoja amenoo) tai sakau : - aš numiriau blink.gif

o šeip nelabai ir pamenu nes nuo skausmo jau protas buvo užtemes bet vyras sakė kad ir pajustyti prašiau, ir kad jam grasinau, kad jeigu prisilies nors karta nupjausiu jam visus galus unsure.gif

kai pagimdžiau suneli ir gyd paklausė vyro ar nori nukirpti tai vyras tokiom akim blink.gif taigi kad aš nemėsininkas

o geriausia tai maniškis pasireiškia galvojau užmušiu, siuna mane o jis tik susiukit gerai, kad būtu kaip buve sako galiu duoti išmatavimus blink.gif unsure.gif doh.gif o akušerė su gyd kai dėjo žvengti doh.gif

Atsakyti
Labai tikėjausi, kad pas mane bus kažkas juokingo, bet juokinga nebuvo visai. blink.gif Mergaitė gimė 34 savaičių. Tad darė cezario pjūvį. Tik anesteziologė tikrino ar jau nutirpau, tai į aptirpusią vietą įgnybo, o aš nieko tokio nepajutau, tada kad gnybo į ranką, o aš kad užrėkiau ant visos palatos, lyg tai mane jau pjautų, tai visa daktarų brigada stipriai juokėsi. Daktarė sakė jog gnybau vienodu stiprumu. blink.gif
Atsakyti
nuotaika praskaidrinancios istorijos thumbup.gif
Atsakyti