Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(Aleah @ 2008 09 22, 23:00)
"A kaip tu manai, kas turetu labiau skaudet. Kai moteris gimdo, ar kai vyrui i "gera vieta" kas trenkia?" blink.gif Nu zinokit, tuo momentu tikrai norejau parodyt, ka reiskia, kai trenkia, bet is skausmo jegu nebuvo....

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2008 05 26, 22:31)
Skaičiau juokingus nutikimus, tai prisiminiau vieną istoriją, kurią skaičiau dar prieš gimstant pirmagimiui.
Moteris gimdykloje, laukia ateinant savo vyro. Vyras ateina su chalatėliu, pasiruošęs, sako: "Žinai vieną kepurę chaliavai gavau". Po kiek  laiko įeina gydytojas ir sako vyrui: "Pone, nusiimkit nuo galvos tas tapkes".  lotuliukas.gif
Tai skaičiau tą istoriją ir balsu juokiausi  thumbup.gif

va cia tai geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif butu vyras namie tai galvotu, kad nesveikuoju, nes viena zvengiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu gera temiko, tuoj pagimdysiu is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man tai toks nutikimas buvo-jau paskutinioji stadija daktare vis liepia stumt, o vyras vis bande akinius nuimt, as vis sulaikau tas ir vel, ka uzrekiau a baigsi, sako as juos padesiu, sakau juk nematysiu ka ten daro man lotuliukas.gif lotuliukas.gif
daba turbut reiks ant gumos prisirist lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
is savo praktikos nepamenu kokiu idomiu nutikimu, bet cia tai tikrai yra ka paskaityti, nors mirk is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
tikiuosi mano gimdymas bus labiau linksmas negu baisus biggrin.gif
Atsakyti
Aš čia vieną istoriją iš senų laikų... Gimdė mano amžinatilsį močiutė septintą vaiką 1943 Kėdainių ligoninėj. Iki tol visus šešis buvo namie gimdžius. Karo metas. Vaistų trūkumas. Anestetikų nerasta. Tai prigirdė mano močiutę spirito skiesto... tai kaip dabar prisimenu, kaip ji vis juokdavosi, prisimindama, kad nuo to spirito taip pasigėrė, kad stumdama dainavo:"Čiuku čiuku traukinys važiuoja, Kipras Petrauskas dainuoja..."
Atsakyti
QUOTE(ulencija @ 2008 10 07, 16:54)
Aš čia vieną istoriją iš senų laikų... Gimdė mano amžinatilsį močiutė septintą vaiką 1943 Kėdainių ligoninėj. Iki tol visus šešis buvo namie gimdžius. Karo metas. Vaistų trūkumas. Anestetikų nerasta. Tai prigirdė mano močiutę spirito skiesto... tai kaip dabar prisimenu, kaip ji vis juokdavosi, prisimindama, kad nuo to spirito taip pasigėrė, kad stumdama dainavo:"Čiuku čiuku traukinys važiuoja, Kipras Petrauskas dainuoja..."

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Turbut tikrai linksma mociutei turejo buti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ulencija @ 2008 10 07, 16:54)

lotuliukas.gif Sitiek prisiskaicius ir pagimdyti galima is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2008 06 19, 20:20)
Prisiminiau ištraukėle:

nežinau kaip Lietuvoj, bet pas mus reikia tokias anketas pildyti, ten klausimų milijonas doh.gif Žodžiu. Pildom su vyru tą anketą, perskaitau klausimą, išverčiu į lietuvių kalbą jam ir taip pildom. Ir čia klausimas:"Ar jūsų partneris nori dalyvauti gimdyme?" Aš ir klausiu:
- Ar dalyvausi gimdyme?
O jis man:
- O tu?
Mano atsakymas buvo konkretus:
- Ne, aš už durų pastovėsiu.

Dar ir dabar vis prisimine pasijuokiam, kad gimdyvė nesutinka dalyvauti gimdyme lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridake @ 2008 04 22, 10:31)
Sveikutes mergikes,nu ir as noriu pasidalint vienu epizodu is savo gimdymo,kai gimdziau 3 dukra,nu jau paciam finale,kai jau stumiau lelka lauku tai laaabai laaabai skaudejo,as koja viena judinau taip inirtingai ir pirstus krutinau,o akusere prisiplojus prie tos mano kojos te kazka veike,ir sako man,gal galetum tu pirstu taip smarkiai nejudint,tu kaip tik tuos pirstus ma sukisus tiesiai i p.....e ir judini ma te labai gera vieta,o ma tai dirbt reikai,nu geras galvoju, rupi cia man kur ta mano koja randas,daba kai pagalvoju,tai da biski ir buciau moteriskei malonuma su koja sukelus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu cia tai jau virs visko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 07 14, 20:25)
aš vienoj temoj jau pasakojau, bet sakė ir čia tiks  blush2.gif
jau po vaiko gimimo nežinau ar aš taip stanginausi ar ten jau iš inercijos viskas ėjo, bet placenta man tiesiog iššovė, jaučiau kaip staigiai ji kliurktelėjo ir pamačiau kaip gydytojas ją pagavo - kaip koks vartininkas, pilvu pagavęs kamuolį, ir iš netikėtumo net pats aiktelėjo  lotuliukas.gif  tuo metu pamenu tai visus patalpoje prajuokino (svarbiausia mane pačia biggrin.gif ). gerai, kad jo greita reakcija, o tai ir būč nušovus.  rolleyes.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti