"A kaip tu manai, kas turetu labiau skaudet. Kai moteris gimdo, ar kai vyrui i "gera vieta" kas trenkia?" Nu zinokit, tuo momentu tikrai norejau parodyt, ka reiskia, kai trenkia, bet is skausmo jegu nebuvo....
Skaičiau juokingus nutikimus, tai prisiminiau vieną istoriją, kurią skaičiau dar prieš gimstant pirmagimiui.
Moteris gimdykloje, laukia ateinant savo vyro. Vyras ateina su chalatėliu, pasiruošęs, sako: "Žinai vieną kepurę chaliavai gavau". Po kiek laiko įeina gydytojas ir sako vyrui: "Pone, nusiimkit nuo galvos tas tapkes".
Tai skaičiau tą istoriją ir balsu juokiausi
Nu gera temiko, tuoj pagimdysiu is juoko Man tai toks nutikimas buvo-jau paskutinioji stadija daktare vis liepia stumt, o vyras vis bande akinius nuimt, as vis sulaikau tas ir vel, ka uzrekiau a baigsi, sako as juos padesiu, sakau juk nematysiu ka ten daro man daba turbut reiks ant gumos prisirist
Aš čia vieną istoriją iš senų laikų... Gimdė mano amžinatilsį močiutė septintą vaiką 1943 Kėdainių ligoninėj. Iki tol visus šešis buvo namie gimdžius. Karo metas. Vaistų trūkumas. Anestetikų nerasta. Tai prigirdė mano močiutę spirito skiesto... tai kaip dabar prisimenu, kaip ji vis juokdavosi, prisimindama, kad nuo to spirito taip pasigėrė, kad stumdama dainavo:"Čiuku čiuku traukinys važiuoja, Kipras Petrauskas dainuoja..."
Aš čia vieną istoriją iš senų laikų... Gimdė mano amžinatilsį močiutė septintą vaiką 1943 Kėdainių ligoninėj. Iki tol visus šešis buvo namie gimdžius. Karo metas. Vaistų trūkumas. Anestetikų nerasta. Tai prigirdė mano močiutę spirito skiesto... tai kaip dabar prisimenu, kaip ji vis juokdavosi, prisimindama, kad nuo to spirito taip pasigėrė, kad stumdama dainavo:"Čiuku čiuku traukinys važiuoja, Kipras Petrauskas dainuoja..."
nežinau kaip Lietuvoj, bet pas mus reikia tokias anketas pildyti, ten klausimų milijonas Žodžiu. Pildom su vyru tą anketą, perskaitau klausimą, išverčiu į lietuvių kalbą jam ir taip pildom. Ir čia klausimas:"Ar jūsų partneris nori dalyvauti gimdyme?" Aš ir klausiu:
- Ar dalyvausi gimdyme?
O jis man:
- O tu?
Mano atsakymas buvo konkretus:
- Ne, aš už durų pastovėsiu.
Dar ir dabar vis prisimine pasijuokiam, kad gimdyvė nesutinka dalyvauti gimdyme
Sveikutes mergikes,nu ir as noriu pasidalint vienu epizodu is savo gimdymo,kai gimdziau 3 dukra,nu jau paciam finale,kai jau stumiau lelka lauku tai laaabai laaabai skaudejo,as koja viena judinau taip inirtingai ir pirstus krutinau,o akusere prisiplojus prie tos mano kojos te kazka veike,ir sako man,gal galetum tu pirstu taip smarkiai nejudint,tu kaip tik tuos pirstus ma sukisus tiesiai i p.....e ir judini ma te labai gera vieta,o ma tai dirbt reikai,nu geras galvoju, rupi cia man kur ta mano koja randas,daba kai pagalvoju,tai da biski ir buciau moteriskei malonuma su koja sukelus
aš vienoj temoj jau pasakojau, bet sakė ir čia tiks
jau po vaiko gimimo nežinau ar aš taip stanginausi ar ten jau iš inercijos viskas ėjo, bet placenta man tiesiog iššovė, jaučiau kaip staigiai ji kliurktelėjo ir pamačiau kaip gydytojas ją pagavo - kaip koks vartininkas, pilvu pagavęs kamuolį, ir iš netikėtumo net pats aiktelėjo tuo metu pamenu tai visus patalpoje prajuokino (svarbiausia mane pačia ). gerai, kad jo greita reakcija, o tai ir būč nušovus.