Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

kai buvau nescia daznai uzsukdavau cia paskaityti lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2008 05 26, 21:31)
Skaičiau juokingus nutikimus, tai prisiminiau vieną istoriją, kurią skaičiau dar prieš gimstant pirmagimiui.
Moteris gimdykloje, laukia ateinant savo vyro. Vyras ateina su chalatėliu, pasiruošęs, sako: "Žinai vieną kepurę chaliavai gavau". Po kiek  laiko įeina gydytojas ir sako vyrui: "Pone, nusiimkit nuo galvos tas tapkes".  lotuliukas.gif
Tai skaičiau tą istoriją ir balsu juokiausi  thumbup.gif

Nu klausykit, man pirmas buvo CP tai papasakot nieko ir negaliu, bet jau iš šito atvejo tai taip prisijuokiau, kad net žandikaulis dabar suskaudo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siandien taip ryte nebuvo nuotaikos,bet kai perskaiciau sita tema,nuotaika kaip mat pakilo thumbup.gif .Ypac patiko apie tapkes.
Atsakyti
oj kad prisijuokiau thumbup.gif super temele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalienė_Margo @ 2008 12 07, 19:25)
oj kad prisijuokiau thumbup.gif super temele thumbup.gif

aga perskaiciau ir senaja temele saunuoles mamytes. kazkaip baime gymdyti is kart praejo drinks_cheers.gif
tik kazko paskutiniu metu labai mazai istoriju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondinele26 @ 2008 11 22, 21:51)
Prisiminiau linksma nutikima, kuris nutiko man dar bunant mamos pilve! ( Pasakojo mama)
Taigi , nakti,netiketai, septinta nestumo menesi  ipusejus,nubega mano mamai vandenys...
Mama ramiu balsu, kad neisgazdintu, zadina teti:
- Kelkis , vaziujam i ligonine, gimdysiu.
Tevas:--kaip tai gimdysi ? juk dar pora menesiu iki gimdymo datos?
Mama:---nu tai vandenys nubego!
Tevas rimtu balsu:--tai vaziuojam, pripils tau to vandens dar.

Ach tie vyrai hihihi.gif
Atsakyti
na man tai nutiko tokia istorija, kokią aš kažkur jau mačiau biggrin.gif žodžiu stūmimo metu akušerė man sako: na ir ilgi plaukai blink.gif aš pradėjau mekenti, kad atrodo skutausi neseniai, bet atsiprašau, tikriausiai keletą "ilgų" plaukų palikau...ta žiūri į mane ir po to seka visų daktarų juokas-sako mes apie vaiko plaukus lotuliukas.gif ir tikrai žiūriu-mažylis tokiais ilgais plaukais, kad dauguma sako, kad pirmą kart tokius mato bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 12 12, 11:25)
na man tai nutiko tokia istorija, kokią aš kažkur jau mačiau  biggrin.gif žodžiu stūmimo metu akušerė man sako: na ir ilgi plaukai blink.gif  aš pradėjau mekenti, kad atrodo skutausi neseniai, bet atsiprašau, tikriausiai keletą "ilgų" plaukų palikau...ta žiūri į mane ir po to seka visų daktarų juokas-sako mes apie vaiko plaukus lotuliukas.gif ir tikrai žiūriu-mažylis tokiais ilgais plaukais, kad dauguma sako, kad pirmą kart tokius mato bigsmile.gif

Geras thumbup.gif
Atsakyti
MANO ATVEJAS NERA LB JUOKINGAS,BET MAN PACIAI PRISIMINUS VISADA JUOKAS SUIMA....ZODZIU GIMDYKLOJE(JITOKIA JAUKI,GRAZIOM GELSVOM SPALVOM ISDAZYTA ...) MAN KAI TIK SAREMIAI PRAEINA AS VAIKSCIOJU PIRMYN ATGAL....IR TEN UZ KAMPO GIMDYKLOJE SALIA DUSO KABINOS TOKS DIDELIS VEIDRODIS PAKABINTAS (NESUPRATAU KAM g.gif bigsmile.gif )....IR AS VIS PRIEINU PASIZIURIU I VEIDRODI KAIP CIA AS DABAR ATRODAU IRTAIP BEZIURINT VEINA MOMENTA IEINA AKUSERE IR SAKO.....AAAAA NORI PASIGRAZINTI PRIES VAIKELIO GIMIMA,..... biggrin.gif
Atsakyti
man tai buvo truputi ne visai tiketas gimdymas.. 11 val padaro echo , nes buvau del sedmenines pirmeigos stebejimui paguldyta..gimdoj dar niekas nevyksta ir pagal vaizda dar gera savaite neturetu vykt (buvau 38 savaiciu) bet del formalumo dar toniukus uzrasyt pasiliko ir tada jau namo galiu vaziuot.. bigsmile.gif MB ta diena turejo parskrist i LT, lektuvas leidziasi 18.35h, as dziaugiuosi kad vistik i gimdyma tikrai spes, nes NIEKAS DAR NEVYKSTA bigsmile.gif 11.45 nusiveda uzrasyt toniuku, guliu lyg nugara sumaudzia (visai kaip ir visa paskutini menesi ) todel nekreipiu demesio ir toliau guliu, laukiu, baigia rasyt, atejus akusere i ta lapa pasiziuri, tada i mane, va tokiom akim blink.gif sako "GIMDOT" ,sakau "NU NE", jinai vel i ta lapa "sako reguliarus saremiai pas jus" blink.gif , sakau "negali but,man nieko neskauda lotuliukas.gif (juokiausi tikrai kaip tam smile'e) ", jinai su tuo lapu tiesiai pas daktare, ta atlekia ir dar viena va tokiom akim blink.gif i mane ziuri.. sako "siandien operuojam", sakau "ne, nes as namo vaziuoju" (juokas jau neima), jinai man "tuoj eisim i daktaru konsiliuma" (ar kaip ten jis blush2.gif ).. sakau "gerai".. ateinu i procedurini, kazkodel vel juokas ima, nes skaiciau kad gimdymas kai prasideda tai skauda, vandenys nubega ar gleiviu kamstis iseina, o man nieko panasaus nevyksta mastau.gif .. nu zodziu, stovi trys baltais chalatais ir "vertaliotas" per vidury, sako "lipkit, apziuresim" ..uzlipu.. vienas ant pilvo ranka padejo,kita apziurineja is vidaus, trecia seip ziuriu i mano popierius.. tas kur ranka laiko sako "o koks grazus saremis" (galvoju dar vienas durnas, gi man NIEKO NESKAUDA) doh.gif , ta kur is vidaus ziuri:" o jau atsidarymas per daugiau nei pirsta yra" (is vakaro viskas dar uzdaryta buvo irnesakyk.gif ).. guliu ir galvoju "knygose taip nebuvo aprasyta" unsure.gif , ta trecia sako "nu va kaip tik po valandos operacine laisva" .. kaip nulipau nuo tos kedes jau nebeatsimenu, tik zinau kad dar spejau pasakyt kad siandien dar negaliu gimdyt, nes vyras dar neparskrido blink.gif man atsake kad ne vyras o as gimdau ir toliau viskas vyko rektyviniu greiciu.. vel viska atsimenu tik kai jau atsimerkiu ir neberandu pilvo blink.gif tada jau buvo 15.45 ..

MB ispudziai.. sedziu aerouoste, gaunu zinute, kad susitiksim namie.. valio, sedziu laukiu skrydzio.. praejus pasu kontrole ir gavus leidima eit i lektuva gaunu kita zinute "as gimdau" blink.gif puse skrydzio neatsimenu, tik stiuardesei liepiau 100 gr brendzio atnest .. skrydis trunka kokius 10 metu doh.gif , aisku ziniu jokiu, nusileidzia lektuvas,vel jungiu telefona, niekas neraso doh.gif .. dar 10 metu uztrunku prie pasu kontroles ir kol atsiimu bagaza.. valio pagaliau ateina zinute... "turim sunu" bigsmile.gif tiem kas veze is aerouosto, isakymas "tiesiai i ligonine" dirol.gif

va taip ir aplenke sunus teva lotuliukas.gif .. placiai as cia, bet kad tokia ta jau musu istorija...beje, as taip ir nezinau kaip atrodo gimdymo skausmai, neskaitant to kad pjuvio vieta kelias dienas skaudejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2008 04 07, 15:07)
as  nestuke.gif su vyru lankeme nestukiu kursus. tema "gimdymas" pakviecia ateiti visus prie gydytojos ir ji rodo didelius paveikslelius - nuotraukais kaip gimsta vaikas. su vyru stovime prie stalo. gydytoja perspeja - "teciai kurie nesiruosia dalyvauti gimdyme ar kuriem pasidalys bloga, atsiseskit" su tais zodziais as tik apsisukau ir zigiuoju iki kedes. atsisedu. vyras liko stovet prie stalo. o gydytoja klausia manes "tai tu negimdysi? vyras gimdys?"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aisku kai pasakiau kad man bloga, nes kai stoviu silpna ir svaigsta galva, viskas tapo visiem aisku, bet vistiek pakykendavo vis kas nors kas kelias minutes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 12 13, 01:26-->
QUOTE(medita smile.gif @ 2008 12 13, 01:26)

va taip ir aplenke sunus teva lotuliukas.gif .. placiai as cia, bet kad tokia ta jau musu istorija...beje, as taip ir nezinau kaip atrodo gimdymo skausmai, neskaitant to kad pjuvio vieta kelias dienas skaudejo rolleyes.gif

cia geras gimimas thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi mergaites - nebegaliu, tikrai leliukas pasibels anksciau laiko - kaip juokinga!!!!!!!!!!
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti