Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(ulencija @ 2008 10 07, 16:54)
Aš čia vieną istoriją iš senų laikų... Gimdė mano amžinatilsį močiutė septintą vaiką 1943 Kėdainių ligoninėj. Iki tol visus šešis buvo namie gimdžius. Karo metas. Vaistų trūkumas. Anestetikų nerasta. Tai prigirdė mano močiutę spirito skiesto... tai kaip dabar prisimenu, kaip ji vis juokdavosi, prisimindama, kad nuo to spirito taip pasigėrė, kad stumdama dainavo:"Čiuku čiuku traukinys važiuoja, Kipras Petrauskas dainuoja..."

is juoko net monitoriu su klaviatura apspjaudziau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisiminiau ištraukėle:

nežinau kaip Lietuvoj, bet pas mus reikia tokias anketas pildyti, ten klausimų milijonas doh.gif Žodžiu. Pildom su vyru tą anketą, perskaitau klausimą, išverčiu į lietuvių kalbą jam ir taip pildom. Ir čia klausimas:"Ar jūsų partneris nori dalyvauti gimdyme?" Aš ir klausiu:
- Ar dalyvausi gimdyme?
O jis man:
- O tu?
Mano atsakymas buvo konkretus:
- Ne, aš už durų pastovėsiu.

Dar ir dabar vis prisimine pasijuokiam, kad gimdyvė nesutinka dalyvauti gimdyme lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif karsta.gif first.gif
Atsakyti
Seniai buvo, bet dar pamenu biggrin.gif

man kažkaip nesigimdė, ir gydytoja, tokia maaaaažo ūgio smulki moterytė sugalvojo, kad reikia jau tiesiog man ant pilvo gultis - tipo padės man lotuliukas.gif pasižiūrėjau į ją ir pradėjau juoktis lotuliukas.gif
tada atėjo kitas gydytojas, kurio rankos maždaug kaip mano šlaunys (o aš nemenka moteriškė cool.gif ) ir dar plaukuotos blink.gif

sakau, nereikia, nereikia, kaip nors pati doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na zodziu "neplanuotai" pradejau gimdyti 39savaite. atvaziavom i gimdymo namus, vyras visus is manes ir is saves smulkius pinigus atidave uz rubus, kur jis per gimdyma vilkejo. visi like pinigai buvo po 100-200lt. aisku gimdau nakti blush2.gif , vyras uzsimano miego, sako kavos reikia. o pinigu kavai nera, juk aparatas neduos grazos is 100lt! tai ant kavos pinigu dave gydytojas, pas kuri as gimdziau. tipo nereiks grazinti. aisku, mes jam grazinome, tik vietoj 2lt, 200lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 10 14, 15:54)
na zodziu "neplanuotai" pradejau gimdyti 39savaite. atvaziavom i gimdymo namus, vyras visus is manes ir is saves smulkius pinigus atidave uz rubus, kur jis per gimdyma vilkejo. visi like pinigai buvo po 100-200lt. aisku gimdau nakti blush2.gif , vyras uzsimano miego, sako kavos reikia. o pinigu kavai nera, juk aparatas neduos grazos is 100lt! tai ant kavos pinigu dave gydytojas, pas kuri as gimdziau. tipo nereiks grazinti. aisku, mes jam grazinome, tik vietoj 2lt, 200lt lotuliukas.gif

Neblogos palūkanos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2008 09 05, 16:48)

Kai atsibudau po visko, ziuriu priesais stovi trys vienodi daktarai  blink.gif  pasirodo man akyse trejinosi  doh.gif  o as vyrui tyliai saku (pasirodo sakiau visu balsu) o mes turesim tiek bapkiu, kad visiem trim uztektu  lotuliukas.gif  gydytojas zvengdamas is palatos isejo, daugiau nesirode, o kai paskui nuejau su vokeliu, nepaeme, sake jis ne tam gydytoju tapo, kad lupikautoju but  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif klykiau is juoko, net vaikai subego paziuret, kas man atsitiko first.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
ojetau karsta.gif ateini i sita tema tai amzinai slapiom kelnem lotuliukas.gif
as jau gimdau galvute lenda,o as para nemiegojus doh.gif skausmai baisu pats galas visi tik sako stumk,stumk.o pas mane jau nei jegu nei noro.atsiremiau galva i lovos atrama(gimdziau keturiom)ir sakau vyrui:viskas nebegaliu,einu miegot.vyro akys ant kaktos sako as jau galvyte lieciau greiciau sukis manes negasdinus.ikalbejo,pagimdau sesele sako:its a girl( flirt.gif )o man vyras priejes i ausi snibzda:ziurek berniukas blink.gif as jam akis draskyt puolu kaip tai juk sake,kad mergyte.pasirodo vyrui pradejo rodytis,o ne man.pamate virkstele tarp koju ir jam susivaideno,kad ten peliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dauraa: 29 spalio 2008 - 23:45
QUOTE(dauraa @ 2008 10 30, 00:43)
as jau gimdau galvute lenda,o as para nemiegojus doh.gif skausmai baisu pats galas visi tik sako stumk,stumk.o pas mane jau nei jegu nei noro.atsiremiau galva i lovos atrama(gimdziau keturiom)ir sakau vyrui:viskas nebegaliu,einu miegot.vyro akys ant kaktos sako as jau galvyte lieciau greiciau sukis manes negasdinus.ikalbejo,pagimdau sesele sako:its a girl( flirt.gif )o man vyras priejes i ausi snibzda:ziurek berniukas blink.gif  as jam akis draskyt puolu kaip tai juk sake,kad mergyte.pasirodo vyrui pradejo rodytis,o ne man.pamate virkstele tarp koju ir jam susivaideno,kad ten peliukas lotuliukas.gif

ne nu numirt is juoko galima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu gal ir nelabai juokinga, bet mane dabar juokas ima prisiminus biggrin.gif . Skausmai nerealus, viskas loabai greitai vyksta, o man toks graudulys sueme, taip verkt uzsimaniau doh.gif , Sakau vyrui: zinok verksiu, o jis : kodel? Sakau: nezinau, labai skauda. Sako: nu neverk, Gita gimdei neverkei, tai ir dabar neverk, glosto galva. Pagalvojau ir sakau: nu gerai, neverksiu lotuliukas.gif . Tipo ikalbejo lotuliukas.gif .
Dar vienas: jau pats finalas, norisi sienom lipt, ziuriu vyras sypsosi, praejo saremis as ir sakau: man skauda, kankinuosi, o tu stovi ir zaibaisi!!!!!!!!! O jis sako: taigi is laimes, mes jau tuoj savo lialiu pamatysim smile.gif . Aaaaaaaaaaa, nu gerai tada, atsakau jam biggrin.gif
Papildyta:
Lavazza, balsu zvengiau , nu super lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2008 10 30, 00:43)
as jau gimdau galvute lenda,o as para nemiegojus doh.gif skausmai baisu pats galas visi tik sako stumk,stumk.o pas mane jau nei jegu nei noro.atsiremiau galva i lovos atrama(gimdziau keturiom)ir sakau vyrui:viskas nebegaliu,einu miegot.vyro akys ant kaktos sako as jau galvyte lieciau greiciau sukis manes negasdinus.ikalbejo,pagimdau sesele sako:its a girl( flirt.gif )o man vyras priejes i ausi snibzda:ziurek berniukas blink.gif  as jam akis draskyt puolu kaip tai juk sake,kad mergyte.pasirodo vyrui pradejo rodytis,o ne man.pamate virkstele tarp koju ir jam susivaideno,kad ten peliukas lotuliukas.gif

Nu geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 08 19, 14:40)
o aš buvau susitarus su Puziene  blink.gif gal ir gerai, kad nespėjom jai paskambinti, nes dar ir man lieptų ją aptriesti

Tai reiskia, kad gydytoja tikra profesionale thumbup.gif viskam pasiruosusi, kad tik vaikui gerai butu bigsmile.gif Padejo gi iskart lotuliukas.gif
Superines istorijos tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jukka: 09 lapkričio 2008 - 23:27
QUOTE(trr @ 2008 07 14, 21:25)
aš vienoj temoj jau pasakojau, bet sakė ir čia tiks  blush2.gif
jau po vaiko gimimo nežinau ar aš taip stanginausi ar ten jau iš inercijos viskas ėjo, bet placenta man tiesiog iššovė, jaučiau kaip staigiai ji kliurktelėjo ir pamačiau kaip gydytojas ją pagavo - kaip koks vartininkas, pilvu pagavęs kamuolį, ir iš netikėtumo net pats aiktelėjo  lotuliukas.gif  tuo metu pamenu tai visus patalpoje prajuokino (svarbiausia mane pačia biggrin.gif ). gerai, kad jo greita reakcija, o tai ir būč nušovus.  rolleyes.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Atsakyti